Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 47

QUOTE(Liepa39 @ 2014 05 12, 10:33)
pritariu pritariu. Mano namų sienos irgi gydo, o jau vsokios ten sanatorijos, ligoninės ir kitos valdiškos įstaigos - brrr. alergija man nuo jų

na sanatorijos nera jau toks blogis, aisku priklauso nuo kur papuolama, kokia liga. Mano tetei rode visokius pratimus, kad kuo greiciau slapimas atsistatytu, kazin ar namie butu teisingai ismokes ir apskritai juos dares. O ten liepia ir vsio. Dar voniu jam buvo skirta, irgi baisiai dziaugesi. O ir prie juros pabuvo.

Namie butu tampesis ir tas slapimas tikrai nebutu sugijes, o cia per prievarta nieko neteko kelt. Juk sunku kai matai namuose reikalinga vyriska pagalba, o negali padet. Grizes po operacijos jis is karto i siltnami ir jam reikia laistyt agurkus, pomidorus, nors ir negali kelt sunkiu daiktu.

Nenusedejo ramiai, tai daviau maza puoduka ir sakau, eik laistyk, daugiau negalima tau kelt. Tai sako: gerai, kad i sanatorija man. Negaliu as taip be darbo namie but. Kaip kam.

sveikatos visoms
Atsakyti
QUOTE(Liepa39 @ 2014 05 09, 18:17)
Willow,  biggrin.gif aš mielai tą porciją (beržinės košės) kasdien atsiimčiau. Net ingredientus visus reikiamus jums į rankas pristatyčiau, pipirais pabarstyčiau, ir kuo nuolankiausiai kuprą atstatyčiau, kad tik suveiktų smile.gif

Oi ,prie beržinės košės davimo aš mielai prisidėčiau ax.gif Ir jėgų už wilow daugiau turiu biggrin.gif Wilow, leisi bent retkarčiais tave pavaduoti? bigsmile.gif
QUOTE(Angele @ 2014 05 11, 14:34)
Kaip vaikams paaiškinti kodėl tėtis nepaskambina, jau beveik savaitę jo negirdėjo... Tiek daug norisi paklausti, pasitarti, tariuosi, tik kol kas atsako negaunu. Kartais nuriedanti ašara tik...

Tiesiog skaityk žinutes vaikams. Gal ir telefonas gali sugesti? Žinau,akd meluoti negerai, bet čia šventas melasb unsure.gif
Safyra, puikios žinios. Tikiuosi chemija suveiks smile.gif
kastuve, šaunuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa39 @ 2014 05 12, 12:10)
... NU tokia netikėlė esu... sad.gif(

Nesąmonė. Juk nesusirgai tyčia.
QUOTE(Caskada @ 2014 05 12, 13:04)
O kas Jus rekomendavo ta rykliu kremzliu ekstrakta? Ar tiesiog kazkur spaudoje radote? Man kazkaip sukele abejoniu sis preparatas perskaicius viena straipsni  g.gif

Mano mama negeria to ekstrakto. Aš jai ir nesiūlysiu. Mamos gyd. sakė, kad jokių papildų nereikia. Klausome smile.gif Apie tą ekstraktą rašiau tik kaip pavyzdį.
Ką būtent skaitėte straipsnyje apie tą preparatą?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 05 12, 14:03)
Nesąmonė. Juk nesusirgai tyčia.

Mano mama negeria to ekstrakto. Aš jai ir nesiūlysiu. Mamos gyd. sakė, kad jokių papildų nereikia. Klausome  smile.gif Apie tą ekstraktą rašiau tik kaip pavyzdį.
Ką būtent skaitėte straipsnyje apie tą preparatą?

As jau buvau juo itikejusi. Mama rado straipsni laikrastyje, paskui dar pati inetrnete panarsiau, galvojau pirksiu savo draugui. Nes atrodo toks geras dalykas. Tik manau tie straipsniai daugiau del reklamos. Pries perkant dar pasiknisau internete ir va koki straipsni radau: http://www.homosanit..._ryklio_kremzle

