Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(pumpica @ 2014 05 13, 21:56)
Inga jusu stilius  thumbup.gif baisiai artimas dusiai, labai man wub.gif ta linine tase nereali..nebera jau tokiu pardavime? biggrin.gif

sensi nera tik praeita pavasari dar buvo ismete draueg nupirkau tik isparduotuveje tai irgi negali atsidziaugti ja tikrai visos praktiskos, ta ruda tai is vis galima sakyti kelionine tase biggrin.gif kai ja pradaryciau patikekite kiek as ten tada buvau visko prisidejusi, kokio ji talpumo, ziauriai patinka tokios talpios, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 13, 21:52)
Klaipėdoje sunkiai su rankinėmis, kiek norėdavau ten nusipirkti, sugaištas laikas būdavo tik, tik siuntimas internetu uk, usa arba it.

Nu tikrai, kad sunku, jau praradau viltį doh.gif , o kaži kaip iš ebay su tais pardavėjais iš Kinijos ar Hong Kongo? Kaži ar realiai ta tašė gražiai atrodys kaip foto, nebus kreivom siūlėm? biggrin.gif , nes kiek randu neblogų tašių, tai visos iš tenais.
Atsakyti
Orchideja, jusu ideta tase maciau pas kiniecius alliexpress visokiu spalvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 13, 22:08)
Nu tikrai, kad sunku, jau praradau viltį  doh.gif , o kaži kaip iš ebay su tais pardavėjais iš Kinijos ar Hong Kongo? Kaži ar realiai ta tašė gražiai atrodys kaip foto, nebus kreivom siūlėm? biggrin.gif , nes kiek randu neblogų tašių, tai visos iš tenais.

na reikia atidžiai pasižiūreti gamintoją, nes tos pigesnės būna labai sunkios odos, kažkada esu buvusi nusipirkusi juodą prieš 5 metus verus parduotuvėje doh.gif doh.gif tragedija kaina virš 400 lt. doh.gif ale man davė su verus kortele kliento nuolaida 40 proc. doh.gif blush2.gif tai ale apsidžiaugiau sumokėjusi 270 lt, rankinė tuščia atrodo kad plytų esu prisidejusi verysad.gif tai va paskui pasižiūrėjau intike, kad galėjau parsisiųsti iki 100 lt. tokią tašę, tai buvo pamoka, tai tokias pigias užsiveža ir kainas kosmines laiko ir ale nuolaidos g.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 13 gegužės 2014 - 21:39
Tai va, kad internetu pirkti baisoka nei pačiupinsi, nei ką, foto lyg gražiai atrodo, o kaip iš tikrųjų yra sužinai tik nupirkus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 13, 22:39)
Tai va, kad internetu pirkti baisoka nei pačiupinsi, nei ką, foto lyg gražiai atrodo, o kaip iš tikrųjų yra sužinai tik nupirkus. biggrin.gif

čia LT normaliom kainom kokybišką galėjo nupirkti ankščiau 5-7 metus, dar nors vokiškas, kaip Marco polo, Picard, Bodenswartz, Esprit ir t.t kurios jau dingo, ten buvo kokybė, bet maži antkainiai, sunku konkuruoti buvo parduotuvėms, kai gali atvežti vieną ir uždirbti, kaip už penkias, senai užvertė kitietiškais analogais, kainos baisios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 13, 17:10)
cia jau mano nuomone conversam amziaus cenzo nera smile.gif

drinks_cheers.gif tai jau tikrai. man is vis juokinga kai aiskinama, kad nuo 35 metu nebetinka jie nesioti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 14, 00:18)
drinks_cheers.gif tai jau tikrai. man is vis juokinga kai aiskinama, kad nuo 35 metu nebetinka jie nesioti  doh.gif  lotuliukas.gif

Tinka nešiot. Ir gražu. Bet ne prie suknelių. Arba moters stilius toks jau stipriai kitoks, kai profesija meninkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 14, 05:55)
Tinka nešiot. Ir gražu. Bet ne prie suknelių. Arba moters stilius toks jau stipriai kitoks, kai profesija meninkas  biggrin.gif

na tikrai nesutiksiu, visam pasaulyje tuos converse dedasi ir prie suknių ir prie kostiumų, ir amžius įvairus
paprasciausi pvz googlej. Taip, galbūt mano apsirengime ten netiko, bet kad juos nešioja prie suknelių, tai tikrai nešioja, o dabar dar tie NewBalance ant bangos..
Man net keista kad būtent jūs taip kalbat, nes iš ankstesnių postų susidariau kitokią nuomonę rolleyes.gif
Atsakyti
idomu, kokius batus laisvalaikiu nesioja tos, kuriu nuomone, tokio tipo sportbaciai musu amziui nebetinka smile.gif
na, kai reikia mieste suni arba vaika pavedzioti, greitai ir patogiai palaksyti po parduotuves, keliaujant ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 14, 09:45)
idomu, kokius batus laisvalaikiu nesioja tos, kuriu nuomone, tokio tipo sportbaciai musu amziui nebetinka  smile.gif
na, kai reikia mieste suni arba vaika pavedzioti, greitai ir patogiai palaksyti po parduotuves, keliaujant ir pan.  biggrin.gif

na sakykim as vedzioju suni su paprastais lygiapadziais ilgaauliais ar bateliais, galiu jei dzinsai ir su sportine avalyne smile.gif bet man yra grazesniu sportiniu batu nei tie jusu rodomi, man jie visai ne prie dusios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 14, 08:35)
Taip, galbūt mano apsirengime ten netiko,

būtent 4u.gif , nesiginčykit pati su savim biggrin.gif
nieks gi nesakė,kad konversai blogis ar netinka prie suknelės, bet visada yra bet 4u.gif
Jūsų turimus konversus aučiaus prie kelnių arba ilgų sijonų/suknelių
Atsakyti