Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 47

QUOTE(Nireglina @ 2014 05 25, 00:41)
Kastuvai, esi jauna ir stipri. Viskas bus gerai. Mano mama triskart už tave vyresnė, bet chemija jos smarkiai nevargina. Dabar ji namie. Gyvena pilnavertį gyvenimą. Pasikeitė tik vienas dalykas- ėmė varginti saulė. Anksčiau to nebūdavo. Stengiasi vidurdienį neiti į lauką.
Mamai nuo stemplės švitinimo ant kaklo atsirado didelės žaizdos. Tepė šaltalankiu. Nepadėjo. Dabar tepa medetkų tepalu. Kas dar galėtų padėti?

As turiu aquaneous cream cia uk. Kaip jis lt issiverciA net nezinau. Medetku turiu bet dar netepiau. Girdejau daug kam isdegina tie svytinimai. Mano pilvo sritis ir klynas liko 8 svytinimai bet tfu tfu nieko oda kaip buvo taip buvo. Tik plaukai nulakste per pora dienu ana savaite.
Atsakyti
Wilow, kaip jūs laikotės, nedinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 24, 11:30)
O kaip jus jauciates per chemoterapija? Tarkime, kai buna ciklas, gauni chemijos ir kokia savaite, dvo ar net daugiau laisva? Per tai laika kada jau imi normaliai jaustis, jei isvis imi? Kokios dienos sunkiausios? Nezinau kam ruostis... vis tiek, vasara, noresis ir kazkur isvaziuot, tik neisivaizduoju ar jegos leis...

Sunkiausios dienos yra nuo septintos iki 21 dienos
Atsakyti
QUOTE(*Mistika* @ 2014 05 24, 13:57)
Ačiū, Romantike.
Benaršydama radau, kad rekomenduoja Tutkų iš Onkovitos ir Vidą Petraitienę Nemenčinės plente.
Dabar klausimas, ką pasirinkti

Pas Tutku buvau dar pries diagnozes nustatyma. Apie Petraitiene nieko negaliu pasakyt-nesusiduriau.
O Semetova-Poce pastebejo mano augli, kurio neivertino onkologe mamologe, sakydama, kad tai tik riebalines liaukos uzdegimas...
Labai ja tikiu. Mano asmenine subjektyvi nuomone ir patirits smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AppleX @ 2014 05 25, 16:40)

Kiekvienam skirtingai. Be to net tam pačiam žmogui priklausomai nuo chemoterapijos vaistų keičiasi.
Atsakyti
QUOTE(AppleX @ 2014 05 25, 15:40)

Man dar idomu, o tas sunkiausias yra kaip sunku? Kad is lovos nepasikeli?
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 25, 22:13)

Kodėl jūs laukiat kažkokio baubo? Gaunu jau n-tąjį chemijos kursą ir niekada nežinai, kaip bus ne tai kad po kurso, po kiekvieno lašinimo organizmas reaguoja skirtingai. Aš po kažkurios chemijos trečią dieną į dsrbą išėjau, o kažkada pragulą prigulėjau. Vienu metu gavau chemija su ligos kolege, tai ji net dirbo, o aš visą laiką lovoj ir su kraujo perpyėimais gulėjau (mūsų ir liga, ir amžius, ir netgi ūgis, svoris panašūs), o reagavom net labai skirtingai.
Tikėkit, kad jūs pernešit gerai ir taip ir bus. O kai ateis laikas viską patirsit savo kailiu.
Sekmės
Atsakyti
labas rytas, seniai matytos. Man viskas gerai - jau va, šešti metai eina. vis paskaitau, bet į pokalbius nesileidžiu, detalės jau man neaktualios, ir pasakyt nebeturiu ką. tylomis palaikau.

bet šitas tai užkabino kažkaip smile.gif

QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 05 25, 22:26)
Kodėl jūs laukiat kažkokio baubo?

va, kai nežinai, ko laukti - tai lauki baubo.

kastuvai, aš asmeniškai net gydytoją pakeičiau, kai man manasis atsisakė paaiškinti, kokią ketina skirti chemiją ir kas bus smile.gif. nuėjau pas tokį, kuris turėjo laiko su manim kalbėtis ir viską paaiškinti.

