Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 11:26)

Isskirtinio stiliaus  reikia toms, kurios pasauli mato kitu kampu, o zemiskos moteros dziaugiasi pramone, kuri uz jas  tuos pramoninius stiliu kuria.

Tikriausiai taip g.gif ,bet kad as jau toje pramoneje nerandu,kas man patiktu biggrin.gif .
Atsakyti
A kodel soriukas biggrin.gif gi ne visom reikia ir ne visos nori su tuo isskirtiniu stilium buti biggrin.gif nuskambejo, lyg tas isskirtinis stilius kazkokia siekiamybe butu..skudurai yra skudurai biggrin.gif man svarbu paciai sau graziai, patogiai, ne vulgariai, pagal nuotaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 17, 13:15)
A kodel soriukas  biggrin.gif gi ne visom reikia ir ne visos nori su tuo isskirtiniu stilium buti biggrin.gif nuskambejo, lyg tas isskirtinis stilius kazkokia siekiamybe butu..skudurai yra skudurai biggrin.gif man svarbu paciai sau graziai, patogiai, ne vulgariai, pagal nuotaika smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi taip nuskambejo biggrin.gif .Nesu kokia izimybe,manes niekas nenegarineja,cia naujos kelnes,ar praeito sezono,todel rengiuosi,kaip man patinka biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 17, 12:16)
Salt įsivaizdavau visai kitokią  lotuliukas.gif

Išskirtinį stilių matau tik pas erz... tpfu... Nu ir nikas  biggrin.gif Taip aš jo ir neišmokst per 10 SM metų  biggrin.gif

Visos kitos išskirtinio stiliaus beveik neturit, soriukas biggrin.gif Na dar Patranka išsiskiria iš bendros minios  biggrin.gif

Aš irgi dabar neturiu  schmoll.gif Darbe būnu su specovke, tai vienais džinsais gyva... O kadangi iki darbo 10 min ir važiuoju mašina, tai persirenginėti yra net kvaila  biggrin.gif

sutinku su jūsų postu drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Panos, baikit nuoskaudas laistyt , perskaitet kaip norejot perskaityt, pamatet ka norejot pamatyt 4u.gif .
Neisprotejau tiek,kad kasdienes kelnes apsivilkus klykciau - as pasaulio karalevna lotuliukas.gif

Kas ten uzpernai taip renges , sveikinu 4u.gif , as irgi, beje neatspejot, baltinukai HM is usa, kelnes BikBok 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 17, 13:15)
A kodel soriukas  biggrin.gif gi ne visom reikia ir ne visos nori su tuo isskirtiniu stilium buti biggrin.gif nuskambejo, lyg tas isskirtinis stilius kazkokia siekiamybe butu..skudurai yra skudurai biggrin.gif man svarbu paciai sau graziai, patogiai, ne vulgariai, pagal nuotaika smile.gif

pritariu 120% ; man labiau patinka kai visokie niuansai žmogaus neužgožia. Svarbu siluetas, audiniai , kokia nors įdomesnė detalė. O eklektiškus, unikalaus stiliaus drabužius ne kiekviena asmenybė atsveria.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 17, 10:56)
O jei jau pernai nesioti rubai buvo,siemet jau negalima nesioti?

ar aš sakiau kad negalima? Sakiau kad tokie derinukai buvo ant bangos pernai. Ir užpernai buvo. Šiemet jau norisi kitokių, bent jau man. Negi nešiosi tuos pačius 5 metus iš eilės?
O nešioti galima ką tik norit 4u.gif Kad ir triusikus ant galvos mirksiukas.gif
Atsakyti
hi.gif

prašnekot apie savitą stilių, ir derinius, nešiotus prieš kelis metus.
Aš manau, kad jei žmogus panašiai rengiasi n metų, tai ir yra jo stilius. Man stilius - mados nesivaikymas, o tinkamos pagal amžių , figūrą, gyvenimo būdą aprangos šioks toks priderinimas prie šiuolaikinės mados, na, kad nebūtų (o, deja, būna), kad kaip jaunystėj buvo madinga ir mylima, taip ir varo vienodai iki pensijos, kas jau atrodo komiškai. Juk keičiasi ir siluetai, ir audiniai, reikia šiek tiek į tai atsižvelgti, nekeičiant savęs iš esmės. PAs mus dažnai stilingu laikomas tas, kuris madingai apsirengęs, tik ne visiems vienoda mada tinka.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 17, 11:38)
Tikriausiai taip g.gif ,bet kad as jau toje pramoneje nerandu,kas man patiktu biggrin.gif .

Ir aš nerandu smile.gif norisi kažko įdomesnio kirpimo, formų-bet nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(@Fresh @ 2014 05 17, 15:06)
ar aš sakiau kad negalima? Sakiau kad tokie derinukai buvo ant bangos pernai. Ir užpernai buvo. Šiemet jau norisi kitokių, bent jau man. Negi nešiosi tuos pačius 5 metus iš eilės?
O nešioti galima ką tik norit  4u.gif Kad ir triusikus ant galvos  mirksiukas.gif

Nuskambejo panasiai biggrin.gif .Nesiociau ir 5m.is eiles kazkoki ruba,jei dar atrodytu gerai,bet visada dasiperku nauju rubu,kiekviena sezona perku,bet neismetu ir senu,kuriuos nesiojau praeita sezona,apskritai man neidomu,kas madoje,ar ne madoje,perku tai,kas man grazu.
Pati ir nesiok tuos triusikus lotuliukas.gif .
Atsakyti
Neįmanoma ir nereikia kiekvieną sezoną mesti senus ir kardinaliai naujus susipirkti. Norint milimetras į milimetrą mada sekti, reikia tik tuo ir užsiimti, visą algą tam skirti, neišlįsti iš madų puslapių, ir t.t...,man tai atrodo beprasmis laiko leidimas biggrin.gif
Nu ir karščio padavė, iš pradžių nusivilkau striukę, paskui ir palaidines rankoves atsiraitojau, aciu Dievui, kad basom kojom buvau įsispyrus...
Atsakyti
o tarkim -kas, jūsų (klausimas visoms, kas netingi) nuomone gerai (ne unikaliu savitu stilium ar ultramadingai) rengiasi, gerai atrodo iš žinomų moterų, patenkančių į amžiaus grupę >35? Baikštytė buvo paminėta, kas dar?
Atsakyti