Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 17, 21:46)
Taip.....du ąžuolai ir liepaitė...suka man Sviedinys dar vienam galvą,bet gal jau tyngiu ax.gif  blush2.gif

ot šaunuolė 4u.gif
Nenori diedais pasikeist lotuliukas.gif , aš saviškiui apie trečią suok pradėjau, sakė - tylėk moterie, bo durnynan uždarysiu lotuliukas.gif , tai ir tyliu.

Gražiai atrodai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 17, 17:22)
o tarkim -kas, jūsų (klausimas visoms, kas netingi) nuomone gerai (ne unikaliu savitu stilium ar ultramadingai) rengiasi, gerai atrodo iš žinomų moterų, patenkančių į amžiaus grupę >35? Baikštytė buvo paminėta, kas dar?

Victoria Beckham smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 17, 18:19)
Moroziene man irgi patinka,kaip rengiasi ir grazi,kaip moteris biggrin.gif .

del skonio nesigincijama,bet neizvelgiu nei to,nei ano schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 17, 22:33)
šakes nepatikėsite, nustebau, kad patrankai tik 35m.  blink.gif  blink.gif  niekados nesekiau čia tų derinių jokių temų, tai galvojau, kad tikrai žymiai daugiau smile.gif  ax.gif  na dabar mane patranka užbomburduos mane gun_bandana.gif  o aš jau jai marčias renku biggrin.gif  sorry, patranka, tada akinius pasilik dar iki jubiliejaus drinks_cheers.gif

43 man. Patrankai dažniau reikia šypseną užsidėti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 18, 00:33)
Victoria  Beckham  smile.gif

Man irgi wub.gif absoliučiai tobulai atrodo visada thumbup.gif
Atsakyti
Yra man 35,o jei kam rodosi,kad man 60,buvo,ir tokių šitoj erdvėj,tai tikrai nepulsiu į panikæ biggrin.gif
Dėl šypsenos niedulis,aš šypsquwi tik tada kai matau kam šypsotis mirksiukas.gif
Ant akinių ne gėlytė o tokie spalvoti burbuliukai smile.gif
Dėkui visoms už pastebėjimus 4u.gif
Atsakyti
man is LT izymybiu patinka r. arlauskienes, a. bunikienes, d. bosas stilius. morozienes sukuosena labai patinka, stilius - depends.
visi tie kai kuriu jau cia paminetu izymybiu stiliai su rekianciom spalvom, kvarbatkom, 5 karoliu eilem, vienu metu uzsivilktais keliais oversized hipiu stiliaus drabuziais - labai labai nepatinka wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 18, 00:15)
nu taigi tik pasiūliau biggrin.gif
Dabar jei pradetumet visos, Margareta, tau tik 47??? blink.gif oi, aš maniau, koki 55+ drąsiai...nugi  nebūtų  komforto zona....aisku, ateis Patranka ir pasakys,kad jai giliai dzin, bet giliai dzin vistik nebūna biggrin.gif

margaretta, baik lotuliukas.gif tau tik 47m.?????/? lens.gif labai laisvai į šitą reikalą žiūriu, aš parašysiu posakį , kuris labai padeda laisvai žvelgti į metus jei kas bijo jų, tik pamiršau, koks yra pasakęs, ta yra pasakęs: GIMEI IR SENSTI
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 18, 10:35)
Yra man  35,o jei kam rodosi,kad man 60,buvo,ir tokių šitoj erdvėj,tai tikrai nepulsiu į panikæ biggrin.gif

taip sveikas požiūris, čia gi virtuali erdvė drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Patranka gražu, tik akiniai nelabai man.
Foto žiūrint tai man jaunai atrodot, trys vaikai, figūra nuostabi. thumbup.gif
Pritariu *Salt* dėl šukuosenos, šiek tiek sendina, man palaidais plaukais gražiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 18 gegužės 2014 - 10:00
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 22:06)
Nu davai baigiam apie tuos metus, kiti vaikai būdami jau atrodo kur kas vyresni uz bendraamzius, nuo veido bruozu čia priklauso. smile.gif

Ot ir ne,ne nuo veido bruozu,nuo visumos tongue.gif ,bet gerai pagalvoju,sukuosena labai sendina patranka smile.gif .Bet vis tiek man zavi moteris,kad ir kiek metu jai yra.

