Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 47

QUOTE(Evute* @ 2014 05 11, 17:33)
Tai tau ne gimdos kaklelio vezys .Tau su cistom gimda ir pan kazkas?
Ar galvoji vaziuot I kokia sanatorija atsigaut po visu situ sunkiu op?
tl

As niekad ir nesakoau taip. Manasis kiausidziu.
Siaio jo, galvoju i sanatorija. As nenoriu, bet visi labai kalbina, tai gal del sventos ramybes ir nuvaziuosiu.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 11, 19:59)
tl

As niekad ir nesakoau taip. Manasis kiausidziu.
Siaio jo, galvoju i sanatorija. As nenoriu, bet visi labai kalbina, tai gal del sventos ramybes ir nuvaziuosiu.

Ne, cia as kazkaip tokia nuomone susidariau kad tau gimdos kaklelio.sorry smile.gif
o kodel nenori I sanatorija? na visokie masazai ir panasiai savaitei proceduros cool drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 05 11, 20:27)
Ne, cia as kazkaip tokia nuomone susidariau kad tau gimdos kaklelio.sorry  smile.gif
o kodel nenori I sanatorija? na visokie masazai ir panasiai savaitei proceduros cool drinks_cheers.gif

Kad as su seima pabut noriu, namie, katinu savo pasiilgau. Nu kazkaip taip ligoninej prisibuvau ir laukiu kol paleis, kad mintis dar kazkur po to vaziuot nevilioja. smile.gif
Atsakyti
Kastuve, mudvi pazistamos is kitos temos-apie GERLa 4u.gif Prisimenu, kaip rasete apie nemalonius simptomus. Norejau paklausti, vis tik tie simptomai buvo issaukti skrandzio problemu ar tai buvo vezio pirmosios uzuomazgos?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 12, 06:29)

Kastuve, mudvi pazistamos is kitos temos-apie GERLa 4u.gif Prisimenu, kaip rasete apie nemalonius simptomus. Norejau paklausti, vis tik tie simptomai buvo issaukti skrandzio problemu ar tai buvo vezio pirmosios uzuomazgos?

Mm, as linkus manyt kad gal ir skrandis ten kaltas buvo. Per pirma gastroskopija rado tulzzies, tai tulzies refliuksa pripaise. Pageriau rowacholi, meciau vaistus nuo rugstingumo ir apsitaose viskas. Dabar pries menesi kai gastroskopija dare, tai buvo ok viskas, nors dar vezys isoperuotas nebuvo.
Atsakyti
Jau niekur geriau nerasi,kaip savi namai,ten ir sienos gydo,sava seima,vaikai...buvau sanatorijoje,man ten pragaras,kai sedi viena,atskirta nuo seimos.Vaziavau ,kad pabaigti gydyma,kitaip kabinejasi neigalumo tarnybos,kad va nebaigtas gydymas ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
http://www.ted.com/t...i_ever_survived

Labai trumpas, bet labai geras pasakojimas.
Atsakyti
Gal ką sudomins:Knyga: ką valgyti susirgus vėžiu

Šviežia dar, pati mąstau įsigyti ir paskaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 05 12, 08:09)
Jau niekur geriau nerasi,kaip savi namai,ten ir sienos gydo,sava seima,vaikai...buvau sanatorijoje,man ten pragaras,kai sedi viena,atskirta nuo seimos.Vaziavau ,kad pabaigti gydyma,kitaip kabinejasi neigalumo tarnybos,kad va nebaigtas gydymas ir t.t. unsure.gif

pritariu pritariu. Mano namų sienos irgi gydo, o jau vsokios ten sanatorijos, ligoninės ir kitos valdiškos įstaigos - brrr. alergija man nuo jų
Atsakyti
QUOTE(Liepa39 @ 2014 05 12, 10:33)
pritariu pritariu. Mano namų sienos irgi gydo, o jau vsokios ten sanatorijos, ligoninės ir kitos valdiškos įstaigos - brrr. alergija man nuo jų

Aš irgi paskaičiau kastuvo blogą. Liuks, talentinga mergytė 4u.gif Bet ypač man patiko nuotrauka
Papildyta:
nu brač, kaip nesiseka.. Jau ryt turėjau gultis operacijai ir peršalau - gerklę skauda siaubyngai, snarglys - iki kelių... sad.gif((( Nu taip nenoriu jau atidėt, nu bet komplikacijos - dar baisiau... NU tokia netikėlė esu... sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 05 10, 12:15)
Na taip, visko iš eilės tikrai nereikia gerti. Girdėjau, kad pvz., draudžiama vartoto ženšenį. Jis padeda v. augti. Vis tik kai kurie papildai rekomenduojami v. atveju. Pvz., ryklio kremzlių ekstraktas.
Mano mamai skirs dar vieną chemiją. Šįvakar baigs kapsėti antroji. Birželio pradžioje duos dar vieną. Gydytojai džiaugiasi, kad mama stipri, tad turbūt trečia chemija nebus paskutinė. Mane apėmė dvejopi jausmai. Suprantu, kad toks gydymas efektyviausias ir reikia džiaugtis, kad mama jį gerai toleruoja, tačiau bijau, jog chemija ir spinduliai nualins imuninę sistemą ir patį otganizmą. Tai apsunkins kovą su liga.
Kastuvas, moterytė ne ta pati. Sutapo tik amžius ir diagnozė.

O kas Jus rekomendavo ta rykliu kremzliu ekstrakta? Ar tiesiog kazkur spaudoje radote? Man kazkaip sukele abejoniu sis preparatas perskaicius viena straipsni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa39 @ 2014 05 12, 11:10)
NU tokia netikėlė esu... sad.gif(

tikrai kad, galima pagalvot, kad pati prisipraset tos slogos. esat protinga, sauni moteris, meskit tokias mintis is galvos 4u.gif
Atsakyti