QUOTE(ANETELE @ 2014 05 31, 14:16)
Tetis pilnas optimizmo dar ,turi planu o man tik pasakytas terminas kiek mazdaug liko ausyse skamba... pries puse metu nuodugniai issityre sveikata buvo tik zaidzele skrandyje kuria uzsigyde,o dabar prognozuoja iki 6 men. likusio laiko..
Nu su tom prognozem...
Va mano tevui 4 stadija, daktarai sake mums:"laikykites, ponia, jusu tevui liko maximum 4 menesiai", praejo keturi menesiai, vel pasakymas "nebedarykit nieko, palikit ramybej, leiskit tuos du menesius be kankinimu nugyventi", praejo metai, daktarai 'o, paciente, jus dar gyvas"(
sita citata mano megstamiausia
), praejo pusmetis, "vaziuokit namo, nieko padeti negalime, jam liko maximum menuo"... Ir t.t., ir panasiai, o tetis, visiems ant piktumo, gyvas jau 2,5 metu ir mirti nesiruosia
Ka as pastebejau, kokia tendencija, va ne vien is savo tevo puses, bet ir is cia bendraujanciu moteru: tos, kurios optimististiskai reaguoja i savo liga, kurios zino, kad vezys-tai ne nuosprendis mirties, kurios turi gyvenime tiksla-tos ir issikapanoja
Ir jei visos komentuotojos linki sveikatos, nuo sios dienos as linkesiu jums visoms tikejimo ir optimizmo
Na o del visos tiesos pasakymo... Pazistate savo teva puikiai, jis linkes kapanotis, kovoti, tad ir laikykites tos taktikos
Visa tiesa zinote tik jus, puiku, o tetei reikia zinoti tik daline tiesa. Leiskit jam apsiprasti su ta zinia. Palengva pasakysite, spesite. Viena zmogu zinia apie vezi "uzmusa", kita-atvirksciai, pakelia kovai. Is kur zinoti, kokiai kategorijai priklauso jusu tevas?
Taigi, mergaites, vilties, tikejimo savo pasveikimu ir optimizmo jums