QUOTE(NERA @ 2014 05 09, 09:02)
Labai neteisinga nuomonė. Čia rasit tik palaikymą, maldą, o ne priešpriešą. Kas žino kieno maldos labiau yra išgirstamos
Aš galiu tik pasidalinti patirtimi, kaip bendrauti su intubuotu ligoniu-nusineškit ant lapo spausinta abėcėlę. Jūs klausiat, o jis jums su pirštu į raides baksnoja. Mums taip labai padėjo
Žinoma vien palaikymas, bet geros naujienos smagiau skaitosi, ypač sergantiesiems. Jau ne kartą skaičiau ir pati sau primenu, kad ne rypavimų reikia, juk skaito sergantieji, kuriems artimųjų nerimas gero nepriduoda.
Seduojamas jis. Kol kvėpavo su kauke pirmąją parą reanimacijoje tol šiek tiek raminančių gavo, skundėsi, kad jam haliucinacijos. Rašė man sąrašą raštu ką atvežti, atsisveikinant sakė susirašysim, rašau jam, noriu, kad atsibutes skaitytų. Kai kaukės nepakako migdė, vakar buvo gerokai sumažinę migdomuosius, pats daugiau kvėpavo nei aparatas, bet atsiranda noras kosėti, vis tik skrepliai kaupiasi, spąsmai, širdis šoka... Vėl giliau miega, ramiau rodikliai, šiandien daugiau aparato pagalbos reikia.
Taip rodikliai gerėja, plaučių nuotraukoje infiltracijos mažėja, bet negraži dar nuotrauka, kaip gydytoja pasakė...
Kaip vaikams paaiškinti kodėl tėtis nepaskambina, jau beveik savaitę jo negirdėjo... Tiek daug norisi paklausti, pasitarti, tariuosi, tik kol kas atsako negaunu. Kartais nuriedanti ašara tik...
QUOTE(Rasma @ 2014 05 09, 18:47)
Jūs rašykit, jūs nieko blogo nedarot..sunkumų gyvenime su visom ligom pasitaiko ir v. - ne išimtis. Tiesiog nereik savyje gniaužt visko, kai galima gaut nors šiek tiek palaikymo. Bet pamatysit, jūsų vyras ne tik sustiprės, bet dar ir pasveiks - turi dėl ko gyventi
Ačiū
QUOTE(dvyne9 @ 2014 05 09, 20:06)
Angele, mazejantis CRB ir atsistatantys leukocitai-puiku. Nebijokit tos intubacijos ir ventiliacijos, tai kvėpavimo funkcijos nepakankamumo korekcija iki to laiko, kol gales pats pakankamai kvepuoti. Linkiu, kad kuo greičiau tai įvyktų. Stiprybės Jums ir tikėjimo. Viskas bus gerai.
Ačiū, taip rodikliai gerėjantys daug vilties suteikia. Meldžiuosi, meldžiuosi, meldžiuosi, kalbu su vyru, tikiu girdėdamas mane jausis stipriau...
Safyre, džiaugiuosi už jus, linkiu efektyvios chemijos
Kastuve, paskaičiau ir aš jūsų blogą. Puikiai rašote ir laikotės, manau rašymas padeda išgryninti jausmus. Sklandaus sveikimo