QUOTE(mama-gita @ 2014 05 18, 00:08)
ot šaunuolė  4u.gif
Nenori diedais pasikeist  lotuliukas.gif , aš saviškiui apie trečią suok pradėjau, sakė - tylėk moterie, bo durnynan uždarysiu  lotuliukas.gif , tai ir tyliu.

Gražiai atrodai  4u.gif

O man vyras zyzia apie antra,bet as nenoriu biggrin.gif .

QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 18, 00:33)
Victoria  Beckham  smile.gif
Papildyta:

del skonio nesigincijama,bet neizvelgiu nei to,nei ano schmoll.gif

Rengiasi graziai,bet jau tokia pakaba man ji,o ir is veido negrazi.

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 18, 09:35)
Yra man  35,o jei kam rodosi,kad man 60,buvo,ir tokių šitoj erdvėj,tai tikrai nepulsiu į panikæ biggrin.gif
Dėl šypsenos niedulis,aš šypsquwi tik tada kai matau kam šypsotis mirksiukas.gif
Ant akinių ne gėlytė o tokie spalvoti burbuliukai smile.gif 
Dėkui visoms už pastebėjimus 4u.gif

Kaip ir as.Niekada nesisypsau dirbtinai,nes reikia,del to,jei fotkinu rubus ant saves,sypsenos nebuna biggrin.gif .

Sporte manes trenere klausia,kur mano sypsena,ciut nenugriuvau,as ateinu sportuoti,susikaupiu ir pan.tai as turiu vaikscioti su sypsena,kaip durniuke kokia g.gif biggrin.gif ?
QUOTE(besteller @ 2014 05 18, 09:37)
man is LT izymybiu patinka r. arlauskienes, a. bunikienes, d. bosas stilius. morozienes sukuosena labai patinka, stilius - depends.
visi tie kai kuriu jau cia paminetu izymybiu stiliai su rekianciom spalvom, kvarbatkom, 5 karoliu eilem, vienu metu uzsivilktais keliais oversized hipiu stiliaus drabuziais - labai labai nepatinka wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kiek žmonių, tiek nuomonių. man kaip tik Patrankai gražiau susirišus. ir išvis man jai labai gražiai, kažkada čia mačiau, buvo trumpučiai plaukai.
Papildyta:
o apie įžymybes sunku ką paskayt, stilistų, dizainerių, melejuonų apsupty lengva būti stilingai smile.gif
Atsakyti
Ar 40+ tinka toks jumpsuitas ir jei taip - kaip uzmaskuoti rankas blush2.gif Bo jos pas mane .... maskuotinos lotuliukas.gif
P.S. Foto ne ant manes blush2.gif , nors ant manes turbut taip pat atrodo, nes dydis idealiai tinka, tik dziusta dabar ir vyksta intensyvus galvojimas, ar aplamai nesiotinas ar ne g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 18 gegužės 2014 - 11:01
Pear, sutinku. Kai tavęs nevaržo pinigai, kita daina. Statė mano dvi kolegės namus vienu metu. Abi ėmė vienodas paskolas, abi tarėsi, bet....viena samdė dizainerę, tai kai nuvažiavom, buvom apakę- kiekviena smulkmena apgalvota, savo vietoj ir tiesiog nėra prie ko prikibt. Nors pats namas man nelabai pasirodė.
Antroji viską pati su vyru rinkosi. Gražu, nauja viskas, baldai prabangesni uz pirmosios, bet...nėra tos visumos...kaip ir viskas vietose, bet ne tas...taigi..
Atsakyti