Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

Vistiek gal nereikėtų taip atkakliai Marozienės pravardžiuot Moroziene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 18, 15:37)
Vistiek gal nereikėtų taip atkakliai  Marozienės pravardžiuot Moroziene biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@Fresh @ 2014 05 18, 16:28)
...Morozienė viena iš žinomų moterų kuri turi pinigų, bet neturi skonio...

mano perskaitytta mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 18, 16:25)

Užtat gera figūra džiaugiesi biggrin.gif Ale kai apturėsi kokius dvynukus, teks iš sporto salės neišlįsti, jei vėl tokia daili norėsi būti biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Fresh: 18 gegužės 2014 - 15:54
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 18, 15:43)
Užtat gera figūra džiaugiesi biggrin.gif  Ale kai apturėsi kokius dvynukus, teks iš sporto salės neišlįsti, jei vėl tokia daili norėsi būti biggrin.gif

Tai kad neaptūrėsiu jau, metai nebe tie.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Fresh: 18 gegužės 2014 - 15:55
Kaip nebe tie??? blink.gif Mano teta pirmą pagimdė 37,viena kolegė 38, kita kolegė 41 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 18, 16:37)
Vistiek gal nereikėtų taip atkakliai  Marozienės pravardžiuot Moroziene biggrin.gif

UPS...kažkas su SM darosi doh.gif

Nereikėtų, bet man taip norisi, žinant kiek žmonių ji nuskriaudė ir iš ko turtus susikrovė. Bet kalba ne apie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 18, 15:51)
Kaip nebe tie??? blink.gif  Mano teta pirmą pagimdė 37,viena  kolegė 38, kita kolegė 41 smile.gif

Ania? ax.gif tai gal tada pasiseks ir man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 18, 15:49)
Tai kad neaptūrėsiu jau, metai nebe tie.

Kiek tau metu smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(@Fresh @ 2014 05 18, 15:52)
UPS...kažkas su SM darosi  doh.gif

Nereikėtų, bet man taip norisi, žinant kiek žmonių ji nuskriaudė ir iš ko turtus susikrovė. Bet kalba ne apie tai  biggrin.gif

Na, apie kriminalinę pusę nieko negaliu pasakyt, o viešoj erdvėj gal ir nereikėtų, bet tokie aštrūs pareiškimai kaip ''neturi skonio'' -gal labiau paauglėms tiktų cool.gif turbūt atrastume ne vieną ir ne du , kurie tą patį pagalvotų tiek apie jus, tiek apie mane, skonis- baisiai subjektyvus dalykas.
Atsakyti