Kastuvai, liūdnos naujienos, bet yra kaip yra. Nebegalvok apie nieką išskyrus kovą su v. Mokslai, visi kiti planai palauks. Esi jauna, stipri, tad chemija neturėtų labai nuvarginti.
Pastebėjau, kad dauguma iš jūsų pradedant gydymą, žinote kiek chemijos gausite. Mano mamai to nepasako. Gavo du seansus, laukia dar vienas. Neaišku, kiek dar jų bus.
Vyras kvėpuoja PATS Dar gauna deguonies, bet didelis postūmis. Noriai mankštinasi, pats paprašė, kad padarytumėm pratimus parodytus kineziterapeuto. Leidžia gerti, laiko buteliuką su pagalba ir pats atsigeria. Mums tai jau daug. Dar įveikti kelis nesklandumus ir belieka stiprėti
Kastuvai, palinkėsiu stiprybės ir kantrybės gydantis, sklandaus sveikimo, kuo mažiau šalutinių. Tu įveiksi.
Nireglina, priklauso nuo ligos gal. Vyrui chemoterapijos reiktų suskaičiuot kiek gavo, nes keičia kas 1-2 mėnesius, gauna planus, 5 mėnesiai gydymo, minimalus kursas 10 mėnesių. Tikiu dabar sustiprės tiek, kad galės sklandžiai tęsti gydymą toliau.
Kastuvai, palinkėsiu stiprybės ir kantrybės gydantis, sklandaus sveikimo, kuo mažiau šalutinių. Tu įveiksi.
Nireglina, priklauso nuo ligos gal. Vyrui chemoterapijos reiktų suskaičiuot kiek gavo, nes keičia kas 1-2 mėnesius, gauna planus, 5 mėnesiai gydymo, minimalus kursas 10 mėnesių. Tikiu dabar sustiprės tiek, kad galės sklandžiai tęsti gydymą toliau.
Angele dziaugiuosi kartu
kastuve - apkabinimai, VISKAS bus gerai
kastuve - apkabinimai, VISKAS bus gerai
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 22, 17:13)
Gavau savo histologinio atsakymus. Piktybinis navikas visgi ten buvo, ne paribinis. Piktybiškumas G1. Reikės chemoterapijos, baisiai nenoriu. Griūna mokslai, planai, viskas. Po sanatorijos iškart prisistatau į onkologinį ir pradedam 6 ciklus chemijos.
Šūdas, aš taip tikėjausi, kad neprireiks šito.
Šūdas, aš taip tikėjausi, kad neprireiks šito.
Pas mane taip pat isoperavo ir g3. tai vat hemijas jau baigineju ir svytinimu 10 dienu. nieko nepadarysi ir as tiekjausi kad ispoeruos ir viskas. bet gavosi kaip gavosi. bus viskas ok.
Papildyta:
PMan cisplatin lapuose buvo rasyta 5-6 ir jau turejau grafika 6 hemijai. bet sake jie taip raso isviso turesiu 5 cisplatin. tai liko pora ir galas.
Angele, na matot, pragyvenot ir praasarojot ta juoda perioda, dabar viskas toliau bus gerai
Kastuve, jei pastebejot, sioj temoj kaip supynes: cia labai blogai, o cia jau viskas gerai. Linkiu, kad blogos zinios greit pasibaigtu, prasidetu tik gerosios Svarbiausia, kovoti. Kovoti ir nepasiduoti
Kastuve, jei pastebejot, sioj temoj kaip supynes: cia labai blogai, o cia jau viskas gerai. Linkiu, kad blogos zinios greit pasibaigtu, prasidetu tik gerosios Svarbiausia, kovoti. Kovoti ir nepasiduoti
Nireglina.del chemiju skaiciaus.pasako gydytojas sudarydamas gydymo plana.ir prie kiekvienos ligos pagal protokola yra parasyta.kiek skiriama chemiju.Gal mamai darys dar kokius tyrimus.ir tada spres kiek chemiju skirti. Angele taip ir turi buti .mazais zingsneliais sveikimo link...Kastuve laikykis vistiek piktibiskumas G1 islieka nedidelis.o tai gerai.tik reiks gydyma uzbaigti..Visom ir visiem sveikatos ir jegu.
