Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(Gnulia @ 2014 05 08, 11:43)
na, jei sekti etiketa, tai daug ko negalima. as cia rasiau apie tai kas man tinka i darba, siaip grazi suknute ir tiek.

QUOTE(*Salt* @ 2014 05 08, 12:36)
Suknute tikrai grazi ir nei kiek ne per trumpa rolleyes.gif .

Kiekvienas matuoja savaip ir rengiasi pagal tai kokio rezultato tikisi. Su tokia suknute nesunku atkrepti dėmesį smile.gif
Suknutė labai graži, bet su tokia atėjus nori nenori sulaukčiau žvilgsnių iš kolegų smile.gif
Atsakyti
Nu ir liuks, tegu zvalgosi biggrin.gif Tam ir rengiamės gražau, kad žvalgytųsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 05 08, 13:44)
Kiekvienas matuoja savaip ir rengiasi pagal tai kokio rezultato tikisi. Su tokia suknute nesunku atkrepti dėmesį smile.gif
Suknutė labai graži, bet su tokia atėjus nori nenori sulaukčiau žvilgsnių iš kolegų  smile.gif

o zvilgsniai, tai blogai cia? g.gif na, jei zmogus visada vaiksto su ilgom ir viena karta uzsideda trumpa, tai tikrai atkreips kolegiu demesi smile.gif vien del netiketumo ir velgi, tai priklauso nuo to, koks darbas - jei yra reikalavimai, tai ir rengiesi pagal juos, jei nera, pagal save
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 07, 20:53)
Nešiotini batai?

gražūs bateliai, jei mėgstat tokį kulną
kiek pamenu, mėgstat biggrin.gif

QUOTE(Liusii @ 2014 05 07, 21:21)
del skonio sunku gincytis, kas vienoms grazu, kitoms baisu  biggrin.gif man patinka juodos, geletos sukneles, pati isigijau neseniai Londone, man grazu, tik pas mane maxi ji iki zemes  smile.gif ir gelytes smulkios  smile.gif

man irgi labia patinka juodos gėlėtos suknelės
o ta mano rodyta per trumpa būtų man ir nenukirpta, ir kirpta tongue.gif
turiu su tokia apačia kitokių spalvų ir modelis kitas ir ilgesnė, man ji labai patinka, nešiojau visą vasarą

tos juodos suknelės fainos, tik pirmoji trumpoka, į darbą kažin g.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 05 08, 11:23)

Liusii, iš kur ji?

pirkau LOndone biggrin.gif

QUOTE(migliux @ 2014 05 08, 14:44)
Suknutė labai graži, bet su tokia atėjus nori nenori sulaukčiau žvilgsnių iš kolegų  smile.gif

nu del demesio tai smagu ji gauti bigsmile.gif ir jei ilgis padorus tai ko ne drinks_cheers.gif

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 08, 15:17)
Nu ir liuks, tegu zvalgosi biggrin.gif  Tam ir rengiamės gražau, kad žvalgytųsi lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 05 08, 12:44)

O tau nepatinka,kai i tave ziuri vyrai bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 08, 18:38)
O tau nepatinka,kai i tave ziuri vyrai bigsmile.gif ?

Kad žiūri, tai nereiškia, kad grožisi...
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 08, 18:57)

4u.gif

Man patinka ,kai žiūri vyrai , bet kai ŽIŪRI vyrai ,tai noris akytę išdurt lotuliukas.gif
Atsakyti
Kitoms patinka, kai žiūri moterys... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 08, 17:57)

Oi,tik nereikia,i negrazias moteris vyrai neziuri,o tik pasiziuri biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 08, 20:44)

thumbup.gif teisingai, o be to juk neimanoma visiems patikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 08, 19:44)

Dirsteli ir nusisuka lotuliukas.gif
Atsakyti