Margaret, ir batai geri ir derinys įdėtas liuks.
Tagre, suknelė, tai nepatiko.
geles juodam fone grazu. Bet sukneles modelis ir man nepatiko
Bateliai dar ir kaip nesiotini
Derinys neblogas,tik nelabai aiskiai matosi jo virsus,tai negaliu pasakyt ar patinka
Bateliai dar ir kaip nesiotini
Derinys neblogas,tik nelabai aiskiai matosi jo virsus,tai negaliu pasakyt ar patinka
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 07, 20:53)
geri batai
Papildyta:
QUOTE(TaGre @ 2014 05 07, 19:57)
suknele su tokiom padelkom kazkas neskanaus Jei jau isigijot nukirpkit ir turesit visai nieko maike
Sveikos damos
Noriu pas jus . Tikiuosi pasisemt idėjų ir sulaukti patarimų. Kažkaip paskutiniu metu sunku man su apsirengimu, iš vakaro nusprendžiu kuo rengsiuos, ryte jau nebepatinka, tada kaip visada šoku į džinsus, darbe pas mane aprangai reikalavimų nėra, bet norisi vis tiek atrodyti gerai
Noriu pas jus . Tikiuosi pasisemt idėjų ir sulaukti patarimų. Kažkaip paskutiniu metu sunku man su apsirengimu, iš vakaro nusprendžiu kuo rengsiuos, ryte jau nebepatinka, tada kaip visada šoku į džinsus, darbe pas mane aprangai reikalavimų nėra, bet norisi vis tiek atrodyti gerai
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 07, 18:45)
ačiū, šitas kelnes myliu, jos kazkaip biškį gesina tas liaškas
tai, kad nera ten ka gesint. kaip visada, moterys pacios sau griezciausios ir kelnes sitos labai graziai atrodo
Papildyta:
QUOTE(TaGre @ 2014 05 07, 19:57)
ziuriu visur meto toki stiliu si pavasari, manau vasara bus daug vaikstanciu su tokio kirpimo suknelem. kam tinka gal ir nieko
Mano dukra prieš du metus išleistuvėms pirko suknelę su tokia apačia, taip kad nemanau jog čia naujiena.
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 08, 08:08)
Penga, man tavo suknutės deriniuose patikdavo
vo geras dar atsimenat , nebedraugauju su suknelėmis paskutiniu metu, nors gal reiktų atsiprašyti.