QUOTE(*Salt* @ 2014 05 17, 16:56)
Nuskambejo panasiai .Nesiociau ir 5m.is eiles kazkoki ruba,jei dar atrodytu gerai,bet visada dasiperku nauju rubu,kiekviena sezona perku,bet neismetu ir senu,kuriuos nesiojau praeita sezona,apskritai man neidomu,kas madoje,ar ne madoje,perku tai,kas man grazu.
Pati ir nesiok tuos triusikus .
Pati ir nesiok tuos triusikus .
Nereikia taip susireikšminti. Kalba buvo ne apie jus. Man visiškai nesvarbu ką jus nešiojat ir po kiek metų tuos pačius rūbus tampot. Derinių temoj buvot balta varna, nesuprasdavot kas vyksta, žodžius iškraipydavot, ne į temą komentuodavot ir čia tas pats
QUOTE(Tylene @ 2014 05 17, 15:33)
Ir aš nerandu norisi kažko įdomesnio kirpimo, formų-bet nerandu
Tai va,belieka siutis arba vaziuoti i uzsieni apsipirkti .
Papildyta:
QUOTE(@Fresh @ 2014 05 17, 16:41)
Nereikia taip susireikšminti. Kalba buvo ne apie jus. Man visiškai nesvarbu ką jus nešiojat ir po kiek metų tuos pačius rūbus tampot. Derinių temoj buvot balta varna, nesuprasdavot kas vyksta, žodžius iškraipydavot, ne į temą komentuodavot ir čia tas pats
Oi,ziurekit,kas prakalbo,didzioji madiste .Prie ko cia deriniu tema ir tavo nuomone apie mane,as jos prasiau?Neidomu man,ka tu galvoji,nes nei pazisti manes,nei zinai,kaip as rengiuosi,tad pasilaikyk savo nuomone sau.Atsirado,juoda varna .
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 16:28)
aš tai neseku tų visų sostinės damų apsirengimų, tai negaliu to pasakyti...
turėjau galvoj globaliu mastu, ne sostinės tiesiog, kas šauna į galvą pirmiausia.
QUOTE(@Fresh @ 2014 05 17, 16:41)
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 17, 16:52)
Tai va,belieka siutis arba vaziuoti i uzsieni apsipirkti .
Papildyta:
Oi,ziurekit,kas prakalbo,didzioji madiste .Prie ko cia deriniu tema ir tavo nuomone apie mane,as jos prasiau?Neidomu man,ka tu galvoji,nes nei pazisti manes,nei zinai,kaip as rengiuosi,tad pasilaikyk savo nuomone sau.Atsirado,juoda varna .
Papildyta:
o gal davaj čia plepam apie reikalą, o riejamės deriniuose, ką?
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 17, 16:55)
turėjau galvoj globaliu mastu, ne sostinės tiesiog, kas šauna į galvą pirmiausia.
Kad neinu as i tuos derinius ,ten baisines madistes,negalima kitoms nei zodzio pasakyti,jei nesivaikai madu ir nezinai,kad kedai grazu prie kostiumo,paltu ir sukneliu,tai tu negali ten reiksti nuomones,tu neturi suvokimo,kas grazu,kas ne .Apie grozi tik jos vienos supranta .
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 17, 17:22)
o tarkim -kas, jūsų (klausimas visoms, kas netingi) nuomone gerai (ne unikaliu savitu stilium ar ultramadingai) rengiasi, gerai atrodo iš žinomų moterų, patenkančių į amžiaus grupę >35? Baikštytė buvo paminėta, kas dar?
Man patinka Nomeda Marčėnaitė ir daugelio supeikta Morozienė.
QUOTE(niedulis @ 2014 05 17, 17:08)
Marozienė ir man nieko. Dar turbūt Bakutienė, Izolda Gudelis, iš ne vietinių- Ingeborga Dapkūnaitė ir Ines de la Fressange pastarosios dvi - ko gero labiausiai
ant LT - Bosas ir Gudelis, nors bais anos abi man nepatinka kaip zmones,kazkodel
ir a.a. Matijosaitiene
ir a.a. Matijosaitiene
Moroziene man irgi patinka,kaip rengiasi ir grazi,kaip moteris .
Man Marozienes apsirengmas patinka, manau gerai maskuoja, ka reikia maskuot ir pabrezia ka turi grazaus. Bosiene graziai rengias, vat aktore Redita Dominaityte rengiasi... kaip cia pasakius, na labai idomiai, ekletiskai, ir turi savita stiliuka, nors man tos eklektikos ir per daug. Dabar taip galvoju apie visas, eksponuotas Zmonese , na daug graziu moteru, bet isskirtiniu vienetai
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 17, 18:13)
Marozienė ir man nieko. Dar turbūt Bakutienė, Izolda Gudelis, iš ne vietinių- Ingeborga Dapkūnaitė ir Ines de la Fressange pastarosios dvi - ko gero labiausiai
Pabandžiau paieškoti Dapkūnaitės stiliuko. Nu niekaip. Visur tik išsišiepęs veidas.