Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(TaGre @ 2014 05 07, 19:57)

Baisu... Tiesiog ji skirta 16+
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 07, 20:24)
Baisu... Tiesiog ji skirta 16+

nu nebaisu gi , mano kūdikis panašiai į šimtadienį ėjo biggrin.gif
Atsakyti
man tai nebaisi, bet ..nu tokia kazkaip rusiškai atrodanti...as turiu brolienę maskvietę, tai pas ją rūbai visi super duper brandiniai, bet stiliukas toks va fyfinis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 07 gegužės 2014 - 19:50
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 07, 19:34)
man tai nwbaisi, bet ..nu tokia kazkaip rusiškai atrodanti...as turiu brolienę maskvietę, tai pas ją rūbai visi super duper brandiniai, bet stiliukas toks va fyfinis..

drinks_cheers.gif panašiai pamaniau, tik apie baltarusus lotuliukas.gif
Atsakyti
Man pati suknelė graži, tik ta apčia nelabai, galėtų būti ilga
Atsakyti
Nešiotini batai?

http://www.part.lt/i...bf265e32352.jpg
Atsakyti
Man nebaisi suknele, tas iskirpimas padalku nelabai patinka ir siaip ji atrodo labiau tinkama jaunai panelei.
siaip as turiu suknele su tokiu virsum, na kaip maikute, tik ji vienspalve ir iki zemes, pernai nesiojau, siemet nezinau ar uzsidesiu, labai jau viska isryskina blush2.gif
Atsakyti
Man irgi sukne baisi blush2.gif o batai tai gal nieko, sunkiai matosi kas ten per kaspinas virsuj g.gif
Atsakyti
Labukas,

kadangi issivyste diskusija apie suknyte, tai as va su panasia, tik vienspalve ax.gif Ir kaip jau ne 16 man biggrin.gif Bet tai gal nelabai tinka g.gif

user posted image
Atsakyti
del skonio sunku gincytis, kas vienoms grazu, kitoms baisu biggrin.gif man patinka juodos, geletos sukneles, pati isigijau neseniai Londone, man grazu, tik pas mane maxi ji iki zemes smile.gif ir gelytes smulkios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 07, 20:53)

tikrai nešiotini smile.gif
Atsakyti
Man batai patinka, suknia- ne schmoll.gif
Atsakyti