Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 13, 18:55)
pumpica, viskas liuks ir conversai cia gerai. Tik rankine labai jau nea blush2.gif

o kokią siūlytumėt? smile.gif
aš neturiu daug rankinių, norėčiau turėt daugiau, bet ..kaip jau kažkada ir minėjau finansiniai prioritetai dažniausiai susidėlioja kur kitur, nei į rankines ar skudurus biggrin.gif tai derinu, ką turiu biggrin.gif
šita maniškė iš arčiau va tokia
user posted image

Ingos fainos rankinės ir šiaip fainai atrodo visur, paskutinę striukę ir aš turėjau, nešiojau, bet pardaviau neseniai smile.gif
Atsakyti
blush2.gif Vidine pusė šviesiai alyvinė (violetinė).
[url=https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/600625_10200713589299610_671538614_n.jpg-->
QUOTE(LinaGustė @ 2014 05 11, 10:2
Aš sau visai gražiai su tokiais atrodau blush2.gif Vidine pusė šviesiai alyvinė (violetinė).
[url=https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/600625_10200713589299610_671538614_n.jpg)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hpho...671538614_n.jpg[/url]

bet su kitokio modelio akinukais dar graziau atrodytumet.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 13, 20:22)
o kokią siūlytumėt? smile.gif

tik nešiok 10 metelių drąsiai, tokios formos neišeina niekada iš mados, nes nėra jokių pribambasų, aš jei netingėčiau įkelsiu 7 met. tokią panašią rankinę vokišką odinukę wub.gif tai tikrai drąsiai dar galiu eiti su ja, tike su padėjusi morališkai jai pailsėti wub.gif identiška jūsų formai, tik nešiok drąsiai ją thumbup.gif
Atsakyti
stai vasarine limine kuria padedu tik rugsejo gale jau dvi vasaras tampau

stai bobute su coverse variantas tongue.gif tikrai nepasidesiu iki 50 m.
Atsakyti
Inga, gražios visos tašės tavo, ypač patiko paskutinė, iš kur?
Aš tai niekaip neišsirenku tašės doh.gif , nerandu aš Klp. Nusižiūrėjau tokią ,rudos norėčiau. g.gif
http://www.ebay.co.u...=item19e5daf1b1
Atsakyti
baisiai faina cool.gif norėčiau tokio maišo
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 13, 21:33)
baisiai faina cool.gif norėčiau tokio maišo

aciu gafsa, cia pagrinde kriu biggrin.gif
terba is j.crew pries dvi vasaras pirkau atgal, o ta ruda taip pat j.crew praeita pavasari pirkta
ir ta linine j.crew factory kasdienine wub.gif dvi vasaras nesiojau, dabar trecia jau varysiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 13 gegužės 2014 - 20:39
QUOTE(inga_ @ 2014 05 13, 20:38)
aciu gafsa, cia pagrinde kriu biggrin.gif

matau, kad kriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 13, 21:26)
Inga, gražios visos tašės tavo, ypač patiko paskutinė, iš kur?

graži šita, nebloga forma, matosi ir talpi thumbup.gif su cinkeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 13 gegužės 2014 - 20:45
Ta pirmoji pati graziausia, gal ir man lininė nusipirkt, ale tepsis labai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 13, 21:26)

Aš tai niekaip neišsirenku tašės  doh.gif , nerandu aš Klp.

Klaipėdoje sunkiai su rankinėmis, kiek norėdavau ten nusipirkti, sugaištas laikas būdavo tik, tik siuntimas internetu uk, usa arba it.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 13, 21:39)
matau, kad kriu lotuliukas.gif

pilka ne kriu, tongue.gif schmoll.gif senute jau 5 metukai jai, sakau ta iki senatves nesiosiu, ziauriai ji man kasdienai, bet kokiam sezonui ji man tinkama wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 13, 21:44)
Ta pirmoji pati graziausia, gal ir man lininė nusipirkt, ale tepsis labai... g.gif

man nesitepa schmoll.gif tik kai baigiasi sezonas graziai rankytemis praskalauju, isplaunu, nededu i skalbianke del to, kad yra dalis rudos odos g.gif ax.gif bijau kad susitraukti gali arba sudazyti, tai del to nededu i skalbianke schmoll.gif
o deviu tikrai daug ja vasara ir i pliaza nusitempiu ir masinoje ant kilimelio tenka numesti tongue.gif jau ja issitraukiau varysiu trecia sezona
as ilgai nesioju rankines tikrai nera man jos vienam sezonui, nekeiciu daznai ju wub.gif
Atsakyti
Inga jusu stilius thumbup.gif baisiai artimas dusiai, labai man wub.gif ta linine tase nereali..nebera jau tokiu pardavime? biggrin.gif
Atsakyti