Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 08, 09:39)
Mano dukra prieš du metus išleistuvėms pirko suknelę su tokia apačia, taip kad nemanau jog čia naujiena.

na, proginiai rubai visada buna ivairiausi, as pas sese vestuvese irgi buvau su priekiu trumpesniu, nei nugara kazkada... bet cia laisvalaikio rubas, praeita vasara keleta maciau su panasiom, o dabar daug uzmaciau internete tokiu... be to, nu ka jau cia naujo galima ismastyti ko dar nebuvo?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Del sukneles tai manau priklauso kur devesi ax.gif as neturiu su tokia apacia nes esu auksta ir man per trumpa prieky biggrin.gif ai va atsiminiau kad visgi turiu kazkiek panasia g.gif nu imesiu veliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 08, 08:42)
va man grazi suknute i darba (geras ilgis, neaptempta ir neisryskina visu vingiu, nekrenta jokios grozybes ir aksesuaru gali nebuti - cia mano nuomone)

na jei į darbą, tai per trumpa mano galva...trūksta ciut ciut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 08, 09:42)
va man grazi suknute i darba (geras ilgis, neaptempta ir neisryskina visu vingiu, nekrenta jokios grozybes ir aksesuaru gali nebuti - cia mano nuomone)

As su tokia darbe jau gauciau pastaba, kad per trumpa biggrin.gif
Atsakyti
Mano tokia

user posted image

Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2014 05 08, 10:55)
na jei į darbą, tai per trumpa mano galva...trūksta ciut ciut biggrin.gif

QUOTE(Asstule @ 2014 05 08, 11:02)

Man irgi ji laisvalaikio o ne darbine
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2014 05 08, 10:02)

na, ziurint koks darbas turbut smile.gif as toki ilgi nesioju, tai man cia pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 08, 08:42)

Mano nuomone per trumpa

Liusii, iš kur ji?
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 08, 09:18)
na, ziurint koks darbas turbut smile.gif as toki ilgi nesioju, tai man cia pats tas smile.gif

bet kuriame ofise tai tikrai trumpa, aišku nešioja visaip, bet kalbu apie etiketą. Kaip ir labai aukšti kulnai yra nepriimtini darbe...
Atsakyti
Etiketas leidžia 10 cm virš kelių. As tai galėčiau nešioti dėl ilgio.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 08, 10:18)
Etiketas leidžia 10 cm virš kelių. As tai galėčiau nešioti dėl ilgio.

tai čia daugiau man rodos, užtai sakau kad trūksta čiut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 08, 10:26)
bet kuriame ofise tai tikrai trumpa, aišku nešioja visaip, bet kalbu apie etiketą. Kaip ir labai aukšti kulnai yra nepriimtini darbe...

na, jei sekti etiketa, tai daug ko negalima. as cia rasiau apie tai kas man tinka i darba, siaip grazi suknute ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 08, 10:43)
na, jei sekti etiketa, tai daug ko negalima. as cia rasiau apie tai kas man tinka i darba, siaip grazi suknute ir tiek.

Suknute tikrai grazi ir nei kiek ne per trumpa rolleyes.gif .
Atsakyti