Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(broma @ 2014 05 14, 09:33)
primaklinau kazka blush2.gif

pumpica,esi labai grazi jauna viskas dera nuostabiai thumbup.gif maziau imk i galva pavydziu tetu sapaliojimus.
Jei nori nuotrauka ištrinti paprašyk moderatores 4u.gif

Teisingai, broma. Aš pavydžiu 4u.gif Labai labai 4u.gif

Turėjau kažkada Serapinienės rankinę. Tmapiau ar ne 4 sezonus g.gif Oda normali buvo, kokybiška. Bet kainavo karvę doh.gif Nežinau ar verta to...

Dabar fainus gamina Gėda Pelėda arba Marga masė. Bet irgi kainos užkeltos. Kas man iš to, kad viduj unikalų numerį įsiuva hihihi.gif Jei vis tiek jas kepa kaip blynus...
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 14, 08:45)
idomu, kokius batus laisvalaikiu nesioja tos, kuriu nuomone, tokio tipo sportbaciai musu amziui nebetinka  smile.gif
na, kai reikia mieste suni arba vaika pavedzioti, greitai ir patogiai palaksyti po parduotuves, keliaujant ir pan.  biggrin.gif

Laisvalaikio batai neapsiriboja vien conversu tipo sportbaiciais mirksiukas.gif yra laaaabai platus pasirinkimas.
Bet siaip tai beveik itikinot hihihi.gif Gal ir tikrai conversai su visokiu amziumi yra suderinami, jei gerai priderinti smile.gif
Atsakyti
Gafsa, aš čia dabar ne į temą, o kaip ten su tais dydžiais Piperlime reikalai? g.gif kokį sau perkat (žinau kad mūsų lyg panašūs ir ūgis ir duomenys), ir ar ta suknė ant tokio ūgio iki žemės ir būna? smile.gif
pažiūrėjau , kad tikrai neblogų maxi suknių yra...
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 14, 09:43)
Gafsa, aš čia dabar ne į temą, o kaip ten su tais dydžiais Piperlime reikalai?  g.gif kokį sau perkat (žinau kad mūsų lyg panašūs ir ūgis ir duomenys), ir ar ta suknė ant tokio ūgio iki žemės ir būna?  smile.gif
pažiūrėjau , kad tikrai neblogų maxi suknių yra...

Ten visokių gamintojų yra. Šita suknė konkrečiai-M dydžio, man rimtai iki žemės (178cm ūgis)
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 14, 08:50)

Turėjau kažkada Serapinienės rankinę. Tmapiau ar ne 4 sezonus  g.gif Oda normali buvo, kokybiška. Bet kainavo karvę  doh.gif Nežinau ar verta to...

aš dvi turiu Serapinienės. Labai kokybiškos, o ir kaina nedidelė g.gif (500-600 lt). nors bendrai nežinau kiek karvė kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 14, 11:27)
aš dvi turiu Serapinienės. Labai kokybiškos, o ir kaina nedidelė g.gif  (500-600 lt). nors bendrai nežinau kiek karvė kainuoja biggrin.gif

Karvė kainuoja daugiau biggrin.gif
Esu ir aš turėjus, bet labai nepatiko, užtai ir fotosesija užkliuvo, ypač metalinių detalių kokybė netenkino, tokios tiap liap išlietos, užtrauktukai kaip turkiškų terbų iš turgaus blink.gif o kaina tokia, kad už panašią galima internetu pagaut odinę JCrew, Lancaster, Le Tanneur ar Furla, kurių kokybė kiek pasitaikė, gerokai aukštesnė.
Atsakyti
Nieko sau nedidelė kaina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 14, 11:41)
Karvė kainuoja daugiau biggrin.gif
Esu ir aš turėjus, bet labai nepatiko, užtai ir fotosesija užkliuvo, ypač metalinių detalių kokybė netenkino, tokios tiap liap išlietos, užtrauktukai kaip turkiškų terbų iš turgaus blink.gif o kaina tokia, kad už panašią galima internetu pagaut odinę JCrew, Lancaster, Le Tanneur ar Furla, kurių kokybė kiek pasitaikė, gerokai aukštesnė.

tai man gal pasisekė ax.gif nes tikrai nesiskundžiu kokybe smile.gif dabar jau iš tos naujos kolekcijos su paukščiu nusižiūrėjau biggrin.gif galvoju vasarai būtų neblogai ax.gif
Atsakyti
o aš ties pintom terbom medituoju biggrin.gif užkrėtė inga biggrin.gif
pernai marco polo pirkau, bet tokią ilga rankena, dabar labai reik ''tote''
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 14, 09:40)
Broma  biggrin.gif dėkui  4u.gif su tuo pavydu tai čia dėjot...žmonės savo nuomonę sako, gi viskas gerai, tam ir įdėjau mirksiukas.gif aš džiaugiuos šia tema ir skirtingom nuomonėm drinks_cheers.gif
Dėkit daugiau aprangų, vakar Inga tiek fainų įmetė, ale visas panaikino šiandien biggrin.gif o dar norėjau tą lininę tašę atidžiau panagrinėt, gal pavyks dar kur rast bent panašią g.gif

as ilgai foto nelaikau ax.gif max iki val. ir tai darau labai retai, kai pasisuko tema, ka radau is asmeninio albumo tai ir ikeliau vakar smile.gif seku tema, retsykiais imetu , o kai ka ir praleidziu daugiau pakomentuoju, man negaila geru zodziu wub.gif

pumpica, vakare dar viena ikelsiu liko crossbody tongue.gif is serijos vasaros rankines testinumas
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 14, 12:58)

pamedituok eik pasiziurek gal bus prie nauju kolekciju, nes as pries 2 metus pirkau, bet maciau ir praeitais metais ja.
tavo grazios suknytes wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 14, 12:58)

man labai patinka marco polo, imesk pasirodyk , kokai turi rankine blink.gif blink.gif
Atsakyti
Stilius panašus, tik mano didesnė ir kiek šviesesnė
http://www.javari.de...;dept=344078031

Papildyta:
čia jų ir daugiau yra http://www.javari.de...erial=669031031
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 14, 13:16)

labai simpatiska duag priderinama crossbody wub.gif drinks_cheers.gif spalvyte wub.gif
oi kokia gera nuoroda, reikes vakare paziurineti, aciu uz nuoroda wub.gif
Atsakyti