Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 47

QUOTE(kastuvas @ 2014 05 10, 21:57)
turėjau laparoskopiją, imė biopsijas iš kiaušidžių auglių ir aplink (neatsimenu iš kut iksliai). Patologijos diagnozėje buvo įrašyti tik tie du fragmentai kiaušidžių naviko ir gabaliukas pilvaplėvės augliuko, kuris toks pats kaip kiaušidėse. Plius dar skyscio paėmė, kuris pasirodė esąs serozinis (kaip ir auglys). O grade tai borderline pas mane 3b-3c stadija, jei nepakeis po dabartinio histologinio tyrimo. O apie limfmazgius nieko negirdėjau. Reikės pasiklaust daktarės pirmadienį. Bijau kad į 4 stadiją nepermestų, nes gerokai ten jisišplitęs buvo, iki diafragmos net.

Pas mama is 26 limfmazgiu 4 buvo metastazes, tfu tfu taukineje nebuvo. Tai iskart po histologinio 3 c stadija... Tumoras gimdoje mazas, bet kazodel iskart metastazavo i limfmazgius.
Atsakyti
Kastuve, paskaiciau tavo bloga. Graziai rasai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 05 10, 22:54)
Kastuve, paskaiciau tavo bloga. Graziai rasai  4u.gif

Paskaiciau ir as smile.gif Patiko... Net asaryte nubraukiau, jautru. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drambiuke @ 2014 05 10, 23:29)
Pas mama is 26 limfmazgiu 4 buvo metastazes, tfu tfu taukineje nebuvo. Tai iskart po histologinio 3 c stadija... Tumoras gimdoje mazas, bet kazodel iskart metastazavo i limfmazgius.

Mano limfmazgiai 3/4 vienam sone ir gal 3/15 kigtam sone.stadija nesikeite.
Papildyta:
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 10, 22:57)
turėjau laparoskopiją, imė biopsijas iš kiaušidžių auglių ir aplink (neatsimenu iš kut iksliai). Patologijos diagnozėje buvo įrašyti tik tie du fragmentai kiaušidžių naviko ir gabaliukas pilvaplėvės augliuko, kuris toks pats kaip kiaušidėse. Plius dar skyscio paėmė, kuris pasirodė esąs serozinis (kaip ir auglys). O grade tai borderline pas mane 3b-3c stadija, jei nepakeis po dabartinio histologinio tyrimo. O apie limfmazgius nieko negirdėjau. Reikės pasiklaust daktarės pirmadienį. Bijau kad į 4 stadiją nepermestų, nes gerokai ten jisišplitęs buvo, iki diafragmos net.

Kastuve tu labai jauna, manau jaunesne uz mane kazkada lyg rasei ssvo amziu. Tai dabar taves lauks kokie dar svytinimai priedo ar viskas?
man tai iskart po laparoskopijos siunte svytint ir 6 hemo skyre nes koks tikslas operuot po operacijos vel ataugs lasteles. na taip patikimiau. palanas toks tai toks. tau vadinasi buvo kazkaip kitaip jei operavo.
Atsakyti
Aciu, moterys, net raustu dabar del to blogo blush2.gif draugas man knyga liepia rasyt, bet neturiu apie ka, tai pabunu biski egocentrike ir rasau bloga apie save vietoj tos knygos biggrin.gif

QUOTE(Evute* @ 2014 05 11, 00:27)
Mano limfmazgiai 3/4 vienam sone ir gal 3/15 kigtam sone.stadija nesikeite.
Papildyta:

Kastuve tu labai jauna, manau jaunesne uz mane kazkada lyg rasei ssvo amziu. Tai dabar taves lauks kokie dar svytinimai priedo ar viskas?
man tai iskart po laparoskopijos siunte svytint ir 6 hemo skyre nes koks tikslas operuot  po operacijos vel ataugs lasteles. na taip patikimiau. palanas toks tai toks. tau vadinasi buvo kazkaip kitaip jei operavo.

Tau 27? Man 22... tai jaunesne... Ai, bet sita liga nedora tapus, nebesirenka pagal amziu... mano kadangi paribinis, tai jei nepadidins piktybiskumo kaip supratau nebus nei chemo, nei svitinimo, tik stebes. Nes paribiniai vis tiek chemo sunkiai pasiduoda, letai auga, tai nera tikslo. As nepriestarauju, labai chemoterapijos nesinori.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 11, 06:34)
Aciu, moterys, net raustu dabar del to blogo  blush2.gif draugas man knyga liepia rasyt, bet neturiu apie ka, tai pabunu biski egocentrike ir rasau bloga apie save vietoj tos knygos biggrin.gif

