Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 15, 20:45)
Gal jūs cia visos kanapių apsirūkėt, kad sitaip snekat lotuliukas.gif figūra gera....sikna, kaip altorius, tik klaupk ir melskis, liemens ner, papai D dydis lotuliukas.gif

nu tai moteriška normali figūra, ar norėtum šiknos kaip jauno berno, kojų pagaliukų, ir papų spuogų dydžio?? biggrin.gif man tai negražu tos visai perkūdę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 16, 08:52)
nu tai moteriška normali figūra, ar norėtum šiknos kaip jauno berno, kojų pagaliukų,  ir papų spuogų dydžio??  biggrin.gif man tai negražu tos visai perkūdę blush2.gif

blink.gif
nu ačiū blink.gif , kamplimientai iš pat ryto lotuliukas.gif
Atsakyti
pakratom kauliukais biggrin.gif , duodam moterim peno kalbom

user posted image

p.s.fotkinta buvo ne aprangos parodymui, tai salikas jau suvargusiai nudribes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 16, 08:16)

p.s.fotkinta buvo ne aprangos parodymui, tai salikas jau suvargusiai nudribes ax.gif

o kokiu tikslu buvo fotkinta? blush2.gif šiaip įdomu pasidarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 15, 19:45)
Gal jūs cia visos kanapių apsirūkėt, kad sitaip snekat lotuliukas.gif figūra gera....sikna, kaip altorius, tik klaupk ir melskis, liemens ner, papai D dydis lotuliukas.gif
Bliuze man turi būti ne maisas, bet laisvai krentanti, geriausiai varpelio formos, tada tvarko figura biski.

thumbup.gif

QUOTE(mama-gita @ 2014 05 16, 07:16)
pakratom kauliukais  biggrin.gif , duodam moterim peno kalbom

user posted image

Gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 16, 07:58)
blink.gif
nu ačiū  blink.gif , kamplimientai iš pat ryto  lotuliukas.gif

jums dar toli iki to, ką parašiau biggrin.gif o šiaip - gi juokauju aš biggrin.gif juk pas mane irgi papai D dydis, liemens nėra ir pan, tai ką -man dabar įsižeist dėl Margaretos žodžių?? cool.gif juokaujam mes čia...visokių yra, visokių reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 16, 09:26)
o kokiu tikslu buvo fotkinta?  blush2.gif  šiaip įdomu pasidarė ax.gif

selfiai gi madoj, reik neatsilikt lotuliukas.gif
plaukai ka tik is ilgu tapo kare, kai kam reikejo pasirodyt

p.s. aš irgi juokaunu, internetinėj erdvėj neįsižeidinėju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 16 gegužės 2014 - 08:46
QUOTE(Tylene @ 2014 05 16, 09:26)
o kokiu tikslu buvo fotkinta?  blush2.gif  šiaip įdomu pasidarė ax.gif

drinks_cheers.gif noriu komentuot, nezinau i ka atkreipti demesi labiau, ka komentuoti visuma, veliau mama-gita patikslino, akd nukirpti palukai, bet ju labai cia mazai matosi, tik is vieno sono blink.gif blink.gif
labiau galima cia POZA pakomentuoti lotuliukas.gif kas labiausiai istrigo pirmu zvilgsniu pazvelgus i foto
spalviskai viskas cia tvarkoj, pavasariska- zalia su kuno atspaliu derinuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 16, 08:35)
selfiai gi madoj, reik neatsilikt  lotuliukas.gif
plaukai ka tik is ilgu tapo kare, kai kam reikejo pasirodyt

aa 4u.gif tai plaukuosena galėtum iš arčiau parodyti bigsmile.gif pavydžiu aš tau tavo liesumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 16, 09:35)
jums dar toli iki to, ką parašiau  biggrin.gif o šiaip - gi juokauju aš biggrin.gif juk pas mane irgi papai D dydis, liemens nėra ir pan, tai ką -man dabar įsižeist dėl Margaretos žodžių??  cool.gif juokaujam mes čia...visokių yra, visokių reikia mirksiukas.gif

prasau pumpica idek savaitgaliui D formos koki foto, uzvesim pikantiska savaitgalio tema, anas savaitgalis plesyti dzinsai, conevrsai, viduryje savaites buvo rankines, o dabar visai nieko, nebuvo tokios temos kokias butu pamatyti FOTO ISKIRPTES LEIDZIATE SAVAITGALIAIS IR KOKIOS ISKIRPTES DARBE SAU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 16 gegužės 2014 - 09:16
QUOTE(inga_ @ 2014 05 16, 08:57)
prasau pumpica idek savaitgaliui D  formos koki foto,

prasom trumpam biggrin.gif http://www.part.lt/p...c28ff1e9474.JPG
šita suknė iš SH už 3 lt, pasijamiau ją ant bajerio, buvau užsidėjus kartelį per vieną šventę savo namuose biggrin.gif šiaip labai į viešumą neičiau su tokia, nejauku truputį... blush2.gif o kaip kitos vaikštot, kas turit panašius dydžius? išdrįstat atsidengt? kur yra ta grožio ir vulgarumo riba? padiskutuojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 16, 10:17)
prasom trumpam  biggrin.gif http://www.part.lt/p...c28ff1e9474.JPG
šita suknė iš SH už 3 lt, pasijamiau ją ant bajerio, buvau užsidėjus kartelį per vieną šventę savo namuose biggrin.gif šiaip labai į viešumą neičiau su tokia, nejauku truputį... blush2.gif o kaip kitos vaikštot, kas turit panašius dydžius? išdrįstat atsidengt? kur yra ta grožio ir vulgarumo riba? padiskutuojam biggrin.gif

nuosirdziai dekoju uz foto notworthy.gif good.gif
labai lenkiuosi žemai bigsmile.gif , atiduodu pagarba jūsų iškirptei, labai elegantiška ir gražu, subtiliai, skoningai ir t.t.

čia tikrai natūrali, ??? blink.gif

eina sau nerašyk sumos tos suknės, biggrin.gif man tokios suknutės tik vakarui drinks_cheers.gif o kur tu nori eiti su ja dieną??? nori, kad vyrai į stulpus įvažiuotų, tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 16 gegužės 2014 - 09:30