Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

Gimdymas didelis stresas moters organizmui. Čia jau besąlygiškai. Galiu kūdintis iki dviračio apimčių, bet klubai išplatėjo po mažės ir niekur jau nebesidėsi biggrin.gif

Iš garsenybių man sektina atrodo Gwen Stefani. Bet tai čia aišku toli man iki jos biggrin.gif Ir ji mažai dėvi sijonus, o man sijonai labai labai wub.gif
Atsakyti
Nieduli, o jums kaip su raukšlėm reikalai? Nes aš , kai tik apkūstu, tai pirmiausiai veidas sukrenta. Veidas man gražiau, kai aš papilnėjus, atrodo.

Mano ūgis mažas, 165, o sveriu 68, KMI rodo antsvori, ale daba galvoju, papai po kg, jau 2- lotuliukas.gif , o 66 jau nebe antsvoris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 18, 14:36)
As ir gimdziau 23 ir 30. Skirtumas buvo. Po antro gimdymo į sporto kluba nubegau po 1,5 mėnesio. O dabar noreciau numesti 2 kg. Butu grazu 55 kg prie 166 cm.

Aš sveriu apie 55, prie 164. man gerai.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2014 05 18, 14:26)
68 kg,cia daug?nebent jus neauksta,bet jei nors 168,tailabai normaliai.kas idomiausia dejuoja ,kad storos tos kurios iki 70 sveria,o ka daryt jei 80 ardar daugiau,tik paikart belieka biggrin.gif

man buvo dauga tada 31m. su ūgiu 167-168cm. taip drinks_cheers.gif. kaip jau rašiau man pačiai buvo sunku jaučiau per juosmenį, kelnės jau buvo ne 27 dyd. džinsų o 29 dyd. nekalbu apie palaidines, visa spinta visus metus laukė tos dienos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o dėl kg kam kiek turėti reikia jaučia pati moteris, smile.gif gali ir su 50kg. išdžiūvusi būti, iš daktarų kabinetų neišeiti ligų ieškančių biggrin.gif nuo to bendras organizmo tonusas nepagerėja, o gali ir su 80kg. energinga būti, kaip ponia JOANA BARTAŠKIENĖ wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 18, 14:41)
Aš sveriu apie 55, prie 164. man gerai.

nustebus būčiau, jei būtum parašiusi, kad blogai biggrin.gif
aišku, kad labai egrai turite jaustis, su tokia svoriu ir ūgiu wub.gif drinks_cheers.gif
ištrink savo KG lotuliukas.gif nes jau užsisiuvau burną, išeinu pas siuvėją iš tikro parsinešiu suplėšytus džinsus, smile.gif savaime per kelėną įplyšo, o mesti lauk nenorėjau 5 m. senumo - legendinių boyfriendo stiliuko džinsiukų įdomu ką bus sugalvojusi siuvėja blink.gif
Atsakyti
Kad bartaskiene nesveria 80 manrodos,as sveriu 65,169 ugis ir visiman sako,oad esu liekna ,mazdaug kiek vaikuciu,o gerai i atrodai,nors,aisku taip sako tik toskuriosvirs 80 traukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 18, 14:41)
Mano ūgis mažas, 165, o sveriu 68, KMI rodo antsvori, ale daba galvoju, papai po kg, jau 2- lotuliukas.gif , o 66 jau nebe antsvoris lotuliukas.gif

bet KMI pagal metus, taip tau rodo, margaretta? bigsmile.gif nu dabar šakes tau , pagerk kefyro, kaip Vaikulė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Intemora @ 2014 05 18, 14:48)
Kad bartaskiene nesveria 80 manrodos,as sveriu 65,169 ugis ir visiman sako,oad esu liekna ,mazdaug kiek vaikuciu,o gerai i atrodai,nors,aisku taip sako tik toskuriosvirs 80 traukia biggrin.gif

aš turėjau omenyje ir vyresnio amžiaus ir energinga ir sportiška, o kiek jai kg/?? smile.gif nežinau, einu pagoglinsiu įdomumo dėlėi, ten tiek gali būti raumenų nebent thumbup.gif wub.gif wub.gif siektinas pavyzdys, kaip reikia nugalėti tinginį.
Atsakyti
senokai jau čia buvau blush2.gif
mano ūgis 168, sveriu normaliai apie 56, dabar porą savaičių gyvenau šaldytuve ir ėdžiau, tai gal dar +2kg verysad.gif
nuo ryt pradėsiu bėgioti (bent aš taip manau), šiandien dar sūnaus gimtadienis, yra torto tongue.gif
Atsakyti

aš su 1.62 ūgiu, sveriu 49.6 kg..ir jaučiuosi per stora (prieš 1.5metų svėriau 43 kg..kokius 10 metų nekito svoris. Tada norėjau priaugti, bet nesisekė. O kai priaugau-noriu numest kokius 4 kg ax.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 18, 13:56)
aš su 1.62 ūgiu, sveriu 49.6 kg..ir jaučiuosi per stora (prieš 1.5metų svėriau 43 kg..kokius 10 metų nekito svoris. Tada norėjau priaugti, bet nesisekė. O kai priaugau-noriu numest kokius 4 kg  ax.gif ).

Ugis ir svoris,kaip mano biggrin.gif ,bet su 43kg.turejai buti panasi i anoreksija unsure.gif .Nesuprasiu moteru,kurioms grazu,kai buna perdziuvusios.Moteris turi buti moteriska ir tureti apvalumus,o ne buti,kaip pakaba su rubais.
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 05 18, 14:54)
senokai jau čia buvau  blush2.gif
mano ūgis 168, sveriu normaliai apie 56, dabar porą savaičių gyvenau šaldytuve ir ėdžiau, tai gal dar +2kg  verysad.gif
nuo ryt pradėsiu bėgioti (bent aš taip manau), šiandien dar sūnaus gimtadienis, yra torto  tongue.gif

idealiausias mano organizmui šitas svoris, tai nieko nemesk schmoll.gif schmoll.gif man reikia 2kg iki tiek numesti, galėčiau tokia būti, reiktų prisiūti pusę burnos, su 58kg. pasidergimas mano organizmui, bet jau reikia matau pykstuosi su savim bash.gif
Atsakyti
Nea, be amžiaus. Cia rodo, kad norma, bet ant ribos, kitur jau antsvori rodo biggrin.gif

http://www.kmiskaici...com/?h=165&w=68

Jeigu aš dabar 55 sverčiau, jūs man visos tikrai 60 metų duotumėte. Kai svėriau 58 , buvau jau labai kūda, oda apglebus, nesiojau S. Kaip sakoma, graži tik su drabuziais, neduok Die, nusirengti...
Šiaip, mano kaulų masė didelė, tikrinausi, tai sakė, kad didelis kaulų tankis, kas irgi duoda svorį. Bet duoda sveikatą. biggrin.gif

Ten, kur ant šuniuko sėdžiu, esu 61-62 svoris, idealiausias variantas buvo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 18 gegužės 2014 - 14:12
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 18, 14:02)
Ugis ir svoris,kaip mano  biggrin.gif ,bet su 43kg.turejai buti panasi i anoreksija unsure.gif .Nesuprasiu moteru,kurioms grazu,kai buna perdziuvusios.Moteris turi buti moteriska ir tureti apvalumus,o ne buti,kaip pakaba su rubais.

Niekada nebuvau kaip pakaba su rubais:) net ir su 43 kg ax.gif va man būtų idealu 45-46 kg:) to ir siekiu dabar sporto klube cool.gif
Atsakyti