Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 47

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 13, 13:14)
Man skyrelio zvaigzde-tai Willow wub.gif Va cia tai moteris, va cia tai uzsispyrimas thumbup.gif Ir pati kapanojasi, ir dar velniu nuduoda visiems profilaktiskai, jei kas suskysta, zodziu, skyrelio zvaigzde lai musu Willow buna drinks_cheers.gif

Nereikia, nenoriu.... blush2.gif Jūs man geriau palinkėkit gyvenimo, nieko nenoriu tik dar pagyventi....
O dėl tų paburbėjimų, tai tik atsiprašau visų, nenoriu nieko nei įžeisti nei ką, taip gaunasi tiesiog.... stengsiuos, kad jų būtų mažiau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 13 gegužės 2014 - 13:24
QUOTE(willow @ 2014 05 13, 14:22)
Nereikia, nenoriu.... blush2.gif Jūs man geriau palinkėkit gyvenimo, nieko nenoriu tik dar pagyventi....

Linkiu gyvenimo. Ilgo, prasmingo, dziaugsmingo. Be ligos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 13, 13:14)
Man skyrelio zvaigzde-tai Willow wub.gif Va cia tai moteris, va cia tai uzsispyrimas thumbup.gif Ir pati kapanojasi, ir dar velniu nuduoda visiems profilaktiskai, jei kas suskysta, zodziu, skyrelio zvaigzde lai musu Willow buna drinks_cheers.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif ojojoj, kokia baisi ir rimta problema biggrin.gif
O negali būt DVI žvaigždės? Davaj, tegu būn dvi, nes gi viena žvaigždė - kaip ir netiesioginė (tėvukas). o Willow, tai net sakyčiau, ne žvaigždė, o Saulė mūsų..
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 13, 13:26)
Linkiu gyvenimo. Ilgo, prasmingo, dziaugsmingo. Be ligos 4u.gif

Taip, nes daržus nušalusius atsodins kas? O save pamylėt ir pabūt kale dar laiko, kaip matau, irgi nebuvo. O kas mums čia šviestų? Oj, dar ne viskas padaryta, ir misija dar toli gražu nebaigta..
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 13, 14:17)
Ačiū smile.gif Laikysiuos, viską padarysiu, kad pasveikčiau.
Įsikišiu ir aš apie stresą. Čia gal vienintelis logiškas paaiškinimas (be rūkymo) dėl ko susirgau. Visada mane sąžinė graužė dėl menkiausių dalykų, neglėjau ramiai gyvent, viską perdėtai imdavau į galvą, kasdien verkdavau, greit susierzindavau, pradėjau sirgti somatinėm ligom, panikos atakos prasidėjo, nuolatinis nerimas. Niekad savęs netausojau, neleidau ilsėtis, maniau, kad darboholikai geriausi ir labiausiai savimi patenkinti žmonės.

Bet. Diagnozė mane nuo to po truputį gydo, ir pati stengiuosi į viską žiūrėt ramiau ir paprasčiau. sekasi, bet yra kur tobulėt. Man dabar aišku, kad svarbiausia mylėt save, ko niekada nedariau. Bet va, prieš kelias dienas nuošidžiai prisipažinau meilę sau ir savo kūnui  wub.gif  Gal susitaikysim ir nebesirgsim.

atsiprašau, kad grybauju čia truputį, bet euforiškos būsenos mane plūsta, norisi su kažkuo pasidalinti.

Įdomu, kaip Jums tai pavyko, susitaikyti su savimi ir išmokti save mylėti. Nes man vis dar nesiseka išmokti, nors irgi esu įsitikinusi, kad susirgau būtent dėl graužaties po išgyvento didelio ir ilgalaikio streso. Tiesa, tam buvo rimtų priežascių, ne dėl niekų išgyvenau, bet vistiek, bent jau dabar reikėtų suimti save į rankas ir keisti požiūrį į viską, o neišeina verysad.gif Galvoju, gal dėl to ir nesveikstu, kažkokia nesąmoninga ligos eiga verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(willow @ 2014 05 13, 14:22)
O dėl tų paburbėjimų, tai tik atsiprašau visų, nenoriu nieko nei įžeisti nei ką, taip gaunasi tiesiog.... stengsiuos, kad jų būtų mažiau....

O aš Jums palinkėsiu ne dar pagyventi, o pasveikti ir nugyventi iki senatvės be ligų.
Atsakyti
Labai paprastai - įsitikinau, kad kol nepasikeisiu - nepasveiksiu. Užtenka kiekvienąkart sau tai priminti, kai netinkamai elgiuosi. O pasveikt tai norisi, todėl keičiuosi.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 13, 15:38)
Labai paprastai - įsitikinau, kad kol nepasikeisiu - nepasveiksiu. Užtenka kiekvienąkart sau tai priminti, kai netinkamai elgiuosi. O pasveikt tai norisi, todėl keičiuosi.

