Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(akoya_lt @ 2014 05 11, 12:27)

LinaGuste, labai fainiai, akinukai labai tinka, ir pati neatrodot, kad įtilptumėt į temą pagal amžių- paaugti dar reikėtų

nereikia man akinukų schmoll.gif nieko apie juos neišmanau, bet iš foto atrodo lengvai, tinka prie veiduko wub.gif pritariu jaunatviška mamytė čia iki 30 m. smile.gif
Atsakyti
Tai man kitokia išmintis su amzium atejo lotuliukas.gif Anksciau irgi keldavausi labai anksti dėl plauku, o dabar galvoju, ar verta? Nee, geriau pamiegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 11, 13:01)
Tai man kitokia išmintis su amzium atejo lotuliukas.gif Anksciau irgi keldavausi labai anksti dėl plauku, o dabar galvoju, ar verta? Nee, geriau pamiegot biggrin.gif

Tai su amžiumi ir nebedurniuokit - jokių cheminių. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 11, 15:00)
Tai su amžiumi ir nebedurniuokit - jokių cheminių.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įkišau nosį į šitą temą- Margaretta, kaip gerai padarėt, kad pasikirpot 4u.gif ir pasišviesinot, jei gerai pamenu ax.gif Atrodot žymiai geriau ir stilingiau, nei su ankstesne šukuosena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 11, 15:00)
Tai su amžiumi ir nebedurniuokit - jokių cheminių.  biggrin.gif

thumbup.gif
žiauru tie cheminiai
net jei ir būtų laaaabai madinga, niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Man labai grazus Kardashian plaukai, idomu kaip isgaut panasiai g.gif gal pabandyt ant labai dideliu suktuku sukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2014 05 11, 10:28)
Man, kaip ir daugumai, patiko  thumbup.gif
Kas dėl akinių, tai visai plonais rėmeliais, ar be rėmelio gali nešioti tos, kurių stikliukai ploni. Žinoma, galima ploninti, bet jei "minusas" didelis, tuomet stiklai tikrai labai brangiai kainuoja.
Aš sau visai gražiai su tokiais atrodau  blush2.gif  Vidine pusė šviesiai alyvinė (violetinė).
https://fbcdn-sphoto...671538614_n.jpg
Įkeliamų nuotraukų dydis turi neviršyti 640x480 taškų.

Gražūs antakiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2014 05 11, 18:35)
Man labai grazus Kardashian plaukai, idomu kaip isgaut panasiai  g.gif  gal pabandyt ant labai dideliu suktuku sukt  g.gif

Jei rusiškai raukiat, kažkas panašaus-
https://www.youtube....h?v=ssiN8SSxrs0
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 11, 11:59)
nereikia man akinukų schmoll.gif  nieko apie juos neišmanau, bet iš foto  atrodo lengvai, tinka prie veiduko wub.gif  pritariu jaunatviška mamytė čia iki 30 m.  smile.gif

35 m. man blush2.gif anoj temoj ir rasiau, kad mano tikslas atrodyti jaunatviskai, stilingai , 30+ smile.gif pasidazau, susisukuoju , aukstakulnius apsiaunu, tada kazkiek jau priarteju prie savo amziaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2014 05 11, 20:59)
35 m. man  blush2.gif  anoj temoj ir rasiau, kad mano tikslas atrodyti jaunatviskai, stilingai , 30+  smile.gif  pasidazau, susisukuoju , aukstakulnius apsiaunu, tada kazkiek jau priarteju prie savo amziaus biggrin.gif

na jo čia daug tokių mamyčių , kurioms neduosi tiek metų, kiek pagal amžių, labai malonu pasidžiaugti, svarbu cheminių nedėti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 05 11, 15:55)
thumbup.gif
žiauru tie cheminiai
net jei ir būtų laaaabai madinga,  niekaip schmoll.gif

bet kažkada turbūt daug kas is musu turėjom cheminius
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2014 05 11, 22:50)
bet kažkada turbūt daug kas is musu turėjom cheminius

jooooooooooo ir as turejau, bet nebuvo jis baisus, nes detas buvo lengvas ant kare kirpimo ax.gif
Atsakyti