Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(pumpica @ 2014 05 14, 07:35)
na tikrai nesutiksiu, visam pasaulyje tuos converse dedasi ir prie suknių ir prie kostiumų, ir amžius įvairus
paprasciausi pvz googlej. Taip, galbūt mano apsirengime ten netiko, bet kad juos nešioja prie suknelių, tai tikrai nešioja, o dabar dar tie NewBalance ant bangos..
Man net keista kad būtent jūs taip kalbat, nes iš ankstesnių postų susidariau kitokią nuomonę rolleyes.gif

aš su tokia sukne nešioju
http://www.polyvore....mp;tid=77252947
ir tokia http://s7.landsend.c...4...170&hei=255
conversai tokie http://www.yongstat....p-MULTIVIEW.jpg
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2014 05 14, 09:05)
na sakykim as vedzioju suni su paprastais lygiapadziais ilgaauliais ar bateliais, galiu jei dzinsai ir su sportine avalyne  smile.gif bet man yra grazesniu sportiniu batu nei tie jusu rodomi, man jie visai ne prie dusios  blush2.gif

Nesigedinkit, Liusii, as irgi tokia pat.. biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 14, 08:35)
na tikrai nesutiksiu, visam pasaulyje tuos converse dedasi ir prie suknių ir prie kostiumų, ir amžius įvairus
paprasciausi pvz googlej. Taip, galbūt mano apsirengime ten netiko, bet kad juos nešioja prie suknelių, tai tikrai nešioja, o dabar dar tie NewBalance ant bangos..
Man net keista kad būtent jūs taip kalbat, nes iš ankstesnių postų susidariau kitokią nuomonę rolleyes.gif

Conversai conversams nelygu. Žinau, kad nešioja. Bet žiūrim konkretų derinį, konkrečią suknią, ir konkrečius conversus.

Nesuprantu ko maivytis, jei tau 35+. Nu nėr ko vaidinti. Nes tada iš šono taip ir atrodo - vaidinu, kad man dar nėra 35 cool.gif Toks derinys tiktų jaunai merginai. Norit conversų būtinai prie suknios? Prašom, jei tai bus laisvalaikio sportinė suknia. Nu nežinau. Neskanus anas derinys. Nemoku paaiškinti.

Tiesa, vakar mačiau gerą derinuką. Norėjau nufotkint, nu bet kažkaip man tos ponios net gaila cool.gif Vienžo, moteriškė 40+, figūra straina, sultinga, bet ne stora, stangri. Apranga - odinis švarkelis, odiniai bateliai aukštu kulnu (koks 8-10 cm) ir sijonėlis su kvarbatkom, gėlėtas, virš kelių koks 25 cm. Vaizdas pritrenkiantis.
Štai čia apranga panaši. Bet ta moteris atrodė tiesiog juokingai. Ir tai pridėjo dar jai metų cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 14, 08:10)
būtent 4u.gif , nesiginčykit pati su savim  biggrin.gif
nieks gi nesakė,kad konversai blogis ar netinka prie suknelės, bet visada yra bet  4u.gif

blink.gif aš nesiginčyju lotuliukas.gif
Jūsų didenybė sakė, kad conversai netinka prie suknelių mirksiukas.gif čia jai parašiau. Ir ne apie savo converse, aplamai apie visus biggrin.gif

pamirškit jau mane, kam nepatinka lotuliukas.gif gaila fotkės nebegaliu išimt, kažkaip nepagalvojau...gal kas žino kaip panaikint per part.lt keltą foto? nuorodos neišssaugojau, tai turbūt niekaip ane g.gif
Papildyta:
nu neskanus tai neskanus, pamirškit lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Įdėkit skanių 4u.gif