Šauni tu, Kastuve, tik šitas vardas na kažkaip... Aš iš tų senesniųjų, už tave triskart vyresnė ir nelabai ką daugiau negu "viskas bus gerai" galiu pasakyti. Gerai tau, man, visoms čia besilankančioms, dukra ką tik parnešė palaiminimą iš mišių, dalinuosi
group.gif group.gif group.gif group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karme: 11 gegužės 2014 - 10:08
Skaičiau ir aš vakar kastuvo blogą. Kastuvai, tu šaunuolė, kad neverkšleni ir tartum su ironija žiūri į ligą. Taip besijausdama tikrai nugalėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 11, 07:34)
Aciu, moterys, net raustu dabar del to blogo  blush2.gif draugas man knyga liepia rasyt, bet neturiu apie ka, tai pabunu biski egocentrike ir rasau bloga apie save vietoj tos knygos biggrin.gif
Tau 27? Man 22... tai jaunesne... Ai, bet sita liga nedora tapus, nebesirenka pagal amziu... mano kadangi paribinis, tai jei nepadidins piktybiskumo kaip supratau nebus nei chemo, nei svitinimo, tik stebes. Nes paribiniai vis tiek chemo sunkiai pasiduoda, letai auga, tai nera tikslo. As nepriestarauju, labai chemoterapijos nesinori.

taip labia jauna tu... bet nesirenka liga nei amziaus nei pinigines.. o ka reiskia paribinis? as antra ckla hemo apturejau svytinuos ir poto dar brahyterapija ziauri laukia. na uk cia grieztai jau prie 0 stadijos loperuoja kiausides gimdas. gal ir gerai nes pagal musu amziu mums dar kelias ilgas..as pvz gyvent noriu tai tikrai kokiu 60 metu. bus 80 bus viskas nugyventa pragyventa. dar studijuot norisi..
Papildyta:
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 11, 07:34)

kastuve beje kaip tau nepaamate anksciau visko? kad net taip toil paeita? man uk is pirmo smearo pamate blogi. o lt 8 metus ale stebeti reikia. svolaciai blyn.
jei man butu po gimdymo uzdegine atsiradusia zaizda cia nesedeciau turbut
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 05 09, 09:02)
Labai neteisinga nuomonė. Čia rasit tik palaikymą, maldą, o ne priešpriešą. Kas žino kieno maldos labiau yra išgirstamos  mirksiukas.gif
Aš galiu tik pasidalinti patirtimi, kaip bendrauti su intubuotu ligoniu-nusineškit ant lapo spausinta abėcėlę. Jūs klausiat, o jis jums su pirštu į raides baksnoja. Mums taip labai padėjo mirksiukas.gif
Žinoma vien palaikymas, bet geros naujienos smagiau skaitosi, ypač sergantiesiems. Jau ne kartą skaičiau ir pati sau primenu, kad ne rypavimų reikia, juk skaito sergantieji, kuriems artimųjų nerimas gero nepriduoda.
Seduojamas jis. Kol kvėpavo su kauke pirmąją parą reanimacijoje tol šiek tiek raminančių gavo, skundėsi, kad jam haliucinacijos. Rašė man sąrašą raštu ką atvežti, atsisveikinant sakė susirašysim, rašau jam, noriu, kad atsibutes skaitytų. Kai kaukės nepakako migdė, vakar buvo gerokai sumažinę migdomuosius, pats daugiau kvėpavo nei aparatas, bet atsiranda noras kosėti, vis tik skrepliai kaupiasi, spąsmai, širdis šoka... Vėl giliau miega, ramiau rodikliai, šiandien daugiau aparato pagalbos reikia.
Taip rodikliai gerėja, plaučių nuotraukoje infiltracijos mažėja, bet negraži dar nuotrauka, kaip gydytoja pasakė...
Kaip vaikams paaiškinti kodėl tėtis nepaskambina, jau beveik savaitę jo negirdėjo... Tiek daug norisi paklausti, pasitarti, tariuosi, tik kol kas atsako negaunu. Kartais nuriedanti ašara tik...

QUOTE(Rasma @ 2014 05 09, 18:47)
Jūs rašykit, jūs nieko blogo nedarot..sunkumų gyvenime su visom ligom pasitaiko ir v. - ne išimtis. Tiesiog nereik savyje gniaužt visko, kai galima gaut nors šiek tiek palaikymo. Bet pamatysit, jūsų vyras ne tik sustiprės, bet dar ir pasveiks - turi dėl ko gyventi 4u.gif
Ačiū 4u.gif

QUOTE(dvyne9 @ 2014 05 09, 20:06)
Angele, mazejantis CRB ir atsistatantys leukocitai-puiku. Nebijokit tos intubacijos ir ventiliacijos, tai kvėpavimo funkcijos nepakankamumo korekcija iki to laiko, kol gales pats pakankamai kvepuoti. Linkiu, kad kuo greičiau tai įvyktų. Stiprybės Jums ir tikėjimo. Viskas bus gerai.

