Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 47

QUOTE(Liepa39 @ 2014 05 12, 20:59)
Man iškilo toks klausimas: kai pašalina gimdą, kaklelį, kiaušides, taukinę, limfmazgius - tai duoda invalidumą? Jei taip, tai kuriam laikui ir kokia procedūra? Ir kam jis reikalingas, tas invalidumas?

Itariu, kad ne g.gif Invalidumas duodamas tik tada, kai del kazkokiu priezasciu esi nedarbingas visam likusiam gyvenimui. Sakykim, mano uosvis aklas, tad naturalu, kad nedarbingas, gauna invalidumo pasalpa.
Bet mama su isoperuota gimda(seniai jau)-darbui tai itakos neturi ir neturejo, na kiek ant biuletenio pabuvo, bet del to ji netapo nedarbinga, visa gyvenima dirbo, jokio invalidumo negavo.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 12, 17:33)
Pasirodo jokios man sanatorijos smile.gif
Atejo, paklausinejo: Skauda? Ne. Vaikstai? Taip. Galunes netirpsta? Ne. Silpna, galva svaigsta? Ne. I tualeta nueini? Nueinu. Savim pasirupinu? Pasirupinu...
Nu tai sake ateis ryt vyrukas, parodys man partimus. Klausiau apie sanatorijas, tai sake, kad jei jauciu, kad reikia, klausciau daktares. Tai ka as zinau.

Tvarka tokia siuntimo reabiilitacijai: reabilitacija 1-stacionare kur operuota. Reab.2 siuncia kur nors. Man labai patiko - pastate mane ant koju, mankstintis ismoke...Super gerai padirbejom.

Dar del darbingumo (ne invalidumo)lygio nustatymo: priklausomai nuo ligos skiria ir tik labai retais atvejais visam gyvenimui. Dabar man atrodo, net 3 men ar pusei metu darbingumo lygi nustato. Bet cia ilgas procesas, kol visa nedarbinguma isnaudoji, tada dar tesia su SODRA ir tik tada NDNT. Daug vandens nutekes.
Bukit sveikos
Atsakyti
Nu nezinau ,pazystu moteri ,kuriai operuota gimda su viskuom ji gavo trecia grupe metams ,po metu dviems metams.Sako jau esant onko ligoniui ,pirmus 5 metus grupe peatesia,tik po penkiu etu nutraukiama,nes reiskia pasveikima,jei liga neatsinaujino.O grupei reikia visu medicininiu israsu,kuriuos seimos gydytoja suruosia NDNT
Atsakyti
Apie naujaja mitybos knyga straipsnis is www.lrytas.lt
http://www.lrytas.lt...i-nuo-vezio.htm
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 05 12, 20:51)

Bukit sveikos

Kaip tu laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 05 12, 21:52)
Nu nezinau ,pazystu moteri ,kuriai operuota gimda su viskuom  ji gavo trecia grupe metams ,po metu dviems metams.Sako jau esant onko ligoniui ,pirmus 5 metus grupe peatesia,tik po penkiu etu nutraukiama,nes reiskia pasveikima,jei liga neatsinaujino.O grupei reikia visu medicininiu israsu,kuriuos seimos gydytoja suruosia NDNT

