Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(mama-gita @ 2014 05 16, 22:03)
Mados klyksmus palieku vaikams, t.y. iki 20m mazdaug, man jau klausa patausot reikia  biggrin.gif  . Man svarbiau savitas  stilius, be abejo, jis suprantamas kiekvieno skirtingai

stai šitas postas, pabrėžė, kad jūs turite savitą stilių, tik ne visi jį supranta arba supranta skirtingai, mielojo mama-gita aš bent taip supratau perskaičius jūsų postą wub.gif

Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 17, 00:59)
isskirtinis, as labai labi gera ji turiu  lotuliukas.gif

tai va priėjome - išvadą, per didelis pasitikėjimas savimi, į tai žiūriu, kaip į regresą, o ne progresą.

mama- gita, o kas jums sakė, kad jūs turite gerą skonį ? smile.gif mama, vyras, vaikai, kolegos, gatvių praeiviai, matydami savitą stilių ar tiesiog intuityviai jaučiate pati tai ???
Atsakyti
Man labai gaila, bet as atsakinga tik uz tai ka pasakau, bet ne uz tai ,kaip tai suprantama.

Man svarbiau savitas stilius = as turiu savita stiliu ??????

peace 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 17, 00:59)
toliau kalba susisuko apie tai kas yra stilius, taciau niekur nerandu rasiusi - MANO stilius isskirtinis, as labai labi gera ji turiu  lotuliukas.gif
P.S. tadien, ant tu rubu , dar buvo tysalinis megztinis, dar buvo kailine liemene  lotuliukas.gif , nes tatai buvo iskyla gamtoj, ir tatai kas fotkej - ostatki byvsej roskosi  lotuliukas.gif

Aliooo, Inga , ka jus vartojat ?
Atsakyti
Grynai tokį patį derinuką, kaip mamos Gitos aš pernai nešiojau. Sakyčiau jau toks pasenęs truputį. Galėčiau net spėti, kad kelnės pirktos Stradivarius, o marškinukai Pull&Bear biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@Fresh @ 2014 05 17, 04:45)
Grynai tokį patį derinuką, kaip mamos Gitos aš pernai nešiojau. Sakyčiau jau toks pasenęs truputį. Galėčiau net spėti, kad kelnės pirktos Stradivarius, o marškinukai Pull&Bear  biggrin.gif

ačiū už nuomonę įvairesnę drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 17, 01:24)
Aliooo, Inga , ka jus vartojat ?

čia forumas, bendraujame mama-gita, drinks_cheers.gif paliekame tą temą, bendrausime toliau temom drinks_cheers.gif wub.gif
šiandien tęsiame toliau iškirpčių temutę arba išskirtinių derinių gal temą, pvz. siūti rūbeliai pas siuvėjus, dizainerius ir t.t, o gal netgi pačios sau pasisiuvate, kurie patinka jums smile.gif

Atsakyti
As tai nieko nesisiuvu, bet taisau pas siuveja beveik viska, nes esu tarp M ir L, tai perku L ir nesu mazint, o kartais ir kokia detale pakeiciu tuo paciu rube.Kokias rankoves nuimu, ar paliemenuoju, ar ka.
Atsakyti
Na, moteros, ir prisiskaitėt tarp eilučių biggrin.gif Ir diskusiją bandot išvystyt aršesnę nei ''derinukuose'' biggrin.gif nereikia savo asmeninių nuoskaudų, kad kažkas nepagyrė ar pakritikavo apsukt darželinuko principu- o kaip tuuu... unsure.gif
Vieniems chaosas- viena, kitiems- kita, galų gale ir muzikinę klausą ne visi turi, su derinimu tas pats. Gal, kai ko nors žmogus nesupranti, nepagauni, verta savikritiškiau pamąstyt, gal kitiems aišku, kame tas grožis ir tik tau pačiai nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 08:09)
As tai nieko nesisiuvu, bet taisau pas siuveja beveik viska, nes esu tarp M ir L, tai perku L ir nesu mazint, o kartais ir kokia detale pakeiciu tuo paciu rube.Kokias rankoves nuimu, ar paliemenuoju, ar ka.

As gryn kaip Margaretta drinks_cheers.gif , nieko nesisiuvu, bet viska tenka taisyt doh.gif Virsus mano S, apacia L, tai jei perku suknele, ziuriu, kad tilptu riesta ir didele uodega, o tada mazinam krutine ir iiminejam liemeni doh.gif , nu o visas kelnes stabiliai trumpinam ir siaurinam liemeni , ai, dar su sukniom buna beda, kad reikia rankoves paplatinti kokiu nors budu, tai teta siuveja cia tiek ismanumo parodo biggrin.gif , LT dizaineriu turiu tik Kuzmickaites geltona sijona, kuri persiuvom i suknele blush2.gif , o jos bodi pardaviau, nes ant mano figuros tragiskai atrode. Labiausiai megstu pirkt netu, sedziu, ieskau ko nors keisto, nematyto, ko tors su cinkeliu, parsisiunciu, pasikoreguoju pagal figura ir i trasa blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 17 gegužės 2014 - 09:30
Gafsa, tai, ką tu rašai, galioja visiems. Ir tam, kuris mano turintis puiku stiliaus pojūtį, ir tam, kuris zino jo neturintis. Tolerancijos , ir viskas bus gerai .Nebesiplėskim.

