Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

Pumpica, man suknyte thumbup.gif o va avalyne rinkciausi kita

QUOTE(Liusii @ 2014 05 13, 17:38)
man tas nieko kur su dzinsais  ax.gif

pirmoj foto tai maike su avalyne paderinta, todel graziai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gnulia: 13 gegužės 2014 - 17:16
Liusi, man nepatiko dirzas ir jo sagtis, siaip visai gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 13, 13:31)
oi ne, rankinė mano mylima coach, nenoriu dar slėpt biggrin.gif sakot forma praėjus  g.gif hm....eilinė hobo forma, nu gal ir praėjus g.gif tik prie šitos aprangos imčiau gal kokią juodą odinę crossbody g.gif bet neturiu tokios smile.gif

kerzai būtų geriau, bet jau šilta su kerzais ar kitais auliniais..o sportbačiai čia šiti
http://www.converse....431_color=white
nu tai nešiosim reiškias toliau prie džinsų  biggrin.gif

Ačiū Besteller ir Inga  drinks_cheers.gif
vertinu visas nuomones smile.gif

Taip, crossbody čia tiktų idealiai. Griežtų formų rankinės čia neįsivaizduoju.
Atsakyti
Pumpica, labia gražiai atrodot, tik tie batai, tai ne smile.gif
konversai tai ne mano skoniui, man labiau klasikiniai laisvalaikio kedai prie džinsų, tai mano kasdieninis apavas, aišku, ne į darbą
Atsakyti
As tai ieskau tokiu lengvu sviesiu sportbatuku vasarai prie medvilniniu sukneliu, niekur nerandu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 13, 18:52)
Liusi, man nepatiko dirzas ir jo sagtis, siaip visai gerai. 4u.gif

taip pritariu drinks_cheers.gif diržas čia per puošnus prie tokių batų, keisčiau čia batus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 13, 16:51)
Taip, bet čia džinsai, kelnės. Ne sijonai ar suknios!

Derinuku temoje pasigincytu su tavimi biggrin.gif ,ten dauguma uz kedus ir sukneles,net uz kostiumus ir kedus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 13, 13:31)
oi ne, rankinė mano mylima coach, nenoriu dar slėpt biggrin.gif sakot forma praėjus  g.gif hm....eilinė hobo forma, nu gal ir praėjus g.gif tik prie šitos aprangos imčiau gal kokią juodą odinę crossbody g.gif bet neturiu tokios smile.gif

taip hobo modeliuką dar pati rudenį pirkau iš j.crew rankinę, tai tikrai nėra išėję ir nemanau, kad tokio tipo modeliukai greit išeis beformiai, čia kaip ir tie crossbody drinks_cheers.gif
foto daryta

na rankinės mano silpnybė, kas madoje žinau smile.gif drinks_cheers.gif tik įdomu buvo jūsų skonį sužinoti ačiū už atsakymą
kaip su jūsų mačiau realybėje, bet ji daugiau tokia laisvalaikiui vasarai wub.gif thumbup.gif prie suknučių, šortukų lengvai žiūrisi tokio tipo drinks_cheers.gif aš taip pat vasara visada du mėn. palieku odines ramybėje, panešioju linines wub.gif

taip su formom madoje jos rankinės, bet vis vien man neįprasta, verysad.gif g.gif turiu štai tokias man kasdienai jos per elegantiškos, su mano sportišku stiliumi, o jos man žiauriai gražiai prie suknyčių toks vidutinis dydis, kada jos išvys dienos šviesą dar nežinau g.gif

iškart parašau čia foto iš mano archyvų tongue.gif tad čia nederiniai, tik suradau foto su rankine nepatingėjau, kai tema apie rankines
mėgstamiausia mano ši man niekados neišeis iš mados ir prie paltuko biggrin.gif
Atsakyti
pumpica, viskas liuks ir conversai cia gerai. Tik rankine labai jau nea blush2.gif

As pati su ruuuzavais conversais vaikstau tongue.gif
Atsakyti
Inga, ta pilkoji rankinė tikrai prie visko tinkanti. As laikančias formą nešioju tik žiemą, tada jos tokios storos odos, tvirtos man tinka prie paltų, atšilus daugiau tampau lengvas, beformes, nes ir rubai tokie lengvi. O tos nedidukes, per krutine permetamos, tai as neisivaizduoju, kaip be ju, kai reikia laisvu ranku, vasara, kai atostogauju, visur tampau ir pofig, mada, ar ne. biggrin.gif
Nemėgstu tik tų mažų, tvirtų, kaip tu įmetei foto, nu man bobiškos jos ir viskas biggrin.gif
O derinys labiausiai patiko su juodu paltu ir pilku šaliku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 13 gegužės 2014 - 19:04
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 13, 20:02)
Inga, ta pilkoji rankinė tikrai prie visko tinkanti. As laikančias formą nešioju tik žiemą, tada jos tokios storos odos, tvirtos man tinka prie paltų, atšilus daugiau tampau lengvas, beformes, nes ir rubai tokie lengvi. O tos nedidukes, per krutine permetamos, tai as neisivaizduoju, kaip be ju, kai reikia laisvu ranku, vasara, kai atostogauju, visur tampau ir pofig, mada, ar ne. biggrin.gif
Nemėgstu tik tų mažų, tvirtų, kaip tu įmetei foto, nu man bobiškos jos ir viskas biggrin.gif
O derinys labiausiai patiko su juodu paltu ir pilku šaliku thumbup.gif

kaip tu bobiska biggrin.gif prie suknutės nerealiai atrodo wub.gif tik turiu viena foto, siiap dar derinuko nedariau bet jau turiu vizija ne viena drinks_cheers.gif bet jos tikrai kaip rašiau reikia pasitempti reikia elegancijos ir lengvumo tai va kai eisiu į mamyčių šventę pasitemsiu biggrin.gif tongue.gif jau kasdieną jau man per mažos g.gif ax.gif
taip ir jos entinka stambesniais gabaritais moterims kvailai atrodo smile.gif ax.gif

pilkai duodu vasarą pailsėti, tuoj įkelsiu kokias nešioju vasarą tongue.gif
Atsakyti
ingos man gražu praktiškai viskas smile.gif labai labai smile.gif
Atsakyti