Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(Tylene @ 2014 05 18, 17:38)
Inga, kaip džinsai? Ką gero siuvėja sugalvojo?smile.gif

nepatiko schmoll.gif gera siuvėja ji , kadangi plyšo per keleną, tai negalėjo išdrąskyti daug, nes sakė tada plyš toliau doh.gif doh.gif
gaila jau į gatvę jaučiu nebeišeisiu su jom, nebent pas tėvuką į sodą tongue.gif

na tiek pridėjote foto, einu paieškosiu su VS tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 18, 17:40)
Labai gerai atrodai 4u.gif .
Turiu foto,kai fotkinausi ar matosi kazkokie pasikeitimai sportuojant,bet negaliu tos foto viesai deti,per daug atvira biggrin.gif ,nors neatviresne nei Tylenes ar Patrankos smile.gif .

laukiam laukiam... as net bijau ilgiau nuo pc pabegt, nes ideda ir isima tas foto, nespeju suziuret ax.gif
Atsakyti
tai su tuo VS mano papai jaučiu F dydzio būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 18, 17:40)
Labai gerai atrodai 4u.gif .
Turiu foto,kai fotkinausi ar matosi kazkokie pasikeitimai sportuojant,bet negaliu tos foto viesai deti,per daug atvira biggrin.gif ,nors neatviresne nei Tylenes ar Patrankos smile.gif .

tai kelk pusę dalies lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuo sėdmenų arba iki sėdmenų lotuliukas.gif
kaip sakant DALINĮ BIKINI blink.gif mirksiukas.gif PIRMYN - palaikymo komanda drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 18, 17:40)
aš jau kokie 5 metai VS maudimkes drinks_cheers.gif  su mažom krutinem VS išsigelbėjimas
kitų brendų išmečiau smile.gif

mano krūtinė nėra maža. Normalus B dydis. kai užsidedu Push up liemenėlę tai atrodo visas C biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 18, 16:46)
tai su tuo VS mano papai jaučiu F dydzio būtų lotuliukas.gif

Nu žinok tų VS visokių yra;) yra su pakietinimu, su labai dideliu pakietinimu biggrin.gif ir visai be pakietinimų. Dabar nešioju be push'up, vis tiek krūtinę gražiai išformuoja:)
Atsakyti
Na ir priraset biggrin.gif Tylenes nespejau pamatyt, bet pamenu ja is senu laiku - nerealiai grazi mergina bigsmile.gif Linkiu gandru 4u.gif
Su svoriais tai jus cia juokinat biggrin.gif pas mane va 70 bigsmile.gif ir ka...nieko, as jauciuos visai liuks, na kokius minus 5 dar but gerai nukratyt, bet tragedijos nera smile.gif i manekenes netaikau, o ir ne paaugle jau. Pries vaikus budavo stabiliai 63-65, ugis 176. smile.gif
Atsakyti
Patranka -nu labai saunus tas sekmadienis ,sauniai atrodai .Margeretta 4u.gif 4u.gif
As su savo 1m65 sveriu 55 ,kazkaip nesikeicia tas svoris jau kokia 10metu .dabar mano 16 mete sveria daugiau uz mane siek tiek, tai kai abi zygiuojam sulaukiam nuomoniu ,kad drauges ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 18, 16:50)
Na ir priraset biggrin.gif Tylenes nespejau pamatyt, bet pamenu ja is senu laiku - nerealiai grazi mergina bigsmile.gif  Linkiu gandru 4u.gif
Su svoriais tai jus cia juokinat biggrin.gif pas mane va 70 bigsmile.gif ir ka...nieko, as jauciuos visai liuks, na kokius minus 5 dar but gerai nukratyt, bet tragedijos nera smile.gif i manekenes netaikau, o ir ne paaugle jau. Pries vaikus budavo stabiliai 63-65, ugis 176. smile.gif

Tai tu aukšta;) kg visai kitaip atrodo:) o dar kai veidelis toks gražus, tai niekam neįdomu keli papildomi kg bigsmile.gif
Atsakyti
Nu žodžiu, aš storiausia ir seniausia lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti