QUOTE(mama-gita @ 2014 05 17, 00:30)
mama- gita, o kas jums stilius??? parašykite savaip, kaip supratote iš šitos citatos, kuri pati įkėlėte, lauksiu jūsų interpretacijos smile.gif mirksiukas.gif
kad neskaitot ponios ar paneles
jei dar detalizuoti - ziuri ir tiesiog grazu , be kazkokiu mastymu, kabliuku, kai tiesiog
lengvai nuslysta vaizdas. Kai mintyse nuskamba 'grazu' , o ne wow kokie bateliai ir t.t.
skaitau, viską, neįtikinote, prašiau interpretuoti citatą, o jūsų tas postas dar buvo prieš tai jau parašytas
sekite miela ponia eigą
toliau pokalbis dėl stiliaus užvirė, kad jūs pati užsivadinote savo šiandienos foto, savitu stiliumi, ką neįžvelgė nei margaretta , nei aš.
vienu žodžiu šiandieninė jūsų foto, nebuvau vau, nebuvo lengvumo, pvz. man ta skara iš vis netiko, tai vaizdas nenuslydo, pakibo interpretuojant pagal jūsų suvokimą, kad yra stilius, bet jau ryte kai komentavau, nerašiau, kad jis žiauriai gadina vaizdą , aš jo asmenškai nebedėčiau
nes jis užgožia vaizdą palaidinės
o va palaidinė ir kelnytės
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 17, 00:39)
cia as labai susigedau ir isejau pailset
, o gal kritikos streliu pasidrozinet
niekur mama-gita neisi, ryt ruoši mums naują foto sesija, sakei retai darai foto,
dabar tau duodu užduotį padaryk rytoj foto, be to šaliko ir padarysim linco teismą, kas daugiau prabalsuos derinuką tavo su šalikėliu, kas be jo
labai jau man įdomu, kaip atsivers vaizdas manau bus wau
ar gali tai padaryti
tą pačią palaidinę su tom kelnytėm