Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 18, 10:56)
Foto žiūrint tai man jaunai atrodot, trys vaikai, figūra nuostabi.  thumbup.gif

kita ir su penkiais atrodo labai gerai, kita po vieno gimdymo atrodo, kaip po trijų. doh.gif Gatvėje, kai eini nesimato kiek vaikų esi pagimdžiusi, žvelgi į moters visumą, tad prisidengti gimdymais nevertėtų ax.gif Po kiekvieno gimdymo reikia įdėti valios atstatymui vienai daugiau kitai mažiau, dar ir nuo metų priklauso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 18, 11:18)
kita ir su penkiais atrodo labai gerai,  kita po vieno gimdymo atrodo, kaip po trijų.  doh.gif Gatvėje, kai eini nesimato kiek vaikų esi pagimdžiusi, žvelgi į moters visumą, tad prisidengti gimdymais nevertėtų ax.gif Po kiekvieno gimdymo reikia įdėti valios atstatymui vienai daugiau kitai mažiau, dar ir nuo metų priklauso ax.gif

drinks_cheers.gif o jei figura nekokia,tai turbut reiskia,kad gali pasakyti,as gi po triju vaiku biggrin.gif ,toks vaizdas,kad po triju vaiku nebreikia prisiziureti,nors dauguma ir po vieno vaiko apsileidzia.
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 05 18, 12:00)
Ar 40+ tinka toks jumpsuitas ir jei taip - kaip uzmaskuoti rankas  blush2.gif  Bo jos pas mane .... maskuotinos  lotuliukas.gif
P.S. Foto ne ant manes  blush2.gif , nors ant manes turbut taip pat atrodo, nes dydis idealiai tinka, tik dziusta dabar ir vyksta intensyvus galvojimas, ar aplamai nesiotinas ar ne  g.gif
user posted image

Arba ką nors su ilgom rankovėm, arba į sporto salę svarmenų kilnoti.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 18, 11:23)
Arba ką nors su ilgom rankovėm, arba į sporto salę svarmenų kilnoti.

Negalima man i sporto sale verysad.gif , gydytojai grieztai uzdraude, as ir taip savo duota gydytoju gyvenimui limita jau 3 metais virsijau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 18 gegužės 2014 - 11:28
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 18, 12:21)
drinks_cheers.gif o jei figura nekokia,tai turbut reiskia,kad gali pasakyti,as gi po triju vaiku biggrin.gif ,toks vaizdas,kad po triju vaiku nebreikia prisiziureti,nors dauguma ir po vieno vaiko apsileidzia.

va būtent, ai tipo kokia aš didvyrė prisigimdžiau vaikų, mylėkit mane tokia biggrin.gif nu negaliu doh.gif tai manau, kaip tik turi būti atvirkčiai, kuo daugiau gimdai, žinai koks tavo organizmas, kaip jis reaguoja į viršsvorius, kiek reiks pastangų atstatymui, o ne prisidengti metais arba mylimu vyru, kas gali būti laikina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 18, 12:18)
kita ir su penkiais atrodo labai gerai,  kita po vieno gimdymo atrodo, kaip po trijų.  doh.gif Gatvėje, kai eini nesimato kiek vaikų esi pagimdžiusi, žvelgi į moters visumą, tad prisidengti gimdymais nevertėtų ax.gif Po kiekvieno gimdymo reikia įdėti valios atstatymui vienai daugiau kitai mažiau, dar ir nuo metų priklauso ax.gif

Na taip, yra ir po vieno gimdymo atrodo nekaip, bet vistiek po trijų ar daugiau yra sunkiau išlaikyt gerą formą, jau reikia nemažai pastangų, dar genai manau prisideda, kitos ir negimdžiusios atrodo tragiškai.
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2014 05 18, 12:32)
va būtent, ai tipo kokia aš didvyrė prisigimdžiau vaikų, mylėkit mane tokia  biggrin.gif  nu negaliu doh.gif tai manau, kaip tik turi būti atvirkčiai, kuo daugiau gimdai, žinai koks tavo organizmas, kaip jis reaguoja į viršsvorius, kiek reiks pastangų atstatymui, o ne prisidengti metais arba mylimu vyru, kas gali būti laikina ax.gif

Pritariu, nesvarbu gimdei ar ne, reikia neapsileisti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 05 18, 12:27)
Negalima man i sporto sale  verysad.gif , gydytojai grieztai uzdraude, as ir taip savo duota gydytoju gyvenimui limita jau 3 metais virsijau  blush2.gif

Atsiprasau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 05 18, 12:27)
Negalima man i sporto sale  verysad.gif , gydytojai grieztai uzdraude, as ir taip savo duota gydytoju gyvenimui limita jau 3 metais virsijau  blush2.gif

o jūs turite tokį ta jumsuitą??? jei turite įdėkite foto, o gal jūsų tos rankytės nėra tokios, kaip toje foto g.gif ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 18, 12:37)
Pritariu, nesvarbu gimdei ar ne, reikia neapsileisti.  drinks_cheers.gif

taip būtent, jei matai, kad sunkiai organizmas atsistato po antrojo gimdymo, tai jau susimąstyti reikia moteriai, o ne vyrui, nes pastangas reikės įdėti jai, o jei jau po antrojo gimdymo VALIOS NEBUVO, biggrin.gif tai pasekmės po trečiojo blink.gif vaizdelis nekoks. smile.gif
tai dar kartą parašysiu, vaikų skaičius - nerodiklis, griežta mano nuomonė tuo klausymu. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 18, 12:02)
o jūs turite tokį ta jumsuitą??? jei turite įdėkite foto, o gal jūsų tos rankytės nėra tokios, kaip toje foto g.gif 

Turi, gi parašė, kad džiūsta dabar:)
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 18, 13:06)
Turi, gi parašė, kad džiūsta dabar:)

na aš taip supratau, kad turi smile.gif , tik pasitikslinau drinks_cheers.gif tai tegu įdeda foto, tikiuosi stichija, nėra ten tatuiruotės biggrin.gif tada reikės daug eiti į salę, vien dėl tatuiruotės, nes ta detalė vien jau reikalauja tobulybės rankytėms smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 18, 12:18)
na aš taip supratau, kad turi smile.gif , tik pasitikslinau drinks_cheers.gif  tai tegu įdeda foto, tikiuosi stichija, nėra ten tatuiruotės biggrin.gif  tada reikės daug eiti į salę, vien dėl tatuiruotės, nes ta detalė vien jau reikalauja tobulybės rankytėms smile.gif  ax.gif

Isdzius, issilyginsiu, uzsidesiu ir pasidemonstruosiu 4u.gif
Atsakyti
O kas ten toms rankytems nuotraukoj blogai??Normalios rankos.
del gimdymų. Man, asmeniškai gimdymai tik papus sugadinę buvo. Po kiekvieno gimdymo likdavau jau po 2 savaiciu tokia, kokia ir buvau, o po mėnesio kūda, kaip ragana. Pilve nė vienos strijos nėra.

O kitoms priaugtas svoris ilgai lieka, ir niekaip neina jo atsikratyti, dar papilvė, būna , lieka nukarusi, visko būna. Taip, kad nematuokim visų pagal vieną kurpalių. Daugeliu atveju, gimdyma įtakoja moters išvaizdą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 18 gegužės 2014 - 12:45