Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(inga_ @ 2014 05 16, 09:27)
nuosirdziai dekoju uz foto notworthy.gif  good.gif
labai lenkiuosi žemai bigsmile.gif , atiduodu pagarba jūsų iškirptei, labai elegantiška ir gražu, subtiliai, skoningai ir t.t.

čia tikrai natūrali, ??? blink.gif

eina sau nerašyk sumos tos suknės,  biggrin.gif man tokios suknutės tik vakarui drinks_cheers.gif  o kur tu nori eiti su ja dieną??? nori, kad vyrai į stulpus įvažiuotų,  tongue.gif

ne, turiu omeny, kad aš ją devėjau namuose visiškai artimų žmonių rate, bet vat į kažkokį didesnį vakarėlį, kur būtų ne tokių artimų žmonių tai kažin ar išdrįsčiau užsidėt blush2.gif dieną tai aišku, kad ne biggrin.gif
aha, natūrali...nu be rūbų ji taip neatrodo biggrin.gif bet kas čia mane mato be rūbų apart vyro lotuliukas.gif prieš vaikus visada turėjau C, dabar liko D..
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 16, 11:47)
ne, turiu omeny, kad aš ją devėjau namuose visiškai artimų žmonių rate, bet vat į kažkokį didesnį vakarėlį, kur būtų ne tokių artimų žmonių tai kažin ar išdrįsčiau užsidėt blush2.gif dieną tai aišku, kad ne biggrin.gif
aha, natūrali...nu be rūbų ji taip neatrodo  biggrin.gif bet kas čia mane mato be rūbų apart vyro lotuliukas.gif prieš vaikus visada turėjau C, dabar liko D..

Labai gražiai viskas, ji pilnai vakarui tinkama, tik nesikuklink,dėvėk ją dažniau drinks_cheers.gif kodėl tik artimų rate?? biggrin.gif o ką didesniam žmonių ratui ypač sexy wub.gif į klubą tongue.gif

va aš nesugalvoju, ką šiandien mamyčių - šeimos šventei užsidėti į darželį verysad.gif taip tingiu puoštis mamiškai kažką verysad.gif
Atsakyti
Atnešu ir savus DD biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 16, 11:59)

thumbup.gif
ir kokio lygio iškirptes leidžiate sau viešumoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 16, 11:38)
thumbup.gif
ir kokio lygio iškirptes leidžiate sau viešumoje?  smile.gif

Priklauso,nuo vietos ir laiko...bet šiaip su kaip matai...būna vakarui ir didesnės,jei aplinka tinkama...o ir kasdieną gi nesusipakuosi jų po pażastim,kad būti kaip lentai mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai labai grazu kada krutine grazi tokios iskirptes.Neturiu graziu ppp todel pas kitas grazu.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 16, 12:59)

Wau thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2014 05 16, 13:38)
thumbup.gif
ir kokio lygio iškirptes leidžiate sau viešumoje?  smile.gif

Anksčiau neleisdavau sau, bet dabar pamačius Mrs. Patranką, susimąsčiau - o kodėl gi ne biggrin.gif
Atsakyti
Tokias, kaip pas patranką, dėviu per vasaros karščius atostogaudama, arba kur jau vakarui.
Mama Gita, aš taip norėčiau kokį tavo mandresni derinuka pamatyt, ale tu vis tokius kuklucius rodai, kur nei madingi, nei nemadingi, nu tokie absoliuciai neutralus. rolleyes.gif Imesk, davai, koki is koto vercianti, ka?

Pumpicos suknė graži. 4u.gif
Atsakyti
pumpicos suknelė gerai atrodo, tikrai nevulgariai 4u.gif

Mrs. Patrankos jau iš koto verčianti bigsmile.gif , bet kiek mačiau Jūsų derinukų, vulgarių tikrai nebuvo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 05 16, 12:36)
Wau    thumbup.gif

Papildyta:

Anksčiau neleisdavau sau, bet dabar pamačius Mrs. Patranką, susimąsčiau - o kodėl gi ne  biggrin.gif

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 16, 12:43)
Tokias, kaip pas patranką, dėviu per vasaros karščius atostogaudama, arba kur jau vakarui.
Mama Gita, aš taip norėčiau kokį tavo mandresni derinuka pamatyt, ale tu vis tokius kuklucius rodai, kur nei madingi, nei nemadingi, nu tokie absoliuciai neutralus. rolleyes.gif  Imesk, davai,  koki is koto vercianti, ka?

Pumpicos suknė graži. 4u.gif

Ar vasara ar karštis,ar žiema ir šalta,jei turi krūtinę,ji matosi visada,čia tik pateikimo būdas...aišku į teismą taip neičiau ar į tėvų susirinkimą,nors pastarasis irgi 50/50 smile.gif
QUOTE(Galla @ 2014 05 16, 13:00)
pumpicos suknelė gerai atrodo, tikrai nevulgariai  4u.gif

Mrs. Patrankos jau iš koto verčianti  bigsmile.gif , bet kiek mačiau Jūsų derinukų, vulgarių tikrai nebuvo  4u.gif  4u.gif

Dėkui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena,
Margaret, kelnės fainos, bet ant kitų, pati tokių neužsidėčiau, bet labai laukiu kada su jom pasirodysi. ax.gif

Mama Gita, paprasta, bet gražu, man patiko.

Pumpicos ir suknelė ir papuliai liuks. thumbup.gif

Mrs. Patranka, irgi žiūriu papulius nemažus turinti, ech kodėl vienoms davė dievulis, kitoms ne. verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 16, 14:14)
Laba diena,
Margaret, kelnės fainos, bet ant kitų, pati tokių neužsidėčiau, bet labai laukiu kada su jom pasirodysi. ax.gif

Mama Gita, paprasta, bet gražu, man patiko.

Pumpicos ir suknelė ir papuliai liuks. thumbup.gif

Mrs. Patranka, irgi žiūriu papulius nemažus turinti, ech kodėl vienoms davė dievulis, kitoms ne.  verysad.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Jei ko neturi,galima nusipirkti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti