Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 17, 21:34)
Dėkui 4u.gif ...taip,pas mane daryti,nea po teujų kinderių iš C liko tik du maxomos tušti maišeliai ant vinies kabantys,teko

Trys kinderiai? Pagarba. Gerai atrodot. Amžius leidžia ir daugiau turėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 17, 19:37)
Trys kinderiai? Pagarba. Gerai atrodot. Amžius leidžia ir daugiau turėti. 4u.gif

Taip.....du ąžuolai ir liepaitė...suka man Sviedinys dar vienam galvą,bet gal jau tyngiu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 17, 21:34)
Dėkui 4u.gif ...taip,pas mane daryti,nea po teujų kinderių iš C liko tik du maxomos tušti maišeliai ant vinies kabantys,teko koreguoti smile.gif

Kelnės super,dėkui..akiniai pirkti šiam deriniui,niekam neatiduosiu nei dukrai,pati savo turi miljoną,marčios neturiu,juolabiau jau jai nedalinsiu nieko,bus divana kad sūnų gaus tokį šaunuolį ir p.s. ten ne gėlytės,va kame esmė mirksiukas.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
O su akiniais,gal kokie 15 vnt,ir dar maža biggrin.gif

oi kokia skūpa uošvienė pasirodo būsi biggrin.gif , sorry, jei ten ne gėlytės, o koks ten dekoras ant rėmelio, patikslink smile.gif mums blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 17 gegužės 2014 - 20:53
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 17, 21:46)
Taip.....du ąžuolai ir liepaitė...suka man Sviedinys dar vienam galvą,bet gal jau tyngiu ax.gif  blush2.gif

Man jūsų metus, ryžčiausi trečiam.
Atsiprašau, kad ne į temą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 17, 22:07)
Man jūsų metus, ryžčiausi trečiam.
Atsiprašau, kad ne į temą. 4u.gif

apie kokius metus kalbate? kiek jums čia ponios žavosios yra niedulis ir kiek patrankai?? mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
Patranka, liuks, man ir akiniai patinka thumbup.gif
Patrankai 35, kiek zinau, laisvai gimdyt,jei tik ūpas augint yra, o nieduliui nezinau, kiek.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 21:19)
Patranka, liuks, man ir akiniai patinka thumbup.gif
Patrankai 35, kiek zinau, laisvai gimdyt,jei tik ūpas augint yra,  o nieduliui nezinau, kiek.

Galvojau,kad daugiau g.gif ,man jos abi vienmetes pasirode 40+ blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 17 gegužės 2014 - 21:24
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 17, 22:23)
Galvojau,kad daugiau g.gif ,man jos abi vienmetes pasirode 40+  blush2.gif .

šakes nepatikėsite, nustebau, kad patrankai tik 35m. blink.gif blink.gif niekados nesekiau čia tų derinių jokių temų, tai galvojau, kad tikrai žymiai daugiau smile.gif ax.gif na dabar mane patranka užbomburduos mane gun_bandana.gif o aš jau jai marčias renku biggrin.gif sorry, patranka, tada akinius pasilik dar iki jubiliejaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 17, 21:33)
šakes nepatikėsite, nustebau, kad patrankai tik 35m.  blink.gif  blink.gif  niekados nesekiau čia tų derinių jokių temų, tai galvojau, kad tikrai žymiai daugiau smile.gif  ax.gif  na dabar mane patranka užbomburduos mane gun_bandana.gif  o aš jau jai marčias renku biggrin.gif  sorry, patranka, tada akinius pasilik dar iki jubiliejaus drinks_cheers.gif

biggrin.gif man ji irgi pasirode moteris metuose blush2.gif ,galvojau,kaip gera figura islaikius biggrin.gif .
Atsakyti
Nu davai baigiam apie tuos metus, kiti vaikai būdami jau atrodo kur kas vyresni uz bendraamzius, nuo veido bruozu čia priklauso. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 23:06)
Nu davai baigiam apie tuos metus, kiti vaikai būdami jau atrodo kur kas vyresni uz bendraamzius, nuo veido bruozu čia priklauso. smile.gif

tik užklausiau apytikriai, kiek čia toms narėms, kad amžius nebeleidžia gimdyti, tik dėl to, nes kiek margaretta tau iš anų postų pamenu tongue.gif nešlubuoja dar atmintis, tad apytikriai ir patrankai maniau smile.gif aš asmeniškai ne iš veido bruožų daviau metus, bet bendrą visumą sudėjus, taip susidariau nuomonę smile.gif man gali iš vis nedėti foto su veidukais narės schmoll.gif schmoll.gif čia privatus reikalas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 23:06)
Nu davai baigiam apie tuos metus,

nebūk, tvarkdarė, frekenbok, margaretta smile.gif pioneers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 17 gegužės 2014 - 22:27
nu taigi tik pasiūliau biggrin.gif
Dabar jei pradetumet visos, Margareta, tau tik 47??? blink.gif oi, aš maniau, koki 55+ drąsiai...nugi nebūtų komforto zona....aisku, ateis Patranka ir pasakys,kad jai giliai dzin, bet giliai dzin vistik nebūna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 17 gegužės 2014 - 23:22