Be abejo, juodo, pilko, smelinio virsaus...
Šalikas labai fainas, mano akių spalva Toks grynai vasarinis.
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 14, 21:11)
Be abejo, juodo, pilko, smelinio virsaus...
Margarita Kelnes labai fainos! tik galima jas sugadinti jei bus suderinta su kokia bobiska bliuska... Man smelio cia nelabai su pilka ziuretusis bet juoda atrodytu puikiai
Geras pirkinys!!
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 14, 22:34)
Anu duokit bliuskiu pavyzdziu kelnes , manau, darysiu aptemptas, nes laisvos storins, tai palaidine turetu būti minimalistine ir ilgoka...
na dabar margaretta busi tikrai babuniska, butinai daryk aptemptesnes, nepasidaryk kliosu, na palauk o gale yra kisenes ar ne? kodel ilgokos palaidines tau reikia, nemanau, tik kaip jau kazkas rase butinai vienspalvis rubas virsuje, manau puikiai cia juoda arba atspalvi koks ten to rasto bronzinis ar pilkas kazkas tokio tiktu, o siaip jei nesukant galvos juoda
salikelis cia is vis netinka prie tu kelniu jei mastai nesioti, tai busi tikrai klp pirma dama
idomu ka tau kitos madistes pasiulys
o jei mazink foto
pirmas labai geras variantas, antras cia nesamone, trecias tinkamas variantas, kai apacia marga virsus vienspalvis
pirmas labai geras variantas, antras cia nesamone, trecias tinkamas variantas, kai apacia marga virsus vienspalvis
viskas samone , nesuprantu, nepasikeicia zinute, jau ir keiciu ir trinu
susitvarke , kazkokia nesamone su sm.
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 14, 18:53)
labai panasus derinukas, ka i tai margaretta????
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 14, 23:11)
viskas samone , nesuprantu, nepasikeicia zinute, jau ir keiciu ir trinu
man ziauriai graziai languoti marskiniai, tik tu mama-gita numauk tai mergai tas povo kelnes mano senom akim cia sviestas sviestuotas, nebesuprantu
Papildyta:
va taip nusiaurink
ir stai kaip grazu nebutinai palaida ilga turi buti ta jusu palaidine
na mardaretta pirmyn, vizija yra, prasom atlikti misija
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 15, 08:27)
Ingos derinimo variantai nei per kur ,mano per platus klubai ir trumpas liemuo, mamos Gitos pirmasis- jo, ilga bliuskė vienspalvė, turiu vieną šilkinę, reiks pasidairyt daugiau...acių visoms
as tau idejau kaip pvz palaidine juoda susizaidzia su raudonom margom kelnem, o susikisti tikrai nereikia , as pati taip nenesipj niekada rubu, kita foto- idejau del nusiaurinimo mazdaug kelniu, kad sakei nesi siaurinti,