Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

Šilkai kašmyrai pas mane iš Mano Drabuziai.lt pareina, yra ten viena nare, kuri nuolat silkais ir kasmyrais prekiauja, visi rubai praktiskai nedeveti ir kainos iki 50 lt. Karoliukus megstu, bet ne rėkianciu spalvu, o istirpstancius rūbe, pvz. juodoj bliuzej juodi karoliukai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 09:56)
Nieduli, man stilius taip pat yra pirmiausiai kokybiski rubai, kokybiskos medziagos,dievinu šilką, kašmyrą, odą,  batus mėgstu ne senesnius dvieju metu, bet tokie rubai, kaip striukes, paltukai, klasikinio kirpimo visada tinka ir tiks, svarbu, tiktu tavo figurai. Bet as asmeniskai megstu nedidelius dekorus, pasiuvinejima, padekoravma neryskiais karoliukais, papaišymą, salikus, nu man tai grazu, nors dabar ir minimalistinis stilius madoj.

Ir kiek turi rubu is silko ir kasmyro rolleyes.gif ?
Atsakyti
Megztinus kokius 5-6, bliuzeles , kurias nešiosiu, kokias 6, daug pardaviau, kurios nusibodo. biggrin.gif
Sukneles 2 vasarines turiu, kostiumėlį išeiginį turiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 17 gegužės 2014 - 10:25
QUOTE(niedulis @ 2014 05 17, 09:51)
Man savitas stilius - šiuolaikinė šukuosena, batai ne 10 metų senumo, tinkanti ir patinkanti apranga, natūralios odos rankinė, optimizmas veide, pasitikėjimas savimi.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
o ta siuveja -lobis- ne is Kauno? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 10:24)
Megztinus kokius 5-6, bliuzeles , kurias nešiosiu, kokias 6, daug pardaviau, kurios nusibodo. biggrin.gif
Sukneles 2 vasarines turiu, kostiumėlį išeiginį  turiu biggrin.gif

Turtinga moteris esi bigsmile.gif biggrin.gif ?

Jei kas zinote gera siuveja Kaune,isduokit paslapti biggrin.gif .Paskutiniu metu neberandu rubu,kurie patiktu,niekas neitinka,akropoliuose skudurynas,o kainos kosmines,apie bazes visokias net nekalbu doh.gif .Nesenai atradau tik viena parduotuvyte netoli namu,gyvenu uz miesto,tai seimininke viska vezasi pati is Anglijos,randu graziu rubu,bet turbut reikes pradeti siutis,nes atsibodo rengtis rubais,su kuriais vaiksto dauguma.Noriu kazko isskirtinio,matyt,amzius jau savo daro,kad norisi buti stilingesnei.Galiu imesti paskutini pirkini,maniau,kad man netinka ilgos sukneles,bet ,pasirodo,klydau biggrin.gif .Aisku,jei idomu kam ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 17 gegužės 2014 - 10:30
mesk, mesk...as tai pavydziu tom, kur siut moka, as tai nifiga nemoku, o kaip noreciau, dabar tiek laiko turiu, nei vaikai, nei kas, siuciau ir siuciau
Atsakyti
*Salt*, rodykis ax.gif

Margaretta, gal nori pasidalint siuvėja? ax.gif Kažkada turėjau gerą, dar tarybiniais laikais viską siūdavaus, kai parduotuvėse nieko gero nebūdavo.
Atsakyti
Tik foto necituojam,isimti veliau noresiu biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 17 gegužės 2014 - 10:56
Pasidalinti galiu, nera ji kazkokia labai gera, bet yra labai pigi. O pataiso normaliai, bent jau man, pora metu pas ją tvarkausi. Prie III poliklinikos buvę buities rūmai, raudonas pastatas, nuo poliklinikos puses iš vidinio kiemelio iejimas , laiptukais pakyli ir randi tokią kamarėlę. biggrin.gif

Salt, aik tu sau, kokia graži blondinukė wub.gif Super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 17 gegužės 2014 - 10:47
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 17, 10:44)
*Salt*, rodykis  ax.gif

Margaretta, gal nori pasidalint siuvėja? ax.gif  Kažkada turėjau gerą, dar tarybiniais laikais viską siūdavaus, kai parduotuvėse nieko gero nebūdavo.

Visoms cia reikia siuveju geru biggrin.gif .

Foto truksta ryskumo,su telefonu fotkinau,tai kokybe prasta,bet bendras vaizdas matosi.Mano ugis 162cm.,tai man visada sakydavo,kad ilgos sukneles ne man biggrin.gif .
Atsakyti
Tokios sukneles tik liemens prašo, gali būti visa kita figūros dalis baisi, celiulitine, randuota ir t.t. biggrin.gif Klasikinis modelis, labai labai gražu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 11:46)
Pasidalinti galiu, nera ji kazkokia labai gera, bet yra labai pigi. O pataiso normaliai, bent jau man, pora metu pas ją tvarkausi. Prie III poliklinikos buvę buities rūmai, raudonas pastatas, nuo poliklinikos puses iš vidinio kiemelio iejimas , laiptukais pakyli ir randi tokią kamarėlę. biggrin.gif
Salt, aik tu sau, kokia graži blondinukė wub.gif Super thumbup.gif

Man tik keliem rūbam pataisyti, svarbu nebrangininkė, ačiuks, liuks, man visai netoli. thumbup.gif
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 17, 11:47)
Visoms cia reikia siuveju geru  biggrin.gif .

Foto truksta ryskumo,su telefonu fotkinau,tai kokybe prasta,bet bendras vaizdas matosi.Mano ugis 162cm.,tai man visada sakydavo,kad ilgos sukneles ne man biggrin.gif .

Labai gražu, foto net nepasakysi kad ūgis nedidelis. Figūra super, iškirptė gražiai žiūrisi, ai ir pati esi lagai graži. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti