Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(Stichija @ 2014 05 18, 13:28)
Isdzius, issilyginsiu, uzsidesiu ir pasidemonstruosiu  4u.gif

labai lauksim stichija, nesk į greičiau į kiemą ar į balkoną, dar greičiau į džiovyklę bigsmile.gif
kokia ten medžiaga to jumsuito pas tave??
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 18, 13:41)
O kas ten toms rankytems nuotraukoj blogai??Normalios rankos.
del gimdymų. Man, asmeniškai gimdymai tik papus sugadinę buvo. Po kiekvieno gimdymo likdavau jau po 2 savaiciu tokia, kokia ir buvau, o po mėnesio kūda, kaip ragana.  Pilve nė vienos strijos nėra.

O kitoms priaugtas svoris ilgai lieka, ir niekaip neina jo atsikratyti, dar papilvė, būna , lieka nukarusi, visko būna. Taip, kad nematuokim visų pagal vieną kurpalių. Daugeliu atveju, gimdyma įtakoja moters išvaizdą.

Blogiausia - tatuiruotė. biggrin.gif

Netikiu, kad svorio negalima numesti. Netikiu. Nereikia į save bele ko dėti. Išrankumas - dorybė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 18, 12:46)
labai lauksim stichija, nesk į greičiau į kiemą ar į balkoną, dar greičiau į džiovyklę bigsmile.gif
kokia ten medžiaga to jumsuito pas tave??

silkas, bet ne austas, o megztas kaip trikotazas, pirkau vintazini, siunciausi is Etsy. Baisiai malonus prie kuno wub.gif , ale kol slapias, tai kaip ir visas silkas smirda slapiu sunim lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(niedulis @ 2014 05 18, 12:48)
Blogiausia - tatuiruotė. biggrin.gif

Netikiu, kad svorio negalima numesti. Netikiu. Nereikia į save bele ko dėti. Išrankumas - dorybė. 4u.gif

Negalima Nieduli verysad.gif , kas turi rimtu endokrininiu bedu, tas zino, kad gali vien vandeni gerti, vis vien storesi. Labai renkuosi ka ir kiek valgau, su dietologais konsultuojuosi ir vis tiek pilneju.....
Atsakyti
O man tatuiruotes patinka, pati vieną turiu. Skoningos, aišku.
Išrankumas.... g.gif
Šiaip,neverta gyventi, jei nuolat save riboti turi...galima laiks nuo laiko iskelti sau tikslą ir pasidietinti, bet atsisakyti visko, ką mėgsti..nafik man ta figūra tada, jei aš gyvenimo džaugsmo neturiu ir į maistą tik, kaip į pašarą žiūriu...
Negaliu ir nežadu atsisakyti saldumynų, cepelinų, spirgučių, lašinukų, tortukų ir pan. wub.gif
Užvakar prarijau 8 saldainius, du ledus plombyrus, 2 bananus...
Vakar suvalgiau 5 bananus, ledą su šokoladu, tris keksiukus, 4 saldainius...priedo prie viso meniu...dzin
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 18 gegužės 2014 - 13:08
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 18, 13:04)

Negaliu ir nežadu atsisakyti saldumynų, cepelinų, spirgučių, lašinukų, tortukų ir pan. wub.gif

SU jusu figura tai drasiai galit viska kirsti, vistiek figuryte kaip nulieta thumbup.gif wub.gif , bet koks drabuzis ant jusu liuks ziurisi 4u.gif
Atsakyti
stichija, nejūsink, ok? biggrin.gif
Nea, esu priaugusi apie 8-9 kg. per paskutinius 5 metus, nelabai gražu, bet nesiparinu...tikiuosi daugiau nebeužšoks... g.gif
Realiai tie visi kilai tai konkreti saldumynu pasekmė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 18 gegužės 2014 - 13:11
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 18, 13:41)
O kitoms priaugtas svoris ilgai lieka, ir niekaip neina jo atsikratyti, dar papilvė, būna , lieka nukarusi, visko būna. Taip, kad nematuokim visų pagal vieną kurpalių. Daugeliu atveju, gimdyma įtakoja moters išvaizdą.

tai ir taip sakom individualu o kur tas vienas kurpalius??? tik kalbam, nereikia prisidengti vaikų kiekybę biggrin.gif tai jei turi tris ir daugiau, tai leistina atrodyti bet kaip g.gif ax.gif , o kita gali ir su 4-5 gali atrodyti, kaip po 1-2.

