Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(griegzde @ 2014 05 11, 21:50)
bet kažkada turbūt daug kas is musu turėjom cheminius

O jo, turėjus ir aš, ir ne vieną. biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad ne pats cheminis yra blogis ( jeigu gerai padaryta) , bet plauku atauginejimas po jo , brrr
Atsakyti
Aš cheminių turėjus labai daug, net nežinau nuo ko priklauso, kartais jis labai neblogai nuauginėdavo, o kartais tokia žiauri riba tarp jo ir naturaliu, kad siaubas..sįkart kažkaip su puse velnio nuauginėja...
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 12, 09:20)
Aš cheminių turėjus labai daug, net nežinau nuo ko priklauso, kartais jis labai neblogai nuauginėdavo, o kartais tokia žiauri riba tarp jo ir naturaliu, kad siaubas..sįkart kažkaip su puse velnio nuauginėja...

man labiausiai patiko "Head line" , tuomet ne nuauga bet graziai issileidzia ir plauku nepagadina ax.gif

nu panos o kur deriniai???? tema vel nutilus g.gif veliau imesiu koki biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2014 05 11, 21:50)
bet kažkada turbūt daug kas is musu turėjom cheminius

turėjau daugybę doh.gif ačiū dievui, tiksliau tėvų genams, kad man davė labai stiprius plaukus smile.gif
paskutinio cheminio prie kokia 12 metų rezultatas - visiškai nudeginti plaukai, byrėjo kuokštais (ačiū kirpėjai, kuri supyko, kad jau darbo pabaiga, o pas mane plaukų labai daug doh.gif )
Atsakyti
Man tai kažkaip nesugadindavo plaukų tie cheminiai, nu, galiukai vis nusikerpa ir tiek....
Atsakyti
Norejau pasitarti del spalvu gamos ax.gif Na, mane nuo kudikystes trauke zydra spalva ir jos man is galvos turbut iki senatves neis ismusti, bet klausimas del kitu spalvu blush2.gif Ko tais mane pradejo traukti ryskiai ruzava, salotine.. Kas cia man - senatvinis marazmas ar dar viskas normalia? Ar 41 yra normalu su kokiu ryskiai ruzavu sijonu prasieit? Drauges ( kuriom kaip ir man 40+ sako kad jau laikas nesiot tamsias spalvas, koleges ( visos iki 30) rekia, kad man labai tinka ir kad nesiot blush2.gif ) Tai KAAAAA DARYYYYYYTTTTTTTT?
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 05 12, 19:44)
Norejau pasitarti del spalvu gamos  ax.gif  Na, mane nuo kudikystes trauke zydra spalva ir jos man is galvos turbut iki senatves neis ismusti, bet klausimas del kitu spalvu  blush2.gif  Ko tais mane pradejo traukti ryskiai ruzava, salotine.. Kas cia man - senatvinis marazmas ar dar viskas normalia? Ar 41 yra normalu su kokiu ryskiai ruzavu sijonu prasieit? Drauges ( kuriom kaip ir man 40+ sako kad jau laikas nesiot tamsias spalvas, koleges ( visos iki 30) rekia, kad man labai tinka ir kad nesiot  blush2.gif ) Tai KAAAAA DARYYYYYYTTTTTTTT?

spalvos gerai, tik ne visi atspalviai tinka bet kam, kartais gal geriau juos palikt smulkioms detalėms, o ne pagrindiniams rūbams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 12, 19:53)
spalvos gerai, tik ne visi atspalviai tinka bet kam, kartais gal geriau juos palikt smulkioms detalėms, o ne pagrindiniams rūbams unsure.gif

Na zydra man tinka vienareiksmiskai, isryskeja veido bruozai, akys, spalva, ir ruzava net labai tinka, bet vat ar Pritinka? g.gif
Atsakyti
Nešiok viską, kas patinka, tik venk labai nusiružavint( kai keli rūbai ružavi), nes vaikiškai atrodo.
As megstu labai raudona, ir nesiosiu iki grabo lentos ja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 05 12, 20:00)
Na zydra man tinka vienareiksmiskai, isryskeja veido bruozai, akys, spalva, ir ruzava net labai tinka, bet vat ar Pritinka?  g.gif

Bent man atrodo, kad spalvos turi pakankamai atspalvių, kad būtų galima prisiderint bet kokiam gymiui ir amžiui. Gal negriebčiau tokios ružavos, kaip vaikiškų drabužėlių iš Lenkijos, bet sodri ciklameninė turbūt reikalo nepagadintų. Ir su žydra tas pats- vienas atspalvis - naujagimio kraiteliui, kitas- suaugusios moters suknelei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 12, 21:03)
Bent man atrodo, kad spalvos turi pakankamai atspalvių, kad būtų galima prisiderint bet kokiam gymiui ir amžiui. Gal negriebčiau tokios ružavos, kaip vaikiškų drabužėlių iš Lenkijos, bet sodri ciklameninė turbūt reikalo nepagadintų. Ir su žydra tas pats- vienas atspalvis - naujagimio kraiteliui, kitas- suaugusios moters suknelei ax.gif

drinks_cheers.gif Ir rausva turi begalę atspalvių. Su viena atrodysi pigiai, su kita subtiliai rolleyes.gif

Rizikinga:
user posted image

O ko ne biggrin.gif :
user posted image
user posted image
Atsakyti