Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 16, 23:48)
Mama gita, taip ir turi buti, kas supratima liecia, tiesiog  visada , kai labai kritikuoji kitus, duodi suprasti, kad esi sioj srity daug  auksciau, o kai parodai, matosi, kad nieko blatno, tai tokie ir lukesciai...man tai Ingos  deriniai tokis idomus, tikrai toks savitas stilius, sakyciau, gali patikti, gali ne, bet savita..o pas tave labiausiai krinta i akis liekna figura, bet ne kazkoks idomus apsirengimas..

Ką turi prieš PRAMONINĮ MASINĮ - STILIŲ lens.gif yu.gif dirol.gif

Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 16, 23:48)
ta pirma mergina nieko nematau savito schmoll.gif   apart žiedų su kaukolėm nusimovus tuos žiedus ir  nuvalius ryškų makiažą, daili mergina wub.gif  su velvetukais, žalia palaidine kuklia ir diesel diržiuku,

o va antra mergina taip jau savito stiliaus drinks_cheers.gif  jau vien plaukai ir avalynė pasako , kad tai moteris su savo šarmu

aš turėjau vieną pažįstama savitu stiliumi gatvėje traukdavo dėmesį vien platforminiais pilnapadžiais  batais thumbup.gif  ir tie batai ne kerzai kokie, dar šakės, reikia dar pavargti kur juos užsisakyti ir jų turėjo daug ir įvairių, tai va išskirtinai investavimas į savo savitą stilių smile.gif

Sutinku, o mama gita taip ir atrodo, kaip pirmoji mergina, tvarkingai, paprastai, kukliai.O antroji jau kitas reikalas.

Pramoninis stilius yra gerai, kas blogo? Tik jis gali buti toks biski pasodrintas...pamakaluotas, papuosalintas, pasiuvinetas...paspalvintas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 16 gegužės 2014 - 23:02
Uzmyniau ant kazkokios nuospaudos? biggrin.gif
Lyg ir ne viska peikiu , ir su pozityvu ar jumoru nesusipykus g.gif . Ai , tebunie , pilnatis gi lauke lotuliukas.gif
Atsakyti
Aik jau, nieko neuzmynei, ale ir as noriu pakritikuoti, manai, tau vienai galima?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 16, 23:53)
is to ka as cia maciau stiliu turi Erszebeth  4u.gif
Is derinuku temos - AgnesBelle  wub.gif
As netaikau i stiliaus ikonas  lotuliukas.gif , jokiu budu , neturiu tam laiko tiesiog, fiziskai .
Mano supratimu moteriai isskirtinumo gali ir sukuosena, ir papuosalas ir net akiu spindesys ar sypsena suteikti  4u.gif . Tai nebutinai rubas, nebutinai 'islaizytas' ar 'rekiantis' derinukas.
Papildyta:
O tai jeigu girtum viska issijuosus, patinka ar nepatinka , gerai ar nieko gero - kas tada butum ? mazdaug boba su barzda  lotuliukas.gif

o kartais reikėtų to nuoširdumo, to gero žodžio ar patarimo, pastebėjau ir aš, kritika gerai, bet su saiku arba ta kritika turi būti su patarimu ar pastebėjimu

derinių temų neseku schmoll.gif
mama-gita, būtent antrą savaitę sekant šią temą sutinku su tavim taip Erszebeth SAVITAS STILIUS ,
Atsakyti
tai paliubomu mazhulia cool.gif

Stilius – tai taip pat ir asmenybė: dvasia, entuziazmas, požiūris, sąmojis, kūrybingumas. Jis reikalauja aistros ir pasitikėjimo išreikšti tokią nuotaiką, kokios norisi. Tokia įvairovė – ne tik būtina, ji atspindi žmogaus įvairiapusiškumą. Žmonės nori būti savimi, nori, kad juos tokius matytų. Kad taip būtų, stilius turi atspindėti tikrąjį žmogų, jo charakterį ir asmenybę; visa kita tebus tik apranga.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 16 gegužės 2014 - 23:11
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 17, 00:08)
tai paliubomu mazhulia  cool.gif
Stilius – tai taip pat ir asmenybė: dvasia, entuziazmas, požiūris, sąmojis, kūrybingumas. Jis reikalauja aistros ir pasitikėjimo išreikšti tokią nuotaiką, kokios norisi. Tokia įvairovė – ne tik būtina, ji atspindi žmogaus įvairiapusiškumą. Žmonės nori būti savimi, nori, kad juos tokius matytų. Kad taip būtų, stilius turi atspindėti tikrąjį žmogų, jo charakterį ir asmenybę; visa kita tebus tik apranga.

mano suvokimu stilius - kūryba, kaip ir menas, švietimas ji reikia pajausti ir svarbiausia LAVINTI nuolat.

mama- gita, o kas jums stilius??? parašykite savaip, kaip supratote iš šitos citatos, kuri pati įkėlėte, lauksiu jūsų interpretacijos smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mama- gita, o kas jums stilius??? parašykite savaip, kaip supratote iš šitos citatos, kuri pati įkėlėte, lauksiu jūsų interpretacijos smile.gif mirksiukas.gif