Eilinis, pramoninis, be uogu , razinku ir visokiu kitokiu pagardu. Vaziuojam apsipirkti.

http://www.part.lt/i...4b018cc4321.jpg

http://www.part.lt/i...f061cc92869.jpg

Striukė Teranovos sena odine, bet puikiam stovy ir nesiruosiu ismesti. Salikas naujasis batikinis prie dzinsu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 17 gegužės 2014 - 09:52
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 17, 10:15)
Na, moteros, ir prisiskaitėt tarp eilučių biggrin.gif Ir diskusiją bandot išvystyt aršesnę nei ''derinukuose'' biggrin.gif nereikia savo asmeninių nuoskaudų, kad kažkas nepagyrė ar pakritikavo apsukt darželinuko principu-  o kaip tuuu... unsure.gif
Vieniems chaosas- viena, kitiems- kita, galų gale ir muzikinę klausą ne visi turi, su derinimu tas pats. Gal, kai ko nors žmogus nesupranti, nepagauni, verta savikritiškiau pamąstyt, gal kitiems aišku, kame tas grožis ir tik tau pačiai nelabai g.gif

Aha, palikau temą taikoj ir ramybėj, o atsikėlusi radau špagas ištrauktas. Raminkitės.
Man stilius tikrai nėra rengimasis pagal paskutinį mados klyksmą. Na ir kas, kad vienos nešiojo pernai, kitos šiemet. Jei tai nebuvo ultramadinga, tai šiemet neatrodysi juokingai. Nesistengiu vaikytis mados. Dabartinė mada - platesni topai - man nelabai tinka. Man daug geriau akcentuoti ploną liemenį, nes klubai platoki. Kadangi mano kasdienė apranga ofisinė, kostiumėlius siuvuosi. Siuvėja pasiuva bet ką - parodai paveiksliuką - OK, bus. Ne siuvėja, o lobis. Turiu vieną kostiumėlį ir 17 metų senumo, ir nesiruošiu jo mesti. Man savitas stilius - šiuolaikinė šukuosena, batai ne 10 metų senumo, tinkanti ir patinkanti apranga, natūralios odos rankinė, optimizmas veide, pasitikėjimas savimi.
Atsakyti
QUOTE(@Fresh @ 2014 05 17, 03:45)
Grynai tokį patį derinuką, kaip mamos Gitos aš pernai nešiojau. Sakyčiau jau toks pasenęs truputį. Galėčiau net spėti, kad kelnės pirktos Stradivarius, o marškinukai Pull&Bear  biggrin.gif

O jei jau pernai nesioti rubai buvo,siemet jau negalima nesioti?

O man patinko diskusija paskutine biggrin.gif .Ir siaip smagu skaityti,semtis ideju,nes juk jau pati einu links 35m.po biskuti biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 17 gegužės 2014 - 10:01
Nieduli, man stilius taip pat yra pirmiausiai kokybiski rubai, kokybiskos medziagos,dievinu šilką, kašmyrą, odą, batus mėgstu ne senesnius dvieju metu, bet tokie rubai, kaip striukes, paltukai, klasikinio kirpimo visada tinka ir tiks, svarbu, tiktu tavo figurai. Bet as asmeniskai megstu nedidelius dekorus, pasiuvinejima, padekoravma neryskiais karoliukais, papaišymą, salikus, nu man tai grazu, nors dabar ir minimalistinis stilius madoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 17 gegužės 2014 - 09:58
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 17, 10:56)
Nieduli, man stilius taip pat yra pirmiausiai kokybiski rubai, kokybiskos medziagos,dievinu šilką, kašmyrą, odą,  batus mėgstu ne senesnius dvieju metu, bet tokie rubai, kaip striukes, paltukai, klasikinio kirpimo visada tinka ir tiks, svarbu, tiktu tavo figurai. Bet as asmeniskai megstu nedidelius dekorus, pasiuvinejima, padekoravma neryskiais karoliukais, papaišymą, salikus, nu man tai grazu, nors dabar ir minimalistinis stilius madoj.

Man irgi patinka natūralūs pluoštai. Bet šilką ne visada įperku, kašmyro visai neįperku. Dabar pataikiau parsisiųsti už gerą kainą. Todėl šilkai ir kašmyrai dažniausiai pareina iš SH. Karoliukų niekada nebus mano garderobe. Mėgstu ryškias spalvas, bet niekada nesirengsiu nieko geltono. Raudona taip pat ne mano, nors ir turiu keletą rūbų. Mėgčiau eklektiką, bet tikrai nemoku suderinti skirtingos stilistikos rūbų taip, kad gerai jausčiausi.
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2014 05 17, 08:38)
t, o gal netgi pačios sau pasisiuvate, kurie patinka jums[/b] smile.gif

Siūti sau pradėjau nuo aštuntos klasės. Vėliau, studijų metais, tai buvo tikras išsigelbėjimas. Iš burdos žurnalo pasidarydavau iškarpas ir siūdavau. Tai tikrai būdavo proga išsiskirti iš minios. Ir kitos grupiokės siūdavo, tai net savotiška konkurencija gaudavosi.
Dabar jau ne. Net ir taisyti nešu siuvėjai. Siuvimo mašina jau kokius 5 metus neištraukta.
Atsakyti