Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

o kur dingo fotkes?? man buvo labai fainas derinukas su mėlynu švarku mirksiukas.gif net aš kažkokių panašių kelnių užsimaniau lotuliukas.gif
Atsakyti
Margarettos labai gražios kelnės 4u.gif
Jeigu margos plačios - tai man kažkodėl primena pižamas biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi pižamą primena, būtinai turi būt siauros...
Atsakyti
prie tu kelniu rinkciausi tamsiai melyna virsu, labai paprasto modelio ir be jokiu dekoraciju: kazka tokio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besteller: 15 gegužės 2014 - 12:25
QUOTE(besteller @ 2014 05 15, 12:22)
prie tu kelniu rinkciausi tamsiai melyna virsu, labai paprasto modelio ir be jokiu dekoraciju: kazka tokio

O man kaip tik toks platus ir apdribes virsus sias kelnes dar labiau "supyzamintu" unsure.gif manau virsus graziau butu labiau prigludes, tuo labiau kad Margaritos figura puiki thumbup.gif
Laukiu pamatyti kaip jos atrodys po siuvejos wub.gif
Atsakyti
labs,grazi tase ir kelnes raudonos ornamentuotos smile.gif su kelnem galima graziai suzaisti... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Geeky @ 2014 05 15, 15:11)
O man kaip tik toks platus ir apdribes virsus sias kelnes dar labiau "supyzamintu"  unsure.gif manau virsus graziau butu labiau prigludes, tuo labiau kad Margaritos figura puiki  thumbup.gif 
Laukiu pamatyti kaip jos atrodys po siuvejos  wub.gif

As kazkaip panasiai galvoju blush2.gif , Margaritos figura baisiai pavydetinai daili, jai nuostabiai tiks aptemptos kelnes ( kaip as tokiu noreciau, bet gabaritai neleidzia doh.gif ), taigis jei virsus bus labai kaip maisas, tai gali atrodyti kaip be liemens, man patiko kazkuris derinukas su sviesiais marskinukais, vat cia but super 4u.gif
Atsakyti
Gal jūs cia visos kanapių apsirūkėt, kad sitaip snekat lotuliukas.gif figūra gera....sikna, kaip altorius, tik klaupk ir melskis, liemens ner, papai D dydis lotuliukas.gif
Bliuze man turi būti ne maisas, bet laisvai krentanti, geriausiai varpelio formos, tada tvarko figura biski.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 15, 21:45)
Gal jūs cia visos kanapių apsirūkėt, kad sitaip snekat lotuliukas.gif figūra gera....sikna, kaip altorius, tik klaupk ir melskis, liemens ner, papai D dydis lotuliukas.gif
Bliuze man turi būti ne maisas, bet laisvai krentanti, geriausiai varpelio formos, tada tvarko figura biski.

matai kokia esi populiari dama virs 35 m. , lauksim dabar fotosesijos tavo nekantriai greit nesk tai siuvejai kad siaurintu tuos kliosus biggrin.gif
Atsakyti
tai, kad jau virs 45 ta dama..kita savaite pas siuveja einu.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 15, 22:04)
tai, kad jau virs 45 ta dama..kita savaite pas siuveja einu.

na atmintis neslubuoja pamenu mazdaug kiek jums tongue.gif o blogai kad pajauninau? galima tema uzvest 50m ir maziau lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 15, 22:45)

nu duodi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisijuokiau biggrin.gif
Atsakyti