QUOTE(mama-gita @ 2014 05 16, 23:53)
Mano supratimu moteriai isskirtinumo gali ir sukuosena, ir papuosalas ir net akiu spindesys ar sypsena suteikti  4u.gif . Tai nebutinai rubas, nebutinai 'islaizytas' ar 'rekiantis' derinukas.

kad neskaitot ponios ar paneles mirksiukas.gif

jei dar detalizuoti - ziuri ir tiesiog grazu , be kazkokiu mastymu, kabliuku, kai tiesiog lengvai nuslysta vaizdas. Kai mintyse nuskamba 'grazu' , o ne wow kokie bateliai ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 16 gegužės 2014 - 23:34
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 16, 22:48)
Mama gita, taip ir turi buti, kas supratima liecia, tiesiog  visada , kai labai kritikuoji kitus, duodi suprasti, kad esi sioj srity daug  auksciau, o kai parodai, matosi, kad nieko blatno, tai tokie ir lukesciai...man tai Ingos  deriniai tokis idomus, tikrai toks savitas stilius, sakyciau, gali patikti, gali ne, bet savita..o pas tave labiausiai krinta i akis liekna figura, bet ne kazkoks idomus apsirengimas..

Sutinku su visu tavo "issiliejimu" thumbup.gif su viskuo nuo tavo sitos zinutes iki paskutines drinks_cheers.gif

Atsakyti
cia as labai susigedau ir isejau pailset lotuliukas.gif , o gal kritikos streliu pasidrozinet cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 17, 00:30)
kad neskaitot ponios ar paneles  mirksiukas.gif
jei dar detalizuoti - ziuri ir tiesiog grazu , be kazkokiu mastymu, kabliuku, kai tiesiog lengvai nuslysta vaizdas. Kai mintyse nuskamba 'grazu' , o ne wow kokie bateliai ir t.t.

skaitau, viską, neįtikinote, prašiau interpretuoti citatą, o jūsų tas postas dar buvo prieš tai jau parašytas tongue.gif sekite miela ponia eigą biggrin.gif

toliau pokalbis dėl stiliaus užvirė, kad jūs pati užsivadinote savo šiandienos foto, savitu stiliumi, ką neįžvelgė nei margaretta , nei aš.

vienu žodžiu šiandieninė jūsų foto, nebuvau vau, nebuvo lengvumo, pvz. man ta skara iš vis netiko, tai vaizdas nenuslydo, pakibo interpretuojant pagal jūsų suvokimą, kad yra stilius, bet jau ryte kai komentavau, nerašiau, kad jis žiauriai gadina vaizdą , aš jo asmenškai nebedėčiau smile.gif nes jis užgožia vaizdą palaidinės tongue.gif lotuliukas.gif

o va palaidinė ir kelnytės thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 17, 00:39)
cia as labai susigedau ir isejau pailset  lotuliukas.gif , o gal kritikos streliu pasidrozinet  cool.gif

niekur mama-gita neisi, ryt ruoši mums naują foto sesija, sakei retai darai foto, biggrin.gif
dabar tau duodu užduotį padaryk rytoj foto, be to šaliko ir padarysim linco teismą, kas daugiau prabalsuos derinuką tavo su šalikėliu, kas be jo g.gif ax.gif
labai jau man įdomu, kaip atsivers vaizdas manau bus wau blink.gif ar gali tai padaryti
tą pačią palaidinę su tom kelnytėm
Atsakyti
ale ir kantrybe mano siandien lotuliukas.gif
ziurim ka turim :
1.
QUOTE(pumpica @ 2014 05 16, 08:52)
nu tai moteriška normali figūra, ar norėtum šiknos kaip jauno berno, kojų pagaliukų,  ir papų spuogų dydžio??  biggrin.gif man tai negražu tos visai perkūdę blush2.gif

2.
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 16, 09:16)
pakratom kauliukais  biggrin.gif , duodam moterim peno kalbom
p.s.fotkinta buvo ne aprangos parodymui, tai salikas jau suvargusiai nudribes ax.gif

.....
.....

3.
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 16, 14:43)
neutralus. rolleyes.gif  Imesk, davai,  koki is koto vercianti, ka?

4.
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 16, 21:40)
Margaret - kas yra is koju verciantis ???
Siaip retai kada fotkijuos, tai ku turejau , tu mestelejau , bet zinodama ko laukiat - gal pasistengciau  lotuliukas.gif

toliau kalba susisuko apie tai kas yra stilius, taciau niekur nerandu rasiusi - MANO stilius isskirtinis, as labai labi gera ji turiu lotuliukas.gif

P.S. tadien, ant tu rubu , dar buvo tysalinis megztinis, dar buvo kailine liemene lotuliukas.gif , nes tatai buvo iskyla gamtoj, ir tatai kas fotkej - ostatki byvsej roskosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 17 gegužės 2014 - 00:02