QUOTE(niedulis @ 2014 05 18, 13:48)
Netikiu, kad svorio negalima numesti. Netikiu. Nereikia į save bele ko dėti. Išrankumas - dorybė.
jei tai susieję su sveikata - kvaila durniuoti ir kūdintis, kaip Jura Ivanauskaitė savo knygoje rašė, kai visą gyevimą norėdavo kūda būti, o kai susirgo ta sunkia liga, sukūdo, atsistojo prie veidrodžio ir sako žiūriu į save ir galvoju, nu va visą gyveimą kūda norėjai būti, dabar esi,
bet ar laiminga??????
bet jei po gimdymų - tai drąsiai kokia 50 proc. papiknaudžiauja tuom, kaip ir per nėštumą, per tą laiką skandukai išsitampo ir čia labai tiktų posakis,
kaip sako Laima Vaikulė: UŽSISIŪSK BURNĄ , kai kažkurioj laidoj paklausė Vaikulės, kokios ji dietos laikosi, kad taip ji gerai atrodo pagal metus. Tai buvo toks lakoniškas - paprastas atsakymas.
AUKSINĖ FRAZĖ
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 18, 14:22)
Tai va, aš dabar 68, tik ne kriause, o kvadratas
čia nekreipkit asmeniškai į tuos kg. čia rašau pagal mano ūgį ir svorį, tai žinokiet man visas svoris ėjo į sėdmenis ir ant juosmens
, kaip kitoms pasiskirsto ten į rankas, liemenį ir t.t
tai kriaušė aš buvau įdėčiau foto, bet gal nereikia čia fizionomijos rodyti kokia buvau ir po to kokia likau, vaizdas buvo akivaizdus kai susiėmiau po maitinimų visų