Gimdymas didelis stresas moters organizmui. Čia jau besąlygiškai. Galiu kūdintis iki dviračio apimčių, bet klubai išplatėjo po mažės ir niekur jau nebesidėsi
Iš garsenybių man sektina atrodo Gwen Stefani. Bet tai čia aišku toli man iki jos Ir ji mažai dėvi sijonus, o man sijonai labai labai
QUOTE(niedulis @ 2014 05 18, 14:36)
As ir gimdziau 23 ir 30. Skirtumas buvo. Po antro gimdymo į sporto kluba nubegau po 1,5 mėnesio. O dabar noreciau numesti 2 kg. Butu grazu 55 kg prie 166 cm.
Aš sveriu apie 55, prie 164. man gerai.
QUOTE(Intemora @ 2014 05 18, 14:26)
68 kg,cia daug?nebent jus neauksta,bet jei nors 168,tailabai normaliai.kas idomiausia dejuoja ,kad storos tos kurios iki 70 sveria,o ka daryt jei 80 ardar daugiau,tik paikart belieka
man buvo dauga tada 31m. su ūgiu 167-168cm. taip . kaip jau rašiau man pačiai buvo sunku jaučiau per juosmenį, kelnės jau buvo ne 27 dyd. džinsų o 29 dyd. nekalbu apie palaidines, visa spinta visus metus laukė tos dienos
o dėl kg kam kiek turėti reikia jaučia pati moteris, gali ir su 50kg. išdžiūvusi būti, iš daktarų kabinetų neišeiti ligų ieškančių nuo to bendras organizmo tonusas nepagerėja, o gali ir su 80kg. energinga būti, kaip ponia JOANA BARTAŠKIENĖ
Papildyta:
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 18, 14:41)
Aš sveriu apie 55, prie 164. man gerai.
nustebus būčiau, jei būtum parašiusi, kad blogai
aišku, kad labai egrai turite jaustis, su tokia svoriu ir ūgiu
ištrink savo KG nes jau užsisiuvau burną, išeinu pas siuvėją iš tikro parsinešiu suplėšytus džinsus, savaime per kelėną įplyšo, o mesti lauk nenorėjau 5 m. senumo - legendinių boyfriendo stiliuko džinsiukų įdomu ką bus sugalvojusi siuvėja
Kad bartaskiene nesveria 80 manrodos,as sveriu 65,169 ugis ir visiman sako,oad esu liekna ,mazdaug kiek vaikuciu,o gerai i atrodai,nors,aisku taip sako tik toskuriosvirs 80 traukia
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 18, 14:41)
Mano ūgis mažas, 165, o sveriu 68, KMI rodo antsvori, ale daba galvoju, papai po kg, jau 2- , o 66 jau nebe antsvoris
bet KMI pagal metus, taip tau rodo, margaretta? nu dabar šakes tau , pagerk kefyro, kaip Vaikulė
Papildyta:
QUOTE(Intemora @ 2014 05 18, 14:48)
Kad bartaskiene nesveria 80 manrodos,as sveriu 65,169 ugis ir visiman sako,oad esu liekna ,mazdaug kiek vaikuciu,o gerai i atrodai,nors,aisku taip sako tik toskuriosvirs 80 traukia
aš turėjau omenyje ir vyresnio amžiaus ir energinga ir sportiška, o kiek jai kg/?? nežinau, einu pagoglinsiu įdomumo dėlėi, ten tiek gali būti raumenų nebent siektinas pavyzdys, kaip reikia nugalėti tinginį.
senokai jau čia buvau
mano ūgis 168, sveriu normaliai apie 56, dabar porą savaičių gyvenau šaldytuve ir ėdžiau, tai gal dar +2kg
nuo ryt pradėsiu bėgioti (bent aš taip manau), šiandien dar sūnaus gimtadienis, yra torto
mano ūgis 168, sveriu normaliai apie 56, dabar porą savaičių gyvenau šaldytuve ir ėdžiau, tai gal dar +2kg
nuo ryt pradėsiu bėgioti (bent aš taip manau), šiandien dar sūnaus gimtadienis, yra torto
aš su 1.62 ūgiu, sveriu 49.6 kg..ir jaučiuosi per stora (prieš 1.5metų svėriau 43 kg..kokius 10 metų nekito svoris. Tada norėjau priaugti, bet nesisekė. O kai priaugau-noriu numest kokius 4 kg ).
QUOTE(Tylene @ 2014 05 18, 13:56)
aš su 1.62 ūgiu, sveriu 49.6 kg..ir jaučiuosi per stora (prieš 1.5metų svėriau 43 kg..kokius 10 metų nekito svoris. Tada norėjau priaugti, bet nesisekė. O kai priaugau-noriu numest kokius 4 kg ).
Ugis ir svoris,kaip mano ,bet su 43kg.turejai buti panasi i anoreksija .Nesuprasiu moteru,kurioms grazu,kai buna perdziuvusios.Moteris turi buti moteriska ir tureti apvalumus,o ne buti,kaip pakaba su rubais.
QUOTE(TaGre @ 2014 05 18, 14:54)
senokai jau čia buvau
idealiausias mano organizmui šitas svoris, tai nieko nemesk man reikia 2kg iki tiek numesti, galėčiau tokia būti, reiktų prisiūti pusę burnos, su 58kg. pasidergimas mano organizmui, bet jau reikia matau pykstuosi su savim
Nea, be amžiaus. Cia rodo, kad norma, bet ant ribos, kitur jau antsvori rodo
http://www.kmiskaici...com/?h=165&w=68
Jeigu aš dabar 55 sverčiau, jūs man visos tikrai 60 metų duotumėte. Kai svėriau 58 , buvau jau labai kūda, oda apglebus, nesiojau S. Kaip sakoma, graži tik su drabuziais, neduok Die, nusirengti...
Šiaip, mano kaulų masė didelė, tikrinausi, tai sakė, kad didelis kaulų tankis, kas irgi duoda svorį. Bet duoda sveikatą.
Ten, kur ant šuniuko sėdžiu, esu 61-62 svoris, idealiausias variantas buvo.
http://www.kmiskaici...com/?h=165&w=68
Jeigu aš dabar 55 sverčiau, jūs man visos tikrai 60 metų duotumėte. Kai svėriau 58 , buvau jau labai kūda, oda apglebus, nesiojau S. Kaip sakoma, graži tik su drabuziais, neduok Die, nusirengti...
Šiaip, mano kaulų masė didelė, tikrinausi, tai sakė, kad didelis kaulų tankis, kas irgi duoda svorį. Bet duoda sveikatą.
Ten, kur ant šuniuko sėdžiu, esu 61-62 svoris, idealiausias variantas buvo.
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 18, 14:02)
Ugis ir svoris,kaip mano ,bet su 43kg.turejai buti panasi i anoreksija .Nesuprasiu moteru,kurioms grazu,kai buna perdziuvusios.Moteris turi buti moteriska ir tureti apvalumus,o ne buti,kaip pakaba su rubais.
Niekada nebuvau kaip pakaba su rubais:) net ir su 43 kg va man būtų idealu 45-46 kg:) to ir siekiu dabar sporto klube