QUOTE(Liepa39 @ 2014 05 28, 22:45)
Mielosios, pasiilgau jūsų...
Safyre.... stipriai stipriai apkabinu.
Willow, tikrai dar pabandykit granatų žievę padžiovint ir iš jos arbatėlę - girdėjau ir skaičiau, kad stebuklingai veikia.
Šiand jau grįžau namučių. Išoperuota. Tuščiavidurė
Laikiausi kaip liūtė ligoninėj, o grįžus ištisai ašaroju kaip nenormali. Nu, bet gal čia klimaksas... Nors dar reik sulaukt histologinio, panašu iš gyd. užuominos, kad reiks ir švitinimo... bijau. Ir aš buvau šiand pas Striogą - spėjau dar nulėkt išsirašius iš ligoninės. Būtinai noriu pasakyt vieną dalyką - aš pražiopsojau, (ir graužiuosi nagus, kad nieks nepaprotino) bet jei kas skaitys, gal pasinaudos - PAS STRIOGĄ REIK EIT PRIEŠ OPERACIJĄ! Tada jie susitaria su operuosiančiu chirurgu ir vakcinai antikūnį gamina iš ką tik išoperuoto naviko. O po operacijos jie ima, kaip supratau panašius užkonservuotus (sakė kitą žodį, mokslišką, bet neprisimenu kokį) navikų baltymus, ir melanomos, ir turbūt profilaktiškai ir nuo visokių kitokių vėžių ... Taigi, nors įtikinėjo, kad antikūnių gamybą iš tų užkonservuotų - irgi taip pat efektyvu, bet, manau, ne taip, kaip kad paėmus naviko, kuris būtent MANO imunitetą apgavo...
Papildyta:
Tiesa, bjauriausia man po op - šlapintis, niekaip iki galo viskas neisbėga, tulike galiu prary mot visą dieną... Tikiuosi nors biski susitvarkys ateity...
Safyre.... stipriai stipriai apkabinu.
Willow, tikrai dar pabandykit granatų žievę padžiovint ir iš jos arbatėlę - girdėjau ir skaičiau, kad stebuklingai veikia.
Šiand jau grįžau namučių. Išoperuota. Tuščiavidurė
Laikiausi kaip liūtė ligoninėj, o grįžus ištisai ašaroju kaip nenormali. Nu, bet gal čia klimaksas... Nors dar reik sulaukt histologinio, panašu iš gyd. užuominos, kad reiks ir švitinimo... bijau. Ir aš buvau šiand pas Striogą - spėjau dar nulėkt išsirašius iš ligoninės. Būtinai noriu pasakyt vieną dalyką - aš pražiopsojau, (ir graužiuosi nagus, kad nieks nepaprotino) bet jei kas skaitys, gal pasinaudos - PAS STRIOGĄ REIK EIT PRIEŠ OPERACIJĄ! Tada jie susitaria su operuosiančiu chirurgu ir vakcinai antikūnį gamina iš ką tik išoperuoto naviko. O po operacijos jie ima, kaip supratau panašius užkonservuotus (sakė kitą žodį, mokslišką, bet neprisimenu kokį) navikų baltymus, ir melanomos, ir turbūt profilaktiškai ir nuo visokių kitokių vėžių ... Taigi, nors įtikinėjo, kad antikūnių gamybą iš tų užkonservuotų - irgi taip pat efektyvu, bet, manau, ne taip, kaip kad paėmus naviko, kuris būtent MANO imunitetą apgavo...
Papildyta:
Tiesa, bjauriausia man po op - šlapintis, niekaip iki galo viskas neisbėga, tulike galiu prary mot visą dieną... Tikiuosi nors biski susitvarkys ateity...
Sveika Nesigraužk dėl Striogos... Jei jie sako, kad irgi taip pat efektyvu, tai ir tikėk. Nesigraužk. Aš irgi va dabar galvoju, kad gaila, jog apie HIPEC nežinojau (viena ausim girdėjau, kad Santariškėse taiko) arba kad reikia Striogai savo naviką pristatyt... Aišku, mano atveju, jis buvo ribinis, tai nei HIPEC būčiau išverkusi, nei apie Striogą galvojau. Bet vis tiek. Vienetai žmonių su savo naviku DLV darosi, nes nežino, bet padeda ir kitiems, nedarytų, jei nepadėtų.
Dėl šlapimo. Pirmiausia, pamenu tame lape prieš operaciją skaičiau, kad šitos bėdos per 60-90 d. išnyksta O man irgi buvo panašiai - skaudėdavo šlapintis ir turėjau gerokai pasistengt, kad viską iš ten išvarvint. Bet dabar, po 3 savaičių nuo operacijos jau tvarka - nei skauda, nei negaliu. Dar kineziterapeutė man patarė šlapimo pūslės raumenis treniruot - šlapinantis sulaikyt šlapimą, paskui vėl jam leist tekėt, paskui vėl sulaikyt... Nežinau, ar man šitas padėjo, bet dariau kaip jinai. Ir dubens raumenis reik stiprint (irgi nežinau tiksliai ar čia su šlapimu padės, bet kad ir nepadės, vis tiek reikia ), Kėgelio pratimus ligoninėje dariau. Dar mankštelės "Eglėj" gi būna va ginekologiniam ligoniam, gal tau ten kaip nors pavyktų ateit, jei netoli gyveni, pasijundintum ir tuos raumenis pastiprintum.
Ir šiaip, jei kada arbatos išgert kartu norėsi - aš vis dar "Eglėj"