o tada jau skaičiau skaičiau - ir kaip konkrečiai gydymas vyksta, ir kokie šalutiniai padariniai gali būti, ir kaip padėti sau. ir visko klausinėjau klausinėjau smile.gif

gal paguosiu - man nieko labai blogo nebuvo. šalutiniai pasireiškė, bet nestipriai. tarp penktos ir šeštos chemijos važiavau į Prancūziją slidinėti. fiziškai tikrai nebuvo labai blogai, sunkiau buvo psichologiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 26 gegužės 2014 - 07:19
Kastuvai, gausi uodegon. Pozityvas virto trizne? Nei tu lovoj voliosies pusę metų, nei tu ištisai wc vemsi. Nu kas čia per nusiteikimas? Prastraksėsi tu tą chemiją, kaip antilopė mirksiukas.gif
wilow? g.gif
Angele, smagu skaityti geras žinias, gal jau ne reanimacijoj?
ragnez, labai smagu skaityti-man viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 26 gegužės 2014 - 07:51
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 25, 22:13)

kastuve 4u.gif .viskas bus gerai.Tiesiog parasysiu savo nuomuone.visos tave ramina.kad nebus cia tau jokiu salutiniu.esi jauna ir tt.Manyciau kad chemija vis de to yra stiprus vaistai.visaip gai buti.tiesiog kad nenustebtum ir neisigastum.esant kazkokiems blogumams.Gal ir gyvenimo tempa reiks suletinti.gal ir lovoj paguleti...Zinai kai vyrui prasidejo visokie negerumai po chemijos ir svitinimo.as vis negaejau suprasti kas jam yra doh.gif .Cia forume skaitydavau.kad kitos po chemiju i sporto klubus vaiksciojo.kad svitintis kaip i soliariuma ejo.Jis vis sako man blogai.o as jam nieko tokio.praeis...Tikrai kiekvienas organizmas skirtingai priima chemija.dar priklausomai nuo jos rusies.gydytojai turetu paaiskinti.ko laukti ir tiketis..koks salutinis poveikis gali buti.o gal ir ne mirksiukas.gif Laikykis.tikiuosi nieko nesupykdziau...Visom ir visiems sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 05 26, 08:40)
kastuve 4u.gif .viskas bus gerai.Tiesiog parasysiu savo nuomuone.visos tave ramina.kad nebus cia tau jokiu salutiniu.esi jauna ir tt.Manyciau kad chemija vis de to yra stiprus vaistai.visaip gai buti.tiesiog kad nenustebtum ir neisigastum.esant kazkokiems blogumams.Gal ir gyvenimo tempa reiks suletinti.gal ir lovoj paguleti...Zinai kai vyrui prasidejo visokie negerumai po chemijos ir svitinimo.as vis negaejau suprasti kas jam yra doh.gif .Cia forume skaitydavau.kad kitos po chemiju i sporto klubus vaiksciojo.kad svitintis kaip i soliariuma ejo.Jis vis sako man blogai.o as jam nieko tokio.praeis...Tikrai kiekvienas organizmas skirtingai priima chemija.dar priklausomai nuo jos rusies.gydytojai turetu paaiskinti.ko laukti ir tiketis..koks salutinis poveikis gali buti.o gal ir ne mirksiukas.gif Laikykis.tikiuosi nieko nesupykdziau...Visom ir visiems sveikatos 4u.gif

Viskas gerai, as gi suprantu, kad negali visiem but gerai nuo chemijos ir nebutinai man bus.

Gal kas esat susidure su chemoterapeute Irena Povilioniene? Man ja paskyre ir jau birzelio 10 pradedam chemija. Brr. As dar nesugalvojau, ar tikrai jos noriu, o man jau cia ir data paskyre, net nepaklause...
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 26, 19:01)
Viskas gerai, as gi suprantu, kad negali visiem but gerai nuo chemijos ir nebutinai man bus.

Gal kas esat susidure su chemoterapeute Irena Povilioniene? Man ja paskyre ir jau birzelio 10 pradedam chemija. Brr. As dar nesugalvojau, ar tikrai jos noriu, o man jau cia ir data paskyre, net nepaklause...

Puiki daktare thumbup.gif
Atsakyti