As ir visa laika stresuota nervuota ir pan. todel ir susirgau. mama sako, jokiu blogu minciu. o kaip be ju isgyvent? aplinka kalta biggrin.gif
jej su tuo maistu siandien vel nekazkas, ka suvalgiau ta isvariau. tai nusipirkau Imodium nes nezinojau ka daryti.dar cia salutinis po radioterapijos.
Papildyta:
QUOTE(dvyne9 @ 2014 05 13, 15:37)
Įdomu, kaip Jums tai pavyko, susitaikyti su savimi ir išmokti save mylėti. Nes man vis dar nesiseka išmokti, nors irgi esu įsitikinusi, kad susirgau būtent dėl graužaties po išgyvento didelio ir ilgalaikio streso. Tiesa, tam buvo rimtų priežascių, ne dėl niekų išgyvenau, bet vistiek, bent jau dabar reikėtų suimti save į rankas ir keisti požiūrį į viską, o neišeina  verysad.gif Galvoju, gal dėl to ir nesveikstu, kažkokia nesąmoninga ligos eiga  verysad.gif

Papildyta:
O aš Jums palinkėsiu ne dar pagyventi, o pasveikti ir nugyventi iki senatvės be ligų.

visoms linkiu ilgo gyvenimo visko pamatyti tik nebematyti ligoniniu.
Dvyne9, kodel sakai kad nesveiksti?taip nebuna.
Atsakyti
Vakar ziurejot laida apie stebuklinga Marijos paveiksla Sv.Jokubo baznycioje?Sako yra pasveikusiuju g.gif .galima gi pabandyti.mes ir nezinodami i ja vaziuojam ax.gif .Jeigu galvoti.kad susergama nuo ne meiles sau.ir angliavandeniu.gal galima ir pasveikti nuo maldos...
Atsakyti

visoms linkiu ilgo gyvenimo visko pamatyti tik nebematyti ligoniniu.
Dvyne9, kodel sakai kad nesveiksti?taip nebuna.
[/quote]
Na, kažkaip vis nepavyksta mano ligos sustabdyti, nors jau devintas mėnuo, kaip gydausi. Todėl ir sakau, kad nesveikstu. Pas mane krūties vėžys, uždegiminė forma, su pakitimais odoje. Nei chemija, nei operacija jų nesunaikino. Beveik iš karto po operacijos po randu vėl išlindo tie patys židiniai odoje, davė dar chemiją, o tų židinių tik padaugėjo. Ir plinta nežmonišku greičiu. Reiškia, kad tos ląstelės "dirba savo darbą", nebijodamos chemoterapijos. Vakar buvo konsiliumas, nusprendė dabar pašvitinti, prieš tai paėmę biopsiją. Tai va, nežinau ką ir galvoti. verysad.gif
Atsakyti
Dvyne, jei anglų k ne problema, pabandykite pasikuisti http://www.cancernetwork.com/ apie jūsų nelabojo gydymą, gal ką atrasite, galėsite su gydytojais padiskutuoti, ką taikyti naujo. Gal ta chemija, kurią jūs gaunate jums neveiksminga, o yra kita? O švitinti dar nei karto nešvitino?
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 05 13, 15:39)
Vakar ziurejot laida apie stebuklinga Marijos paveiksla Sv.Jokubo baznycioje?Sako yra pasveikusiuju g.gif .galima gi pabandyti.mes ir nezinodami i ja vaziuojam ax.gif .Jeigu galvoti.kad susergama nuo ne meiles sau.ir angliavandeniu.gal galima ir pasveikti nuo maldos...

O, reikia pabandyti. jei ir nepadės, tai bent nepakenks. Gal ateis dvasinė ramybė, kuri labai mums reikalinga. O ir šiaip, stebuklais reikia tikėti smile.gif
Atsakyti
Dvyne, o užsienyje nebandėt konsultuotis?
Katuve, puikios žinios. Namuose ir sienos padeda, tik va reikia tvarkytis ir valgyt darytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 05 13, 15:51)
Dvyne, jei anglų k ne problema, pabandykite pasikuisti http://www.cancernetwork.com/ apie jūsų nelabojo gydymą, gal ką atrasite, galėsite su gydytojais padiskutuoti, ką taikyti naujo. Gal ta chemija, kurią jūs gaunate jums neveiksminga, o yra kita? O švitinti dar nei karto nešvitino?

Ačiū, willow, pabandysiu paskaitinėti. Tik kad gal pas mus ne visos naujovės prieinamos schmoll.gif Man taike dviejų rūšių chemijas, prieš ir po operacijos, paskutinę numatytą turėjo leisti šiandien, bet persigalvojo, nusprendė pirma pašvitinti ir pažiūrėti, kas gausis, iki šiol dar nešvitino. Dabartinė chemija tikrai tapo neveiksminga, nors iš pradžių buvo pagerėjimas. Klausiau, ar negalima taikyti kitų vaistų, tai pasakė, kad yra vaistų, bet kolkas geriau pabandyt švitinimą. Pasižiūrėsiu Jusų nuorodą, gal kokių klausimų daktarams surasiu smile.gif Dar darysiu DLV, reikia išbandyti viską, kas galima.
Atsakyti