Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 47

QUOTE(NERA @ 2014 05 26, 08:50)
Angele, smagu skaityti geras žinias, gal jau ne reanimacijoj?
Kaip jūsų ligoniukas? Taip, šiandien perkėlė į skyrių. Vyrui geriau, dar ir dėl aplinkos pasikeitimo. Gavo liuksą, tik be kondicionieriaus, šalia būt reikia, tik dilema man dėl dukrytės žindymo. Šiąnakt mano mama pakeitė mane, toliau derinsimės.

ragnez, gera skaityti istorijas kaip jūsų. Būkit sveika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 26 gegužės 2014 - 20:14
as su liudna zinia. mama uzgeso...
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 05 26, 22:35)
verysad.gif užjaučiu, būk stipri...
Atsakyti
Safyre, stipriai apkabinu console.gif
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 05 26, 21:35)

verysad.gif labai užjaučiu, laikykis
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 05 26, 21:35)

Užuojauta....

Angele, namuose ligoniukas. Kiekvieną dieną tikrinam kraujus. Šiai dienai turim 12 trombų, neutrofilų 0,2(čia jau pakilo), hemoglobinas 46. Pirmadienį vėl chemija, labai tikiuosi, kad kraujas nors truputį pakils.
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 05 26, 23:35)

Laikykitės
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 05 27, 09:15)
Užuojauta....

Angele, namuose ligoniukas. Kiekvieną dieną tikrinam kraujus. Šiai dienai turim 12 trombų, neutrofilų 0,2(čia jau pakilo), hemoglobinas 46. Pirmadienį vėl chemija, labai tikiuosi, kad kraujas nors truputį pakils.

Linkim pasikelti, leidžiatės vaistukus? Kraujo prieš chemiją nepila?
Atsakyti
Safyre, užjaučiu. Laikykis.

NERA, chemiją duoda net jei kraujas nėra geras?
Atsakyti
Safyre, nuosirdziai uzjauciu. Stiprybes
Atsakyti
Labas,

kuri laika buvau "patepus slides" sitam forume blush2.gif Reikejo laiko sudelioti mintis i stalciukus galvoje...
Tai vat, musu zinios: po paskutinio patikrinimo teciui buvo paskirta KT, tada PET. Rezultatas: atkritom, plauciu v... gryzo, jei taip galima issireiksti. Nors, pasak gyd., motininis auglys yra nuo praejusiais metais skirto gydymo sumazejes apie 2 cm, bet atsirado zidiniu limfmazgiuose. Plius randas plautyje nuo spinduliavimo. Viso to pasekoje pradejo labiau dusinti, skaudeti krutine, nukrito 10 kg. Geguzes 8 d. diena tetis gavo pirmaja chemija taxotere. Ir taip kas 21 d., is viso 6 kursai. Pirma karta maciau teti verkianti, kai suzinojo, kad vel teks gydytis. Buna dienu, kai plysta sirdis, nerandu vietos. Bet praeina, viskas vel tampa sviesu ir einu toliau. Neramina tik dideli vaistu kiekiai: rytais 8 tabletes prednisolon + 1 raniberl, vakare 1 raniberl. Tris dienas (pries chemija, jos metu ir diena po jos): ryte ir vakare po 16 tableciu dexamethason + 1 raniberl. Gal kam irgi panasiai paskirta? Kaip jauciates? Siek tiek buvau issigandusi, kad kelias d. nukrito kraujo spaudimas, bet buvo didelis pulsas... Visa kita lyg ir pakenciama: plaukai pradejo slinkti, kelias dienas viduriavo. Si ketvirtadieni vel vaziuosim eilines dozes...
Atsakyti
QUOTE(s3mka @ 2014 05 27, 14:43)
Labas,

kuri laika buvau "patepus slides" sitam forume  blush2.gif Reikejo laiko sudelioti mintis i stalciukus galvoje...
Tai vat, musu zinios: po paskutinio patikrinimo teciui buvo paskirta KT, tada PET. Rezultatas: atkritom, plauciu v... gryzo, jei taip galima issireiksti. Nors, pasak gyd., motininis auglys yra nuo praejusiais metais skirto gydymo sumazejes apie 2 cm, bet atsirado zidiniu limfmazgiuose. Plius randas plautyje nuo spinduliavimo. Viso to pasekoje pradejo labiau dusinti, skaudeti krutine, nukrito 10 kg. Geguzes 8 d. diena tetis gavo pirmaja chemija taxotere. Ir taip kas 21 d., is viso 6 kursai. Pirma karta maciau teti verkianti, kai suzinojo, kad vel teks gydytis. Buna dienu, kai plysta sirdis, nerandu vietos. Bet praeina, viskas vel tampa sviesu ir einu toliau. Neramina tik dideli vaistu kiekiai: rytais 8 tabletes prednisolon + 1 raniberl, vakare 1 raniberl. Tris dienas (pries chemija, jos metu ir diena po jos): ryte ir vakare po 16 tableciu dexamethason + 1 raniberl. Gal kam irgi panasiai paskirta? Kaip jauciates? Siek tiek buvau issigandusi, kad kelias d. nukrito kraujo spaudimas, bet buvo didelis pulsas... Visa kita lyg ir pakenciama: plaukai pradejo slinkti, kelias dienas viduriavo. Si ketvirtadieni vel vaziuosim eilines dozes...

Stiprybės tėčiui ir jums, sunkus gydymosi kelias, bet nukeliauti reikia. Dėl tachikardijos sakykit gyd paskirs tyrimus, vyras geria betaloc zok, po chemijos vis būna. Reanimacijoj ir stipresnius leido. Dėl vaistų deksametazono gerdavo po 95 pirmos chemijos metu, vėliau buvo po 40 trys savaitės su tarpais.
Atsakyti