Ačiū, taip rodikliai gerėjantys daug vilties suteikia. Meldžiuosi, meldžiuosi, meldžiuosi, kalbu su vyru, tikiu girdėdamas mane jausis stipriau...

Safyre, džiaugiuosi už jus, linkiu efektyvios chemijos 4u.gif

Kastuve, paskaičiau ir aš jūsų blogą. Puikiai rašote ir laikotės, manau rašymas padeda išgryninti jausmus. Sklandaus sveikimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 11 gegužės 2014 - 15:01
QUOTE(Angele @ 2014 05 11, 16:34)
Žinoma vien palaikymas, bet geros naujienos smagiau skaitosi, ypač sergantiesiems. Jau ne kartą skaičiau ir pati sau primenu, kad ne rypavimų reikia, juk skaito sergantieji, kuriems artimųjų nerimas gero nepriduoda.
Seduojamas jis. Kol kvėpavo su kauke pirmąją parą reanimacijoje tol šiek tiek raminančių gavo, skundėsi, kad jam haliucinacijos. Rašė man sąrašą raštu ką atvežti, atsisveikinant sakė susirašysim, rašau jam, noriu, kad atsibutes skaitytų. Kai kaukės nepakako migdė, vakar buvo gerokai sumažinę migdomuosius, pats daugiau kvėpavo nei aparatas, bet atsiranda noras kosėti, vis tik skrepliai kaupiasi, spąsmai, širdis šoka... Vėl giliau miega, ramiau rodikliai, šiandien daugiau aparato pagalbos reikia.
Taip rodikliai gerėja, plaučių nuotraukoje infiltracijos mažėja, bet negraži dar nuotrauka, kaip gydytoja pasakė...
Kaip vaikams paaiškinti kodėl tėtis nepaskambina, jau beveik savaitę jo negirdėjo... Tiek daug norisi paklausti, pasitarti, tariuosi, tik kol kas atsako negaunu. Kartais nuriedanti ašara tik...

Ačiū  4u.gif
Ačiū, taip rodikliai gerėjantys daug vilties suteikia. Meldžiuosi, meldžiuosi, meldžiuosi, kalbu su vyru, tikiu girdėdamas mane jausis stirpiau...

Safyre, džiaugiuosi už jus, linkiu efektyvios chemijos  4u.gif

Kastuve, paskaičiau ir aš jūsų blogą. Puikiai rašote ir laikotės, manau rašymas padeda išgryninti jausmus. Sklandaus sveikimo  4u.gif

Angele, sunku. as esu pesimistskas nervuotas negatyvus zmogus, bet kazkaip visada galvoje kasdiena sau primenu. po blogo vistiek turi ateiti kazkas gero. galvok ir tu taip. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 05 11, 13:13)
taip labia jauna tu... bet nesirenka liga nei amziaus nei pinigines.. o ka reiskia paribinis? as antra ckla hemo apturejau svytinuos ir poto dar brahyterapija ziauri laukia. na uk cia grieztai jau prie 0 stadijos loperuoja kiausides gimdas. gal ir gerai nes pagal musu amziu mums dar kelias ilgas..as pvz gyvent noriu tai tikrai kokiu 60 metu. bus 80 bus viskas nugyventa pragyventa. dar studijuot norisi..
Papildyta:

kastuve beje kaip tau nepaamate anksciau visko? kad net taip toil paeita? man uk is pirmo smearo pamate blogi. o lt 8 metus ale stebeti reikia. svolaciai blyn.
jei man butu po gimdymo uzdegine atsiradusia zaizda cia nesedeciau turbut

Paribinis reiskia tokio neaiskaus piktybiskumo. Nei piktybinis, nei ne. Bet mano greit auga labai. Rudeni mate cista 3 cm, bet galvojo kad cista ir tiek... nestebejo, nieko. O vat pries menesi pasitikrinus pamate, kad jau abiejose kiausidese dariniai, kaupesi skystis... O per operacija rado kad dar ir isplite... tai nu tiesiog niekas nepagalvojo, kad tokiai jaunai gali but onkologinis susirgimas.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 05 11, 17:10)
Paribinis reiskia tokio neaiskaus piktybiskumo. Nei piktybinis, nei ne. Bet mano greit auga labai. Rudeni mate cista 3 cm, bet galvojo kad cista ir tiek... nestebejo, nieko. O vat pries menesi pasitikrinus pamate, kad jau abiejose kiausidese dariniai, kaupesi skystis...  O per operacija rado kad dar ir isplite... tai nu tiesiog niekas nepagalvojo, kad tokiai jaunai gali but onkologinis susirgimas.

Tai tau ne gimdos kaklelio vezys .Tau su cistom gimda ir pan kazkas?
Ar galvoji vaziuot I kokia sanatorija atsigaut po visu situ sunkiu op?
Atsakyti