Plaukai čia natūralūs, ir nedažyti, naturali spalva ir tiesumas.
Pasikeičiau, nukirpot mane jūs čia ir svoris užaugo, į tuos bridžus ne neįlįsčiau dabar
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 18, 15:09)
nereikėjo mūsų klausyti
Sekmadienis...
QUOTE(Tylene @ 2014 05 18, 14:58)
aš įpratus prie trumpų suknelių, sijonų, šortų- tai ir nemetu jų. O stora per užpakalį, šlaunis, liemenį dėl to šitoj "užmaskuotoj" foto ir nesimato
nors kasdien šortų tokių nenešioju, tik kurorte
Niekas man neuzmautu trumpu sortu,jei jausciausi stora ,net ir kurorte .
Man irgi jauciasi tiek pora kg.,net labai,bet jie jauciasi,jei prie 49kg.priaugu,ant mazuciu labai matosi tas svoris,beeeet....prie 43kg.pridejus pora,nei vaizdas pasikeis,nei ka .
Nes kazkaip nekaip pasijutau,kai pasakei,kad jautiesi stora,nors sveri tiek,kiek as,o as tikrai nesijauciu,anaiptol,liekna jauciuosi,manes sporte vis klausia,kad as turbut dietos laikausi,bet tikrai ne ,nors ka as cia lyginu,as juk sportuoju daznai,o raumenys daugiau sveria,todel kad ir vienodas svoris,vaizdas gali skirtis .
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 18, 15:09)
Plaukai čia natūralūs, ir nedažyti, naturali spalva ir tiesumas.
Pasikeičiau, nukirpot mane jūs čia ir svoris užaugo, į tuos bridžus ne neįlįsčiau dabar
Nereikejo kirpti .
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 18, 15:14)
o Patranka, nugi gražu noriu tokios krūtinės, bet bijau skausmo, todėl panorėsiu ir praeis
QUOTE(inga_ @ 2014 05 18, 15:06)
idealiausias mano organizmui šitas svoris, tai nieko nemesk man reikia 2kg iki tiek numesti, galėčiau tokia būti, reiktų prisiūti pusę burnos, su 58kg. pasidergimas mano organizmui, bet jau reikia matau pykstuosi su savim
dėl svorio nesuku galvos, mano smulkūs kaulai, tai labia matosi ten, kur nereikia
niors ir dėl to nesuku galvos, man greitai nukrenta, kas užaugo ne vietoj, tik krūtinės gaila būba
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 18, 16:14)
Sekmadienis...
tikras sekmadienis
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 18, 15:15)
Niekas man neuzmautu trumpu sortu,jei jausciausi stora ,net ir kurorte .
Man irgi jauciasi tiek pora kg.,net labai,bet jie jauciasi,jei prie 49kg.priaugu,ant mazuciu labai matosi tas svoris,beeeet....prie 43kg.pridejus pora,nei vaizdas pasikeis,nei ka .
Nes kazkaip nekaip pasijutau,kai pasakei,kad jautiesi stora,nors sveri tiek,kiek as,o as tikrai nesijauciu,anaiptol,liekna jauciuosi,manes sporte vis klausia,kad as turbut dietos laikausi,bet tikrai ne ,nors ka as cia lyginu,as juk sportuoju daznai,o raumenys daugiau sveria,todel kad ir vienodas svoris,vaizdas gali skirtis .
Papildyta:
Papildyta:
sportuoju ir aš jau kokius 10 metų, bet su pertraukom- pasportuoju pusmetį, tada per vasarą apleidžiu, rudenį vėl pradedu..ir taip iki šios dienos.
Esmė manau yra tame, kad aš buvau įpratus save matyt kitokią, ir tas pokytis per pusantrų metų man sukėlė tą jausmą, kad per stora esu. Kitų akimis žiūrint, atrodau normaliai, pats treneris sako, kad nemato ką man dar reiktų dailinti, nes viskas lb gerai. Manau reikia laiko apsiprasti prie tų kg ir bus gerai, svarbu, kad daugiau nebeaugtų
QUOTE(Tylene @ 2014 05 18, 15:20)
sportuoju ir aš jau kokius 10 metų, bet su pertraukom- pasportuoju pusmetį, tada per vasarą apleidžiu, rudenį vėl pradedu..ir taip iki šios dienos.
Esmė manau yra tame, kad aš buvau įpratus save matyt kitokią, ir tas pokytis per pusantrų metų man sukėlė tą jausmą, kad per stora esu. Kitų akimis žiūrint, atrodau normaliai, pats treneris sako, kad nemato ką man dar reiktų dailinti, nes viskas lb gerai. Manau reikia laiko apsiprasti prie tų kg ir bus gerai, svarbu, kad daugiau nebeaugtų
O va cia tau pritariu,jei visada buvau itin liekna,tai dabar jautiesi kitaip,bet patikek,svorio tau nereikia mesti,sporto pagalba tik paryskinti viska .
QUOTE(Tylene @ 2014 05 18, 16:00)
o VS-tikrai lobis visi maudymosi kostiumėliai pas mane VS, neįsivaizduoju geresnės kokybės
aš irgi tik VS turiu. Kaip užkibau ant jų kabliuko prieš 2 metu, dabar niekas kitas nebeįtinka
QUOTE(Tylene @ 2014 05 18, 16:05)
ne 43 ir 45, o 43 ir 49 na va, tau tik 3 kg papildomai ir jauti, tai įsivaizduok kaip man 6 kg
Ech gaila nespejau nuotrauku pamatyti. 43 ir 49 kg didelis skirtumas. Man 2 kg priaugti labai jaučiasi. Visada skubu jų atsikratyti. Nenuostabu, kad su +6 nejaukiai jaučiatės.
Jei jau kalbėjot apie LT įžimybes, tai man Morozienė viena iš žinomų moterų kuri turi pinigų, bet neturi skonio. Man ji nei graži nei stilinga. O va Dapkūnaitė ir Zmailaitė moterys į kurias visada gražu pažiūrėti. Jos tiesiog spindi.
Mrs.Patranka, vakarykštis derinukas tiesiog Ir apskritai šioje temoje matyti jūsų derinukai mane maloniai nustebino. Pamačiau jus kaip kitą žmogų, gerąją prasme