Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

Margaret, ir batai geri ir derinys įdėtas liuks.

Tagre, suknelė, tai nepatiko.
Atsakyti
geles juodam fone grazu. Bet sukneles modelis ir man nepatiko schmoll.gif
Bateliai dar ir kaip nesiotini 4u.gif
Derinys neblogas,tik nelabai aiskiai matosi jo virsus,tai negaliu pasakyt ar patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Laukinė orchidėja,2014 05 07, 21:29]
Margaret

Aciu, jau buvau sugalvojus tuos batus, nu basutes ten, priekis atviras, parduoti, ale dabar galvoju, gal uzsidesiu, neparduot
Atsakyti
Astules suknele normali, tokia karstai vasaros dienai, ko nenesiot?
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 07, 20:53)

geri batai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(TaGre @ 2014 05 07, 19:57)
kaip jums šita suknelė?

suknele su tokiom padelkom kazkas neskanaus unsure.gif Jei jau isigijot nukirpkit ir turesit visai nieko maike cool.gif
Atsakyti
Sveikos damos ax.gif
Noriu pas jus smile.gif . Tikiuosi pasisemt idėjų ir sulaukti patarimų. Kažkaip paskutiniu metu sunku man su apsirengimu, iš vakaro nusprendžiu kuo rengsiuos, ryte jau nebepatinka, tada kaip visada šoku į džinsus, darbe pas mane aprangai reikalavimų nėra, bet norisi vis tiek atrodyti gerai biggrin.gif
Atsakyti
Tai galima ne maikę, galima suknutę trumpą pasidaryti, jei ne per trumpa smile.gif
Atsakyti
Penga, man tavo suknutės deriniuose patikdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 07, 18:45)
ačiū, šitas kelnes myliu, jos kazkaip biškį gesina tas liaškas biggrin.gif

tai, kad nera ten ka gesint. kaip visada, moterys pacios sau griezciausios ir kelnes sitos labai graziai atrodo
Papildyta:
QUOTE(TaGre @ 2014 05 07, 19:57)

ziuriu visur meto toki stiliu si pavasari, manau vasara bus daug vaikstanciu su tokio kirpimo suknelem. kam tinka gal ir nieko

Atsakyti
Mano dukra prieš du metus išleistuvėms pirko suknelę su tokia apačia, taip kad nemanau jog čia naujiena.
Atsakyti
va man grazi suknute i darba (geras ilgis, neaptempta ir neisryskina visu vingiu, nekrenta jokios grozybes ir aksesuaru gali nebuti - cia mano nuomone)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 08, 08:08)
Penga, man tavo suknutės deriniuose patikdavo biggrin.gif

vo geras dar atsimenat biggrin.gif, nebedraugauju su suknelėmis paskutiniu metu, nors gal reiktų atsiprašyti.
Atsakyti