QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 09:56)
Nieduli, man stilius taip pat yra pirmiausiai kokybiski rubai, kokybiskos medziagos,dievinu šilką, kašmyrą, odą, batus mėgstu ne senesnius dvieju metu, bet tokie rubai, kaip striukes, paltukai, klasikinio kirpimo visada tinka ir tiks, svarbu, tiktu tavo figurai. Bet as asmeniskai megstu nedidelius dekorus, pasiuvinejima, padekoravma neryskiais karoliukais, papaišymą, salikus, nu man tai grazu, nors dabar ir minimalistinis stilius madoj.
Ir kiek turi rubu is silko ir kasmyro ?
QUOTE(niedulis @ 2014 05 17, 09:51)
Man savitas stilius - šiuolaikinė šukuosena, batai ne 10 metų senumo, tinkanti ir patinkanti apranga, natūralios odos rankinė, optimizmas veide, pasitikėjimas savimi.
o ta siuveja -lobis- ne is Kauno?
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 10:24)
Megztinus kokius 5-6, bliuzeles , kurias nešiosiu, kokias 6, daug pardaviau, kurios nusibodo.
Sukneles 2 vasarines turiu, kostiumėlį išeiginį turiu
Sukneles 2 vasarines turiu, kostiumėlį išeiginį turiu
Turtinga moteris esi ?
Jei kas zinote gera siuveja Kaune,isduokit paslapti .Paskutiniu metu neberandu rubu,kurie patiktu,niekas neitinka,akropoliuose skudurynas,o kainos kosmines,apie bazes visokias net nekalbu .Nesenai atradau tik viena parduotuvyte netoli namu,gyvenu uz miesto,tai seimininke viska vezasi pati is Anglijos,randu graziu rubu,bet turbut reikes pradeti siutis,nes atsibodo rengtis rubais,su kuriais vaiksto dauguma.Noriu kazko isskirtinio,matyt,amzius jau savo daro,kad norisi buti stilingesnei.Galiu imesti paskutini pirkini,maniau,kad man netinka ilgos sukneles,bet ,pasirodo,klydau .Aisku,jei idomu kam .
*Salt*, rodykis
Margaretta, gal nori pasidalint siuvėja? Kažkada turėjau gerą, dar tarybiniais laikais viską siūdavaus, kai parduotuvėse nieko gero nebūdavo.
Margaretta, gal nori pasidalint siuvėja? Kažkada turėjau gerą, dar tarybiniais laikais viską siūdavaus, kai parduotuvėse nieko gero nebūdavo.
Pasidalinti galiu, nera ji kazkokia labai gera, bet yra labai pigi. O pataiso normaliai, bent jau man, pora metu pas ją tvarkausi. Prie III poliklinikos buvę buities rūmai, raudonas pastatas, nuo poliklinikos puses iš vidinio kiemelio iejimas , laiptukais pakyli ir randi tokią kamarėlę.
Salt, aik tu sau, kokia graži blondinukė Super
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 17, 10:44)
*Salt*, rodykis
Visoms cia reikia siuveju geru .
Foto truksta ryskumo,su telefonu fotkinau,tai kokybe prasta,bet bendras vaizdas matosi.Mano ugis 162cm.,tai man visada sakydavo,kad ilgos sukneles ne man .
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 11:46)
Pasidalinti galiu, nera ji kazkokia labai gera, bet yra labai pigi. O pataiso normaliai, bent jau man, pora metu pas ją tvarkausi. Prie III poliklinikos buvę buities rūmai, raudonas pastatas, nuo poliklinikos puses iš vidinio kiemelio iejimas , laiptukais pakyli ir randi tokią kamarėlę.
Man tik keliem rūbam pataisyti, svarbu nebrangininkė, ačiuks, liuks, man visai netoli.
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 17, 11:47)
Visoms cia reikia siuveju geru .
Foto truksta ryskumo,su telefonu fotkinau,tai kokybe prasta,bet bendras vaizdas matosi.Mano ugis 162cm.,tai man visada sakydavo,kad ilgos sukneles ne man .
Labai gražu, foto net nepasakysi kad ūgis nedidelis. Figūra super, iškirptė gražiai žiūrisi, ai ir pati esi lagai graži.