O kaip tokio tipo ? Ar nesiotina?
June24, is kur rankine? Labai man patiko
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 14, 12:15)
Ten visokių gamintojų yra. Šita suknė konkrečiai-M dydžio, man rimtai iki žemės (178cm ūgis)
Va ir mano toks ūgis, tai vargstu su apranga. O tokiam ūgiui Piperlime tinkamų randi?
QUOTE(June24 @ 2014 05 14, 13:58)
O taip, iš kur?
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 14, 11:15)
Ten visokių gamintojų yra. Šita suknė konkrečiai-M dydžio, man rimtai iki žemės (178cm ūgis)
supratau, neatkreipiau dėmesio, kad ten skirtingi gamintojai, galvojau, kad kaip koks Gap su suknėm ir ūgiu ir aš vargstu, pvz. visokiu durtų ties liemeniu niekada net nerizikuoju siųstis, nes tas dūrimas amžiais ties papais gaunasi ir vat su tom maxi irgi baugoka...nu reiks atsiliepimus skaityt.
Rankine labai faina paskutinė
QUOTE(migliux @ 2014 05 14, 13:21)
Va ir mano toks ūgis, tai vargstu su apranga. O tokiam ūgiui Piperlime tinkamų randi?
Amerikos parduotuves tuo reikalu malonus atradimas. Tarpininkiu temas paskaitykit, pasizvalgykit po siulomas parduotuves, daugelyje yra tall ar long ilgiai.
Mano ugis 172cm. rankos ilgos, tai labai patogu is Amerikos per tarpininkes pirkti rubus, renkuos tall, long - neatrodau kaip su isaugtiniais, o is iprastu parduotuviu daznai rankoves buna nei siokios, nei tokios..
radau įkeltą terbą
https://www.venezia....-14.17.168.html
https://www.venezia....-14.17.168.html
QUOTE(pumpica @ 2014 05 14, 15:16)
Aha Nieko cia neiseina nuslepti
Siaip rimtas lenku gamintojas. Esu pirkusi vasarinius ilgaaulius is sios parduotuves, tikrai kokybiski ir smagus. O dabar akis uz sios terbos uzkliuvo, na ir dar pora neblogu yra O kainos padorios, nes moketi 600 lt uz Serapinienes rankinuka tai no no, jau tada kokia MK ar pan siustis.
QUOTE(June24 @ 2014 05 14, 14:41)
Aha Nieko cia neiseina nuslepti
Siaip rimtas lenku gamintojas. Esu pirkusi vasarinius ilgaaulius is sios parduotuves, tikrai kokybiski ir smagus. O dabar akis uz sios terbos uzkliuvo, na ir dar pora neblogu yra O kainos padorios, nes moketi 600 lt uz Serapinienes rankinuka tai no no, jau tada kokia MK ar pan siustis.
aš nesigilinau -o ten siunčia į Lt? kokios ten sąlygos? kaip suprantu ta tašytė odinė?
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 14, 15:06)
Amerikos parduotuves tuo reikalu malonus atradimas. Tarpininkiu temas paskaitykit, pasizvalgykit po siulomas parduotuves, daugelyje yra tall ar long ilgiai.
Pasirodo skirtingai nei tikrose parduotuvėse, nes kai buvau JAV, tai neradau jokių tall nei long. Arba neužtaikiau. Dėkui, pasidairysiu.
O LT yra kur nors pailgintų?