Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(mama-gita @ 2014 05 16, 22:03)
Mados klyksmus palieku vaikams, t.y. iki 20m mazdaug, man jau klausa patausot reikia  biggrin.gif  . Man svarbiau savitas  stilius, be abejo, jis suprantamas kiekvieno skirtingai

šiaip iki 20m. jaunimas nebe vaikai biggrin.gif , jei ką ax.gif

mados klyksmas mama-gita ir yra conversai yra kurių sakei ir 50-ties nešiosi sakei su plėšytais džinsais, smile.gif tai man tikrai ne klasika, biggrin.gif tai tikrų tikriausias mados klyksmas, po kokių 10 m. žiūrėsim foto, sakysim ale kokiais čia batais buvom.

Prašom paaiškinti, kas yra savitas stilius??? biggrin.gif išskirtinai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 16 gegužės 2014 - 22:09
Šiandieninė mama Gita buvo derinuku, kaip vaiksto masinis jaunimas, o salikas atrode visai nemodern paristas. Taigi lūkesčiai neišsipildė, laukiame savitų derinių tongue.gif
Papildyta:
Vat Liomi - tai tikrai savitas stilius. Labai savitas. Patranka- modernu ir taipogi savotiškumo turi.
Atsakyti
O kas yra mados klyksmas ? biggrin.gif
Stilius ir mada ne vienas ir tas pats, dazna didziai madinga moteriske atrodo mazu maziausiai juokingai ar pagailetinai . Isskirtinai velgi - nebutinai issaukianciai ar klouniskai .
Mano nuomone - tai lyg ir paprastai, lyg ir neissiskirianciai, bet... su uogele smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 16, 23:09)
Šiandieninė mama Gita buvo derinuku, kaip vaiksto masinis jaunimas, o salikas atrode visai nemodern paristas. Taigi  lūkesčiai neišsipildė, laukiame savitų derinių tongue.gif
Papildyta:
Vat Liomi - tai tikrai savitas stilius. Labai savitas. Patranka- modernu ir taipogi savotiškumo turi.

ta kur su žalia šilkine palaidine ir chaki- nude kelnėm??? apie šitą kalbi derinį??
Atsakyti
Šiandieninė mama Gita buvo derinuku, kaip vaiksto masinis jaunimas, o salikas atrode visai nemodern paristas. Taigi  lūkesčiai neišsipildė, laukiame savitų

pala pala ? kokiu lukesciu ? sakiau,kad daug ka nesioju , bet nesakiau ,kad rengiuos kaip klounas lotuliukas.gif . Apie salika prasom grizti prie foto ir pacekinti p.s. 4u.gif

Siaip Margaret, viskas ok 4u.gif , musu supratimas skirtingas kaip juoda ir balta 4u.gif
Atsakyti
Stichija man labai daili motera... 4u.gif

Dėl iškirpčių - neturiu, ką rodyti, nebent raktikaulius. AA ir dar mažesnis dydis, ale užtat bent jau vis dar statūs lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
net guglint nubegau lotuliukas.gif
nu ne taip gal ir baisu , gal net ne taip ir vaikiska
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

pritariu tau margaretta drinks_cheers.gif
taip savitas stilius, kai moteris dalį rūbų perka pardėse, o kitą dalį siuvasi, mezgasi ir t.t savitai sukuria išskirtinumą dar papildomai suderindama aksesuarus ir avalynę

mama- gita, jūsų stilius tikrai nėra savitas smile.gif , jūsų apranga paprasta ir kukli, tiek rūbų, tiek spalvų atspalviu drinks_cheers.gif kas labai gerai ir po kiek metų gali išsitraukti rūbus ir užsidėti, panašumų matau mūsų skoniui ir suvokimui apie madą drinks_cheers.gif , bet tikrai galiu parašyti mano stilius PRAMONINIS, nes aš viską 100 proc. perku nieko nesiuvu, nes visų pirma nepatinka man vaikščioti pas siuvėjas, kurios ten pribado ir užduoda klausimų ar gerai ir t.t doh.gif doh.gif žudo mane tas reikalas,ir t.t..tt
o jei suderinu rūbus tikrai jis nėra savitas schmoll.gif schmoll.gif

Atsakyti
Mama gita, taip ir turi buti, kas supratima liecia, tiesiog visada , kai labai kritikuoji kitus, duodi suprasti, kad esi sioj srity daug auksciau, o kai parodai, matosi, kad nieko blatno, tai tokie ir lukesciai...man tai Ingos deriniai tokis idomus, tikrai toks savitas stilius, sakyciau, gali patikti, gali ne, bet savita..o pas tave labiausiai krinta i akis liekna figura, bet ne kazkoks idomus apsirengimas..
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 16, 23:30)
net guglint nubegau  lotuliukas.gif
nu ne taip gal ir baisu , gal net ne taip ir vaikiska

ta pirma mergina nieko nematau savito schmoll.gif apart žiedų su kaukolėm nusimovus tuos žiedus ir nuvalius ryškų makiažą, daili mergina wub.gif su velvetukais, žalia palaidine kuklia ir diesel diržiuku,

o va antra mergina taip jau savito stiliaus drinks_cheers.gif jau vien plaukai ir avalynė pasako , kad tai moteris su savo šarmu

aš turėjau vieną pažįstama savitu stiliumi gatvėje traukdavo dėmesį vien platforminiais pilnapadžiais batais thumbup.gif ir tie batai ne kerzai kokie, dar šakės, reikia dar pavargti kur juos užsisakyti ir jų turėjo daug ir įvairių, tai va išskirtinai investavimas į savo savitą stilių smile.gif
Atsakyti
is to ka as cia maciau stiliu turi Erszebeth 4u.gif
Is derinuku temos - AgnesBelle wub.gif

As netaikau i stiliaus ikonas lotuliukas.gif , jokiu budu , neturiu tam laiko tiesiog, fiziskai .

Mano supratimu moteriai isskirtinumo gali ir sukuosena, ir papuosalas ir net akiu spindesys ar sypsena suteikti 4u.gif . Tai nebutinai rubas, nebutinai 'islaizytas' ar 'rekiantis' derinukas.
Papildyta:
O tai jeigu girtum viska issijuosus, patinka ar nepatinka , gerai ar nieko gero - kas tada butum ? mazdaug boba su barzda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 16 gegužės 2014 - 22:49
Girti nereikia, bet kai
zmogus nieko niekur pozityvaus nemato, tai irgi kazka...
Agnesbelle stilius tai totalus chaosas, rekiantis chaosas, ka turiu, ta dedu, bet kai nestuke, tai niekas ir nepeikia...
Anksciau visai faini jos deriniai buvo, bet paskutiniu metu tai ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 16 gegužės 2014 - 22:58