Taip gaila kai ligoniukai savo pinigelius tik tusciai isleidzia, o ju juk taip labai reikia...
Atsakyti
Geriau ir as ryklio kremzliu vaistus ir nemaciau jokio stebuklo,aisku pinigine prasme skaudziai...sustojau gerti ,kai is savo gydytojo gavau velniu,nesvaistyti pinigu tokiems vaistams ir papildams ! Kategoriskia uzdraude bet kokius papildus
Atsakyti
Tas homosanitus.lt - apskritai įdomus tinklapis. Kritinio mąstymo požiūriu. Viską kritikuoja, priešpastato, prieštarauja oficialiai nuomonei. Tai labai gerai, bet nereikia VISKO priimt už gryną pinigą. Tai tik dar viena nuomonė, ir aišku, sveika ją išgirst. Aš irgi buvau "užikabinusi" už jų straipsnelio apie vėžio gydymą DMSO: http://www.homosanit..._su_dmso_ir_msm
Nu bet pasakui galvoju - kažkas netaip. Juk jei būtų toks geras tas preparatas tai daktarai ir gydytų juo. O čia - stiprus prieuždegiminis vaistas, išgydantis vėžį, tik, beje, pašalinis poveikis toks, kad žudo neuronus... kažkaip gal per daug paprasta.
Žodžiu, gerai, kad yra homosanitus, bet į jų publikacijas irgi reikia žiūrėti kritiškai.
Atsakyti
Pasirodo jokios man sanatorijos smile.gif
Atejo, paklausinejo: Skauda? Ne. Vaikstai? Taip. Galunes netirpsta? Ne. Silpna, galva svaigsta? Ne. I tualeta nueini? Nueinu. Savim pasirupinu? Pasirupinu...
Nu tai sake ateis ryt vyrukas, parodys man partimus. Klausiau apie sanatorijas, tai sake, kad jei jauciu, kad reikia, klausciau daktares. Tai ka as zinau.
Atsakyti
QUOTE(Liepa39 @ 2014 05 12, 17:29)
Tas homosanitus.lt - apskritai įdomus tinklapis. Kritinio mąstymo požiūriu. Viską kritikuoja, priešpastato, prieštarauja oficialiai nuomonei. Tai labai gerai, bet nereikia VISKO priimt už gryną pinigą. Tai tik dar viena nuomonė, ir aišku, sveika ją išgirst. Aš irgi buvau "užikabinusi" už jų straipsnelio apie vėžio gydymą DMSO: http://www.homosanit..._su_dmso_ir_msm
Nu bet pasakui galvoju - kažkas netaip. Juk jei būtų toks geras tas preparatas tai daktarai ir gydytų juo. O čia - stiprus prieuždegiminis vaistas, išgydantis vėžį, tik, beje, pašalinis poveikis toks, kad žudo neuronus... kažkaip gal per daug paprasta.
Žodžiu, gerai, kad yra homosanitus, bet į jų publikacijas irgi reikia žiūrėti kritiškai.

Po to, kai pasake onkologai, jog homosanitus straipsniai nepasirasyti ir nenesa atsakomybes uz kiekviena garsiai parasyta brieda-nustojau juo remtis blush2.gif Ir tikrai-kas parase straipsneli? Kuom remesi? Kokia literatura? Nieko nera. Atsisedo kokia bobele po pachmielo ir parase is srities 'kazka kazkur skaiciau, kazka kazkur isgirdau". O visi puola skaityti ir remtis tais straipsniais kaip negincijama tiesa doh.gif
Atsakyti
Beje, geras ir šviežias linų sėmenų aliejus Kalvarijų turguje: gamintojas - ūkininkas V.Mockevičius (parašyta ant buteliuko etiketės). Geriau pirkti dažniau ir mažą kiekį, nes greit (per 1-1,5 mėn.) sensta ir apkarsta - ant buteliuko parašyta spaudimo data.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 12, 16:41)
Po to, kai pasake onkologai, jog homosanitus straipsniai nepasirasyti ir nenesa atsakomybes uz kiekviena garsiai parasyta brieda-nustojau juo remtis blush2.gif Ir tikrai-kas parase straipsneli? Kuom remesi? Kokia literatura? Nieko nera. Atsisedo kokia bobele po pachmielo ir parase is srities 'kazka kazkur skaiciau, kazka kazkur isgirdau". O visi puola skaityti ir remtis tais straipsniais kaip negincijama tiesa doh.gif

Na ten tarpais minimos ir mokslininkų pavardės, ir mokslinių žurnalų publikacijų pavadinimai, ir datos. Daugybėje internete skelbiamų straipsnių ir "patarimų" nėra nė to. Taigi, reikia remtis MOKSLINĖMIS publikacijomis, jei nori tikrų žinių. Bet aš angliškai, pvz, nekertu, ir nežinau kur tų mokslinių publikacijų ieškoti, ir išvis ne mano proteliui...
Papildyta:
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 12, 16:33)
Pasirodo jokios man sanatorijos smile.gif

Nu keistai čia... g.gif Gal Santariškėse kokia kitokia tvarka nei onkologiniam? Man jau šeimos daktarė, išrašydama siuntimą operacijai pasakė, kad "priklausys reabilitacija"
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2014 05 12, 12:22)
Gal ką sudomins:Knyga: ką valgyti susirgus vėžiu

Šviežia dar, pati mąstau įsigyti ir paskaityti  4u.gif

o online jos nera?man idomu kas joj parasyta bet is uk as nenusipirksiu jos.ir beto neaisku ar verta.
Atsakyti
Man iškilo toks klausimas: kai pašalina gimdą, kaklelį, kiaušides, taukinę, limfmazgius - tai duoda invalidumą? Jei taip, tai kuriam laikui ir kokia procedūra? Ir kam jis reikalingas, tas invalidumas?
Atsakyti

Nu keistai čia... g.gif Gal Santariškėse kokia kitokia tvarka nei onkologiniam? Man jau šeimos daktarė, išrašydama siuntimą operacijai pasakė, kad "priklausys reabilitacija"
[/quote]
Mano mamai irgi Santariskese operavo, nieks net neuzsimine apie sanatorija, kaip ir Kastuvui vaikstai, slapiniesi pati, nekarsciuoji, namo :)Tik kad po operacijos 9 dienas palaike ligonineje. O del invalidumo, tai sake kad tes tiek nedarbinguma(ji dirbanti) kol vyks intensyvus gydymas, o jau veliau tik sius darbingumo lygiui nustatyti,
Atsakyti