o kur dingo fotkes?? man buvo labai fainas derinukas su mėlynu švarku net aš kažkokių panašių kelnių užsimaniau
Margarettos labai gražios kelnės
Jeigu margos plačios - tai man kažkodėl primena pižamas
Jeigu margos plačios - tai man kažkodėl primena pižamas
prie tu kelniu rinkciausi tamsiai melyna virsu, labai paprasto modelio ir be jokiu dekoraciju: kazka tokio
QUOTE(besteller @ 2014 05 15, 12:22)
prie tu kelniu rinkciausi tamsiai melyna virsu, labai paprasto modelio ir be jokiu dekoraciju: kazka tokio
O man kaip tik toks platus ir apdribes virsus sias kelnes dar labiau "supyzamintu" manau virsus graziau butu labiau prigludes, tuo labiau kad Margaritos figura puiki
Laukiu pamatyti kaip jos atrodys po siuvejos
labs,grazi tase ir kelnes raudonos ornamentuotos su kelnem galima graziai suzaisti...
QUOTE(Geeky @ 2014 05 15, 15:11)
O man kaip tik toks platus ir apdribes virsus sias kelnes dar labiau "supyzamintu" manau virsus graziau butu labiau prigludes, tuo labiau kad Margaritos figura puiki
As kazkaip panasiai galvoju , Margaritos figura baisiai pavydetinai daili, jai nuostabiai tiks aptemptos kelnes ( kaip as tokiu noreciau, bet gabaritai neleidzia ), taigis jei virsus bus labai kaip maisas, tai gali atrodyti kaip be liemens, man patiko kazkuris derinukas su sviesiais marskinukais, vat cia but super
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 15, 21:45)
Gal jūs cia visos kanapių apsirūkėt, kad sitaip snekat figūra gera....sikna, kaip altorius, tik klaupk ir melskis, liemens ner, papai D dydis
Bliuze man turi būti ne maisas, bet laisvai krentanti, geriausiai varpelio formos, tada tvarko figura biski.
Bliuze man turi būti ne maisas, bet laisvai krentanti, geriausiai varpelio formos, tada tvarko figura biski.
matai kokia esi populiari dama virs 35 m. , lauksim dabar fotosesijos tavo nekantriai greit nesk tai siuvejai kad siaurintu tuos kliosus
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 15, 22:04)
tai, kad jau virs 45 ta dama..kita savaite pas siuveja einu.
na atmintis neslubuoja pamenu mazdaug kiek jums o blogai kad pajauninau? galima tema uzvest 50m ir maziau
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 15, 22:45)
Gal jūs cia visos kanapių apsirūkėt, kad sitaip snekat figūra gera....sikna, kaip altorius, tik klaupk ir melskis, liemens ner, papai D dydis
nu duodi prisijuokiau