taigi sakau dar kartą, kalbėjau ne apie savo derinį smile.gif kalba pasisuko apie tai, kad aplamai jokie conversai esant 35+netinka prie suknių. Bent jau taip supratau jūsų žinutę, todėl ir parašiau, kad nesutinku. Dabar jau rašot, kad vistik prie sportinių tinka. Nu tai reiškias viskas ok, susikalbėjom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 14, 08:24)
blink.gif aš nesiginčyju  lotuliukas.gif
Jūsų didenybė sakė, kad conversai netinka prie suknelių mirksiukas.gif čia jai parašiau. Ir ne apie savo converse, aplamai apie visus biggrin.gif

pamirškit jau mane, kam nepatinka lotuliukas.gif gaila fotkės nebegaliu išimt, kažkaip nepagalvojau...gal kas žino kaip panaikint per part.lt keltą foto? nuorodos neišssaugojau, tai turbūt niekaip ane  g.gif
Papildyta:
nu neskanus tai neskanus, pamirškit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Įdėkit skanių  4u.gif

taigi sakau dar kartą, kalbėjau ne apie savo derinį smile.gif kalba pasisuko apie tai, kad aplamai jokie conversai esant 35+netinka prie suknių. Bent jau taip supratau jūsų žinutę, todėl ir parašiau, kad nesutinku. Dabar jau rašot, kad vistik prie sportinių tinka. Nu tai reiškias viskas ok, susikalbėjom  biggrin.gif

netrukdo ta fotkė, niekas gatvėj pirštais nerodytų, būna daug, daug blogiau biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo broma: 14 gegužės 2014 - 08:34
Na.. Tokių kaip Gafsos įdėtų net nelabai vadinčiau sukniom biggrin.gif Sportinė apranga. Gražu. Tinka.

Ale pas jus ten tikra suknelė. Ir graži, beje mirksiukas.gif

Ir nepergyvenkit. Tokių stilingų nelaimių kiekvienos gyvenime apstu. lotuliukas.gif Šinadien vėlavau į darbą, nes persirenginėjau. Kažkaip džinsai pasirodė per šviesūs oficialesnei viršutinei daliai. Kadangi džinsai labai aptempti, sunku nusiaut, keičiau viršų lotuliukas.gif
Atsakyti
Gafsos ta dryzuota labai man wub.gif iš kur ji smile.gif
Atsakyti
primaklinau kazka blush2.gif

pumpica,esi labai grazi jauna viskas dera nuostabiai thumbup.gif maziau imk i galva pavydziu tetu sapaliojimus.
Jei nori nuotrauka ištrinti paprašyk moderatores 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 14, 08:32)
Gafsos ta dryzuota labai man  wub.gif iš kur ji  smile.gif

Iš Piperlime, pernykštė.

o kaip jums tos moters rankinės?
http://www.moteris.l...-151044:5261285
nesuprantu, kiek ji susimoka, kad vis teigiami straipsniai po ''kolekcijų'' pristatymų unsure.gif gyvai atrodo dar prasčiau-oda išdirbta labai vidutiniškai, užtrauktukai pigūs...
Atsakyti
Broma biggrin.gif dėkui 4u.gif su tuo pavydu tai čia dėjot...žmonės savo nuomonę sako, gi viskas gerai, tam ir įdėjau mirksiukas.gif aš džiaugiuos šia tema ir skirtingom nuomonėm drinks_cheers.gif
Dėkit daugiau aprangų, vakar Inga tiek fainų įmetė, ale visas panaikino šiandien biggrin.gif o dar norėjau tą lininę tašę atidžiau panagrinėt, gal pavyks dar kur rast bent panašią g.gif
Atsakyti
QUOTE(broma @ 2014 05 14, 08:33)
primaklinau kazka blush2.gif

pumpica,esi labai grazi jauna viskas dera nuostabiai thumbup.gif maziau imk i galva pavydziu tetu sapaliojimus.
Jei nori nuotrauka ištrinti paprašyk moderatores 4u.gif

Jaučiasi, kad pilnatis, ania? lotuliukas.gif
Atsakyti