QUOTE(dvyne9 @ 2014 05 13, 12:28)
Čia panašu, kad turi omeny plaučių segmentus. Kiekvienas plautis suskirstytas i
segmentus, taip lengviau aprašyti lokalizaciją. O tai anksčiau buvo tik viename plautyje mts? Neigiama dinamika po chemijų?
Ačiū, dvyne, man irgi S atrodė segmentai, bet va JR rašo kitaip....Ne, kol kas KT rezultatų nėra, tiesiog paskaičiau savo chemikės rengiamą išrašą šeimos daktarei ir sulyginau su KT ir Ro tyrimų rezultatais....(vasario mėn). Iš kur ji ištraukė antro plaučio mts, negaliu suprasti
Kas su ja darosi
Papildyta:
QUOTE(safyre @ 2014 05 13, 12:42)
o del priezasciu sukelianciu vezy - ju yra daug ir mano nuomone, labai dideli vaidmeni vaidina stresas, zmogaus poziuris i gyvenima, nusivylimai, nepasitenkinimas, nepatenkinti reikalavimai sau ir aplinkiniams, grauzatis. kiek stebiu, tai tokios pobjaures asmenybes serga maziau nei tie, kuriuos nors prie zaizdos dek.
Aš irgi tokią išvadą padariau sau - kas krečia kiaulystes ir nesuka dėl to galvos - niekada nesusirgs, o ką sąžinė graužia nors ir dėl smulkių dalykų - tas gali....
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2014 05 13, 12:43)
Perduokit tėvukui, akd jis mūsų skyrelio žvaigždė
Papildyta:
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 13, 12:49)
Liko tik vienas nemalonus dalykas - histologinių atsakymų laukimas. Labai bijau, kad nepapiktintų to mano ex gyventojo. Tai dabar net džiaugiuos, kai kasdien daktarė pasako "dar nėra rezultatų"
kastuve, tikėkimės šioj situacijoj geriausia, kas įmanoma. Linkiu stiprybės, išgyti, ir daugiau nesirgti jokiom baisiom ligom. Skaičiau jūsų blogą, esat labai išmintinga jauna mergina. Kuo geriausios kloties jums ir išlaikykit savo optimizmą ir puikų humoro jausmą visada.