O mano tevas 2 metus su IV stadija plauciu vezio be jokio invalidumo gyveno. g.gif Nedave. Sake, kad yra darbingas. Dabar tik, kai vasario menesi parsivezem, tada pasake, jog iki birzelio pradzios duos invaliduma. Mama klause, o toliau kaip? Sako, iki to laiko numirs doh.gif Kadangi nenumire ir mirti nesiruosia, kazin, birzelio pradzioj to invalidumo neatims? g.gif
Atsakyti
Nu keista su tuom nedarbingumo lygiu g.gif .vyrui 3st plauciu v....Kol gydesi gavo taip vadinama biuleteni.po puses metu i komisija.ir nustate.kad darbingas tik 40 procentu.Dave metams.Turbut nuo ligos priklauso doh.gif .Visom sveikatos 4u.gif
Atsakyti
kalbant apie mityba, o jus pacios tikit tuo dėde Kazimieru ir jo "Naująja priešvė-ine mityba" taip reklamuojama? Ar tikrai angliavandeniai yra blogis? Ar tik angliavandeniai iš bandelių, sausainių, saldainių ir visokių saldintų gėrimų? (dėl cukraus sutinku, nėra jis organizmui reikalingas, nekalbant net apie v.).
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 13, 10:32)
kalbant apie mityba, o jus pacios tikit tuo dėde Kazimieru ir jo "Naująja priešvė-ine mityba" taip reklamuojama? Ar tikrai angliavandeniai yra blogis? Ar tik angliavandeniai iš bandelių, sausainių, saldainių ir visokių saldintų gėrimų? (dėl cukraus sutinku, nėra jis organizmui reikalingas, nekalbant net apie v.).

man sitos knygos vezi varo. nes dedi saldaini I burna ir galvoji , blyn gaminu vezine lastele, o mesos ir darzoviu 2 sav nevalgau del hemo pykinimo tai va kiek prigaminsiu. geriu zalia arbata oi kaip gerai. naikinu lastels. nu tiesiog man tai stogas vaziuoja.stengiuos neskaityt nieko
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 05 13, 09:30)
man sitos knygos vezi varo. nes dedi saldaini I burna ir galvoji , blyn gaminu vezine lastele, o mesos ir darzoviu 2 sav nevalgau del hemo pykinimo tai va kiek prigaminsiu. geriu zalia arbata oi kaip gerai. naikinu lastels. nu tiesiog man tai stogas vaziuoja.stengiuos neskaityt nieko

Ewute, laaabai pažįstamas jausmas. Ir neskaityk! Ne dabar laikas. Willow gerai sakė - dabar abile ką valgyk. Svarbu išvis valgyt. Jei norėsi, pasidomėsi ta mityba kai geriau jausies. Daržoves raugintas pabandyk.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 13, 09:32)

Mes tikim. nesamoningas man tas straipsnis lryte. Paraso dietologai is vadoveliu ir viskas. Ale badavimas negerai. esu girdejusi ne viena atveji, kai zmones liga isbadauja. O medikai isitikine, kad netiesa. Tai kodel tada pilna pavyzdziu? Del anglevandeniu, tai net ir Willov dvi idetos knygos apie ta pati. Kad negerai tie balti miltai, cukrus... kaip anksciau rasiau, pats Strioga (imunologas) sake, kad be gliukozes vezine lastele negyvena net pusvalandzio... tai gal geriau jos nemaitinti? lai uzvercia kojas biggrin.gif as kazkaip tuo tikiu. Is tu dvieju knygu dar suzinojau, kad reikia vengti, cituoju: reikia vengti cukraus ir baltuju miltu per didelio naudojimo, kurie skatina uzdegiminius procesus ir lasteliu augima per insulina, taip pat siekti emocinio balanco, tai yra kuo maziau streso, nes jis taip pat skatina uzdegiminius procesus. Kastuvas, ar bandet skaityti tas knygas, ar ziurejot?
Atsakyti
Kastuve,kaip tu siand jautiesi? Ar vyrukas su pratimais jau buvo atėjęs? Jaunas ir gražus? biggrin.gif

Willow kažkaip ilgai nebesirodo...
Papildyta:
Caskada, pritariu. Bet jei Ewutei sunku dabar nuryt sveiką maistą, tai tegu valgo tą, ką gali. Nors būtų gerai, kad šalia esantis žmogus pabandytų pasiūlyti ko nors įvairesnio. Šeip gali atrodyti, kad nieko kito nenori, tik saldainių, bet gražiai patiekta gal įsiūlytų ir ką sveikiau...
Atsakyti