pamenu asmeniškai save su pirmu, nieko nereikėjo pastangų dėti apsoliučiai, organizmas dar jaunas 23 m. o va jau mažiuką 31m. gimdžiau, jo reikėjo 1 metų pilnai paaukoti atsatymui salė- baseinas, į pradinę padėtį: VALIOS, RYŽTO, PASTANGŲ, tai va su metais sunkiau taip doh.gif o kai numečiau 10 kg. visi kalbėjo, ai ta visada kuda buvo ir bus bash.gif o dar kiti skersi žiūrėjo, kaip čia bus g.gif tipo nu va maždaug jau viskas tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir liks kriaušė su 68 kg.

bet tikrai nesinaudojau metais, kad jau man galima likti su kg. biggrin.gif
Atsakyti
Tai va, aš dabar 68, tik ne kriause, o kvadratas lotuliukas.gif
Atsakyti
68 kg,cia daug?nebent jus neauksta,bet jei nors 168,tailabai normaliai.kas idomiausia dejuoja ,kad storos tos kurios iki 70 sveria,o ka daryt jei 80 ardar daugiau,tik paikart belieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 18, 13:48)

jei tai susieję su sveikata - kvaila durniuoti ir kūdintis, kaip Jura Ivanauskaitė savo knygoje rašė, kai visą gyevimą norėdavo kūda būti, o kai susirgo ta sunkia liga, sukūdo, atsistojo prie veidrodžio ir sako žiūriu į save ir galvoju, nu va visą gyveimą kūda norėjai būti, dabar esi, bet ar laiminga??????

bet jei po gimdymų - tai drąsiai kokia 50 proc. papiknaudžiauja tuom, kaip ir per nėštumą, per tą laiką skandukai išsitampo ir čia labai tiktų posakis, kaip sako Laima Vaikulė: UŽSISIŪSK BURNĄ , kai kažkurioj laidoj paklausė Vaikulės, kokios ji dietos laikosi, kad taip ji gerai atrodo pagal metus. Tai buvo toks lakoniškas - paprastas atsakymas. AUKSINĖ FRAZĖ
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 18, 14:22)
Tai va, aš dabar 68, tik ne kriause, o kvadratas lotuliukas.gif

čia nekreipkit asmeniškai į tuos kg. čia rašau pagal mano ūgį ir svorį, tai žinokiet man visas svoris ėjo į sėdmenis ir ant juosmens verysad.gif , kaip kitoms pasiskirsto ten į rankas, liemenį ir t.t
tai kriaušė aš buvau įdėčiau foto, bet gal nereikia čia fizionomijos rodyti kokia buvau ir po to kokia likau, vaizdas buvo akivaizdus kai susiėmiau po maitinimų visų
Atsakyti
Nu,bet taivaikule vaiku neturi.....
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 18, 14:15)
tai ir taip sakom individualu  o kur tas vienas kurpalius???  tik kalbam, nereikia prisidengti vaikų kiekybę biggrin.gif  tai jei turi tris ir daugiau, tai leistina atrodyti bet kaip g.gif  ax.gif , o kita gali ir su 4-5  gali atrodyti, kaip po 1-2.

pamenu asmeniškai save su pirmu, nieko nereikėjo pastangų dėti apsoliučiai,  organizmas dar jaunas 23 m. o va jau mažiuką 31m. gimdžiau, jo reikėjo 1 metų pilnai paaukoti atsatymui salė- baseinas,  į pradinę padėtį: VALIOS, RYŽTO, PASTANGŲ, tai va su metais sunkiau taip doh.gif  o kai numečiau 10 kg. visi kalbėjo, ai ta visada kuda buvo ir bus bash.gif  o dar kiti skersi žiūrėjo, kaip čia bus  g.gif tipo nu va maždaug jau viskas tai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir liks kriaušė su 68 kg.

bet tikrai nesinaudojau metais, kad jau man galima likti  su kg.  biggrin.gif

As ir gimdziau 23 ir 30. Skirtumas buvo. Po antro gimdymo į sporto kluba nubegau po 1,5 mėnesio. O dabar noreciau numesti 2 kg. Butu grazu 55 kg prie 166 cm.
Atsakyti