Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 47

Aš dar jus su klausimais pakamuosiu smile.gif Kaip patekti pas Striogą? Kažkokios registracijos nemačiau, tai skambint jam pačiam, į onkologinį? Čia gal labiausiai willow skirta, ji, kiek žinau, buvo ir naudojasi... Aš labai noriu išbandyt DLV, manau, praverstų. Jei tik įmanoma, aišku.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 27, 17:52)
Aš dar jus su klausimais pakamuosiu smile.gif Kaip patekti pas Striogą? Kažkokios registracijos nemačiau, tai skambint jam pačiam, į onkologinį? Čia gal labiausiai willow skirta, ji, kiek žinau, buvo ir naudojasi... Aš labai noriu išbandyt DLV, manau, praverstų. Jei tik įmanoma, aišku.

Dr. Mariaus Striogos tel. 8 601 69 551, galima jo kontaktus rasti ir per Google. Viskas labai paprasta, paskambini ir susitari dėl visko, kas tave domina. Aš jau trečią kartą šiandien buvau leistis vakcinos, pas jį gana daug žmonių nuolatos matau. Jis labai malonus žmogus, bendrauti lengva
Atsakyti
Ačiū, būtinai jam skambinsiu rytoj. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 05 26, 23:35)
as su liudna zinia. mama uzgeso...

Dieve... verysad.gif uzuojauta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 27, 20:08)
Ačiū, būtinai jam skambinsiu rytoj. smile.gif

Su 1 st., G1? Manau, kad nereikia ir taip viskas turėtų susitvarkyti
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2014 05 27, 21:14)

Su 1 st. nesijaudinciau. Mano 3b.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2014 05 27, 22:14)

Manau ,kokia bebutu stadija...dziaugsmo nesuteikia.Zmogus,kuo anksciau nori ligai uzbegti uz akiu,o ne laukti,kada bus blogiau...tada tik ieskai gydymosi budu...
Papildyta:
Safyre ,kuo didziausios stiprybes verysad.gif
Atsakyti
o ką jūs sakėt Striogai paskambinę? biggrin.gif

"labadiena, noriu DLV?" doh.gif

jau pakėliau telefoną skambint ir nežinau ką sakyt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 28, 11:03)

"labadiena, noriu DLV?"  doh.gif

sakyk kad sergi tokia liga.kad esi jauna.kad domiesi DLV noretum uzsiregistruoti konsultacijai.gal taip bandyk :4u:As paprastai kalbejau zmoniskai.jis labai maonus zmogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ida1: 28 gegužės 2014 - 10:40
Kastuve, drąsiai kalbėk. Pasakok situaciją, o jsi pakvies susitikimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 28, 11:03)

"labadiena, noriu DLV?"  doh.gif

Tai jau gal paskambinai? Jis pats paklaus visko, tau užtenka pasakyt, kad sergi ir kad nori konsultuotis
Atsakyti
Paskambinau. Tikrai malonus vaikinukas, pasiūlė iškart pas genetikus nueiti, nes tokiam jaunam amžiuje labai netikėta, kad man kiaušidžių vėžys.. O šiaip susitariau su juo susitikti birželio 4 d., pasikonsultuosim.
Atsakyti