Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(akoya_lt @ 2014 05 09, 09:29)

Tylenės tik antros nepatiko, visos kitos labai labai gražios, bet tai kad kablai  doh.gif Man tiktų nebent iki darbo ir paskui iš darbo namo ar šiaip kažkur išeit pasipuošt, bet kad niekur neinu...

aš visur su mašina, tai man įprasta tie kablai blush2.gif ax.gif
(čia iš membershop.lt, jei kam įdomu.)
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 05 09, 10:23)
Sveikos, Damos  4u.gif
Noreciau ir as i Jusu kompanija kartais pleptelt ar pasirodyti  smile.gif

Jei apie basutes kalba, kurios turetu buti patogios, bet ir nebloga vaizda tureti, tai pirmosios  man "uzkliuve" buvo sitos mirksiukas.gif
user posted image

Video ant kojos,jos man  graziai ziurisi http://www.6pm.com/e...dge-sandal-lion

Gražios, turiu ecco aukštakulnes basutes, tai tikrai patogios, turiu ne vienus ecco batus, tai tikrai kokybiški ir patogūs, tik gaila mano dydžio nėra pardėse, tai internetu perku.
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2014 05 09, 10:43)
aš  visur su mašina, tai man įprasta tie kablai  blush2.gif  ax.gif
(čia iš membershop.lt, jei kam įdomu.)

Gal esate pirkusi iš ten avalynę, kaip neprašaut su dydžiu? g.gif Tikrai būna neblogš variantų.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 09, 08:53)
aš ne madistė, bet man tokios gražios:

Kad visu kulnas labai aukstas ax.gif

QUOTE(migliux @ 2014 05 09, 09:53)
Į šiuos visus postus turiu vieną atsakymą - darbe aš noriu kad mane vertintų už profesionalumą, o ne už ilgas kojas.

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(June24 @ 2014 05 09, 10:23)
Jei apie basutes kalba, kurios turetu buti patogios

Grazios, bet as i tokias neziuriu, nes auksta keltis, tie dirzeliai netinka ax.gif

QUOTE(akoya_lt @ 2014 05 09, 10:29)
Geriausiai tada būtų uniforma

Nebutinai rengtis uniforma ax.gif Galima sijonuka, marskinukus ir vualia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 09, 10:39)
Jei vairuoji, tokių basučių/batelių nesirinkčiau vien dėl  praktiškų sumetimų. Kulnai atrodo prastai po sankabos ir stabdžių minkymo  biggrin.gif

Taip, sutinku, kad darbe reikia atrodyti profesionaliai. Kažkada buvo bžikas užėjęs, bet dabar... Pas mus kolektyvas didelis. Kartais matau tokių personų... Na tiesiog jų apranga šaukia "Aš vakar buvau jauna!" arba "O aš dar tokia nieko visai, ania?". Nu tokie buvusio populiarumo atspindžiai, nes į kolektyvą ateina ir jaunesnių, ir gražesnių... Vyrai suka akis jau ten  cool.gif

Mane automatas gelbeja truputi smile.gif Nors va pernai vasara nusipirkau espadriles, tai po pirmo vaziavimo kulnas pajuodavo doh.gif

Ziauru biggrin.gif Cia antrojo pastebejimo atzvilgiu. Bet tiesa biggrin.gif
Atsakyti
Man dar toks klausimas iškilo- o su kuo tamstos derinate mokasinus? Man jie atrodo tinkami prie kokių džinsų ar kitos laisvos aprangos, pvz. džinsinio bigsmile.gif sijono g.gif

O dėl darbinės aprangos tai aš manau, kad nuo pačios moters priklauso didelė dalis, kaip jinai rengiasi, pas mus darbe yra tokių, kur šokiruoja jei ne drabužiais, tai aksesuarais ar makiažu vos ne vakariniu doh.gif lotuliukas.gif Aišku, tokias "subtilybes" turbūt tik moterys pastebi g.gif ax.gif Diedai gi tuo tarpu spokso į virstančius (.)(.) (kaip Jums vakar pasirodė lenkaitės Eurovizijoje? lotuliukas.gif ) arba sijonu neuždengtą sėdimąją.
Atsakyti
Yra apsaugos spec. bateliams kad nenutrint vairuojant , dar padeda neilonine puskojine su daugiau denu uzmauta ant bato, cia is praktikos biggrin.gif
va kazkas tokio dar
http://fille.lv/?lang=EN
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2014 05 09, 10:16)
dar padeda neilonine puskojine su daugiau denu uzmauta ant bato, cia is praktikos  biggrin.gif

geras, čia mintis bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif reikės įsimest į mašiną kojinę biggrin.gif
Atsakyti
Kartais diena būna beprotiška. Nesąmonė terliotis dar su tom kojinėm ar apsaugom. Tarkim, varai iš darbo, sustoji prie bankomato, sustoji prie valyklos, sustoji vaiką paimt, sustoji prie pardės. Ir visą tą laiką apsimaut, nusimaut???

O šiaip matau daug moterų užstrigusių laike. Ir pati kartais noriu keistis, bet nežinau kaip... Tas pats makiažas, spalvos. Jau reiktų rinktis kitas. Bet kokias? ir figūra keičiasi. Sakykim ką norim, bet oda aplink kelius, žąstai darosi nebe tokie... Užpakalis pasmunka, pilvas atsikiša. Galima ginčytis iki begalybės, bet figūra kinta. Nesvarbu, kad sportuoji arba sveri tiek pat. Tai savęs apgaudinėjimas.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 09, 11:27)
geras, čia mintis  bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif reikės įsimest į mašiną kojinę  biggrin.gif

aha, tik kai išlipsit iš auto, nepamirškit nusimaut, man jau taip buvo biggrin.gif tik ne su kojine, o su antbačiu, panašiu, kaip duoda ligoninėse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 09, 10:37)
Kartais diena būna beprotiška. Nesąmonė terliotis dar su tom kojinėm ar apsaugom. Tarkim, varai iš darbo, sustoji prie bankomato, sustoji prie valyklos, sustoji vaiką paimt, sustoji prie pardės. Ir visą tą laiką apsimaut, nusimaut???

o jei dar pamiršti ir išeini su ta kojine... lotuliukas.gif na bet vistiek mintis nebloga.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 09, 09:47)

Gal esate pirkusi iš ten avalynę, kaip neprašaut su dydžiu? g.gif  Tikrai būna neblogš variantų.

tai kad ten įvairios firmos 4u.gif tai ir dydžiai gali skirtis. ax.gif
Atsakyti
[quote=migliux,2014 05 09, 09:53]
Į šiuos visus postus turiu vieną atsakymą - darbe aš noriu kad mane vertintų už profesionalumą, o ne už ilgas kojas.

jau praejo tie laikai, kai vertino uz kojas mirksiukas.gif dabar darbdaviai tik uz profesionaluma, o jei kvaila, tai nesvarbu kokios tos kojos...
o jei renkasi darbuotoja kavai nesiot, tada turbut renkasi kas grazu akiai
ir beje, graziai atrodanciai dar sunkiau, nes puola tikrinti ar ji tikrai turi profesiniu ziniu, ar tik graziai mirksi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gnulia: 09 gegužės 2014 - 11:51