Aha, piktybiškumas nedidelis, tai ir prognozė geresnė. Ir aš net skaitau dabar tokį straipsnį, kad jeigu operacijos metu pašalintas visas žemo piktybiškumo auglys, tai jau užsienyje chemoterapija nebetaikoma, nes ji šių auglių beveik neveikia. Todėl nežinau, svarstau, gal man jos atsisakyti ir negadint sau metų veltui?
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 23, 08:36)
Aha, piktybiškumas nedidelis, tai ir prognozė geresnė. Ir aš net skaitau dabar tokį straipsnį, kad jeigu operacijos metu pašalintas visas žemo piktybiškumo auglys, tai jau užsienyje chemoterapija nebetaikoma, nes ji šių auglių beveik neveikia. Todėl nežinau, svarstau, gal man jos atsisakyti ir negadint sau metų veltui?
Man pasalino limfmazgius per laparoskopija bet taiko hemija ir svytinima. Pas mane nors ir stadija 1 bet g3 tai piktis lasteles. Uk jau prie 0 stadijos salina gimdas. Nezaidzia jie cia.
Šalina tai šalina, bet ar taiko chemoterapiją, kuri vis tiek neveiksminga, va čia klausimas. Gaila man organizmą žalot, jam dar reiks jėgų.
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 23, 13:39)
Šalina tai šalina, bet ar taiko chemoterapiją, kuri vis tiek neveiksminga, va čia klausimas. Gaila man organizmą žalot, jam dar reiks jėgų.
O neveiksminga todėl, kad nieko nebeliko piktybiško? Pas mane melanoma, tai irgi sako, kad chemoterapija neveiksminga ir vis tiek kitiems ją taiko ir pas mus ir užsienyje. Pamąstau, kad jeigu po pirmo apgamo pašalinimo, kuris buvo ant odos paviršiaus ir nedidesnis už centą, būtų man taikę chemoterapiją, gal būtų jį pribaigę. O tavo nuojauta, kad neverta, gali pasiteisinti, o gali ir ne. Pasikonsultuok su kitais chemoterapeutais
O apskritai nenusimink, tai tik gydymas, jis gana greitai baigtųsi ir gyvenimas grįštų į savo vėžes. O tai svarbiausia
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 23, 13:39)
Aš tai neatsisakyčiau. Jei siūlo, reiškia nėra galutinai isitikinta, kad neveiksminga. Kartais net ir 1% gali būti lemtingas, ką gali žinoti. Geriau apsidrausti, o tos baimės dėl organizmo žalojimo kartais būna perdėtos. Atlaiko kiti, atlaikysit ir jūs, atsistatys tas organizmas. Tuo labiau, kad esat jauna stipri mergina. Dar galima būtų abejoti, jei būtų vyresnis amžius, šalutinės ligos, sunki būklė ir t.t., tada galima būtų vertinti galimos naudos ir žalos santykį. Aišku, spręsti jums, bet gerai pagalvokit, prieš atsisakydama.
QUOTE(ida1 @ 2014 05 23, 07:28)
Nireglina.del chemiju skaiciaus.pasako gydytojas sudarydamas gydymo plana.ir prie kiekvienos ligos pagal protokola yra parasyta.kiek skiriama chemiju.Gal mamai darys dar kokius tyrimus.ir tada spres kiek chemiju skirti.
Būtent man ir keista, kad sudarydami mamos gydymo planą, nepasakė kiek chemijų reikės. Iš pradžių sakė, kad dviejų. Po jų ėmė sakyti, kad mama stipri, tad duos dar. Kiek būtent, neaišku. Dabar mamai jokių tyrimų nedaro, išskyrus kraujo tyrimus prieš chemiją.
Psyhoanalitika, kažkoks keistas minčių kratinys, kurio viso neįmanoma perskaityti. Ar bent jau pats suprantat, ką rašot?