QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 10:46)
Salt, aik tu sau, kokia graži blondinukė Super
Aciu .I jus visas ziuriu sioje temoje,tai reikia bent kazkiek paciai pasirodyti .
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 10:51)
Tokios sukneles tik liemens prašo, gali būti visa kita figūros dalis baisi, celiulitine, randuota ir t.t. Klasikinis modelis, labai labai gražu.
Aciu .Kaip as jos ieskojau,galvoje vizija turejau,bet nieko panasaus neradau.
Tikrai,visa apacia gerai pasislepia .Nors man kol kas nera,ko slepti .
Baikit, net susinepatoginau, neturiu aš jokio ypatingo stiliaus. Rūbai visi "pramoniniai", iš parduotuvių, dizainerių neįperku, SH irgi neperku. Siūti nemoku, per gyvenimą esu nusimezgusi kelis rūbus. Ką pastaruoju metu išmokau pasidaryti pati, tai papuošalus - vėrinius, auskarus. Tad kartais pasipuošiu ir su savo darytais.
Keli mano darbeliai:
Keli mano darbeliai:
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 17, 10:51)
Labai gražu, foto net nepasakysi kad ūgis nedidelis. Figūra super, iškirptė gražiai žiūrisi, ai ir pati esi lagai graži.
Aciu,merginos .As cia su 15cm.kulnais ,reikes dar patrumpinti suknele,nes velkasi zeme,bet as pripratau visus rubus trumpinti .
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 17, 10:45)
Tik foto necituojam,isimti veliau noresiu .
nu kodėl taip trumpai
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 11:00)
Erzebett pazistu kokiu 5 metus, taip, jos stiliuje visada atsispindi subkulturine nuotaika, tamsi mergaitė jinai
Dabar prisiminiau,kai pasakei.O taip,ji turi savo stiliu,nors ne mano skonio tas stilius,bet jai labai tinka .
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2014 05 17, 11:00)
nu kodėl taip trumpai
Nepabek ,ikelsiu vel,paliksiu ilgiau,jei ka,moderatore istrins veliau .
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 17, 11:04)
oho atrodai tai kaip 185 cm suknelė kokia, vau tik man truputį kontrastuoja per šviesūs plaukai su per tamsia oda arba gal foto iškraipo spalvas
bet labai gražu man
QUOTE(pumpica @ 2014 05 17, 11:07)
oho atrodai tai kaip 185 cm suknelė kokia, vau tik man truputį kontrastuoja per šviesūs plaukai su per tamsia oda arba gal foto iškraipo spalvas
bet labai gražu man
bet labai gražu man
Aciu aciu .
Arteja vyro gimtadienis,tai truputi pasideginau ,bet ir siaip vasara bunu ruda,uztenka savam kieme pasikuisti ir jau idegu,saltu sezonu nebunu tokia,o ir plaukai geltonesni buna .Vargstu as is vis su tais plaukais,kokia spalva bedazyciau,vis tiek lieku balta po kiek laiko .
Salt įsivaizdavau visai kitokią
Išskirtinį stilių matau tik pas erz... tpfu... Nu ir nikas Taip aš jo ir neišmokst per 10 SM metų
Visos kitos išskirtinio stiliaus beveik neturit, soriukas Na dar Patranka išsiskiria iš bendros minios
Aš irgi dabar neturiu Darbe būnu su specovke, tai vienais džinsais gyva... O kadangi iki darbo 10 min ir važiuoju mašina, tai persirenginėti yra net kvaila
Vat kai prisimenu ofisinį laiką dar prieš kelis metus Ėjo į trasą visokie sijonai, suknelės, liemenės, marškinukai, kojinės... ech
Papildyta:
Kaip blondė blondei pasakysiu, keisk kirpėją arba plaukų priemones. Taip pat reikia naudoti plaukų spalvos fiksatorių konkrečiai blondėms
Išskirtinį stilių matau tik pas erz... tpfu... Nu ir nikas Taip aš jo ir neišmokst per 10 SM metų
Visos kitos išskirtinio stiliaus beveik neturit, soriukas Na dar Patranka išsiskiria iš bendros minios
Aš irgi dabar neturiu Darbe būnu su specovke, tai vienais džinsais gyva... O kadangi iki darbo 10 min ir važiuoju mašina, tai persirenginėti yra net kvaila
Vat kai prisimenu ofisinį laiką dar prieš kelis metus Ėjo į trasą visokie sijonai, suknelės, liemenės, marškinukai, kojinės... ech
Papildyta:
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 17, 12:10)
Vargstu as is vis su tais plaukais,kokia spalva bedazyciau,vis tiek lieku balta po kiek laiko .
Kaip blondė blondei pasakysiu, keisk kirpėją arba plaukų priemones. Taip pat reikia naudoti plaukų spalvos fiksatorių konkrečiai blondėms
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 17, 11:14)
Salt įsivaizdavau visai kitokią
Kokia?Juodaplauke ragana ?Bet ,pasirodo,as esu sviesaplauke ragana .
O ko cia pykti?As tai ir nebandyciau vaidinti,kad kazkokia isskirtine madiste esu,rengiuosi moteriskai ir tiek to mano stiliaus ,bet norisi jau kazko idomesnio,tik finansu tam reikia .
Patranka irgi priskirciau prie savito stiliaus,turi ji kazka tokio...
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 17, 11:16)
Keiciau tas kirpejas,kaip kojines ,rezultatas-vel balta.Dazausi pati.Dazus irgi keiciu,dabar pirkau neblogus,gavosi naturali sviesi i pilkuma,du plovimai ir as vel balta .
O apie sita pasidomesiu .
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 17, 12:20)
Kokia?Juodaplauke ragana ?Bet ,pasirodo,as esu sviesaplauke ragana .
O ko cia pykti?As tai ir nebandyciau vaidinti,kad kazkokia isskirtine madiste esu,rengiuosi moteriskai ir tiek to mano stiliaus ,bet norisi jau kazko idomesnio,tik finansu tam reikia .
Papildyta:
Keiciau tas kirpejas,kaip kojines ,rezultatas-vel balta.Dazausi pati.Dazus irgi keiciu,dabar pirkau neblogus,gavosi naturali sviesi i pilkuma,du plovimai ir as vel balta .
Papildyta:
Tas pats ir pas mane, nes esu naturali blonde, uztat.
Isskirtinio stiliaus reikia toms, kurios pasauli mato kitu kampu, o zemiskos moteros dziaugiasi pramone, kuri uz jas tuos pramoninius stiliu kuria.