QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 13, 11:47)
As tai artimu giminiu tarpe pavyzdziu turiu, kaip zmones-sveiki, grazus, stiprus-kojas uzverte nuo badavimo. Ta prasme, sugalvojo, kad valgyti nesveika, kad slakus isvaryti reikia, tiek privare pagal visokias knygas, kad vienas gavo kraujo vezi ir nepadejo net ciulpu persodinimas,
Gal žinote konkrečiai kokia liga buvo? Įdomu įrodė, kad nuo badavimo kraujo liga?QUOTE(dvyne9 @ 2014 05 13, 12:22)
Mano pažįstamai po tokios operacijos invalidumą davė metams, koks procentas nedarbingumo, nezinau. Vėliau gali pratęsti, sprendžia komisija. Bet dirbti dėl to galima. Procedūra paaiskins šeimos gydytoja.
Patikėkit kaip suinteresuoti šeimos gydytojai aiškinimams... Vyrui kol kas GKK. Vakar paskambinau pavaduojančiai, nes šeimos atostogauja, GKK nepranešė, pati pranešiau, kad vyras intensyvios terapijos skyriuje. Intensyvios terapijos gydytoja nesusidūrus taip supratau, skyriaus gydytojai nesikiša. Jei nieko nesakius būčiau taip ir liktų, ką žinau ryt gal nutrauktų ar kažką pratęs. Vyras nepadėkotų man atsibudes, bet aš nieko pakeist negaliu. Jis apsiginti negali, ne savo noru serga vis tik...QUOTE(ida1 @ 2014 05 13, 15:39)
Vakar ziurejot laida apie stebuklinga Marijos paveiksla Sv.Jokubo baznycioje?Sako yra pasveikusiuju .galima gi pabandyti.mes ir nezinodami i ja vaziuojam .Jeigu galvoti.kad susergama nuo ne meiles sau.ir angliavandeniu.gal galima ir pasveikti nuo maldos...
Vilniuje? Buvau...QUOTE(dvyne9 @ 2014 05 13, 21:44)
Angele, matau esate čia, kaip Jūsų vyras?
Ačiū, kad teiraujatės. Linkiu jums, kad švitinimas suveiktų efektyviai, bei surastų kurią chemiją priderinti prie to pačio.Mano Vyrui plaučių nuotraukoje teigiama dinamika kairiojo plaučio infiltracija sumažėjo, uždegiminiai dar pakritę, bando budinti ir leisti pačiam kvėpuoti, vamzdelio ištraukti dar negali kol pilnai nekvėpuoja pats, keičia režimą vis aparatais. Jei ryt nekvėpuos operuos ir statys trachiostomą. Gydytojai sako, kad jam taip bus geriau, lengviau išbudinti, lengviau atjungti nuo aparato, galės kalbėti, nereikės migdyti. Ekstubavus jis negalės pats visko iškosėti, kiek kaupiasi. Skambinausi ir hematologei, sakė taip mes tariamės, jam geriau šis variantas. Dėl ilgos intubacijos vėl visokių man net negirdėtų komplikacijų būna.
Dieve, jam taip reikia stiprybės, nebežinau kaip išmelsti...
Neramu man dėl tachikardijos, dėl šokančio spaudimo, dėl visko...
Daug daug sveikatos visoms ir tikėjimo...