Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 10, 14:38)
Nu ką, nusirėžiau plaukus vakar kirpykloj, dabar auginsim visus tiesius....sau tai juokingai atrodau lotuliukas.gif

Dar nelygūs galai ir apačia cheminio likučius turi...buvau graziai susukuota, bet kai davė lietus, tai vėl viskas papuro, ai..

oi kokia gera žinia thumbup.gif jau geriau nei anos senesnės foto, tiesa reikia grifką priauginti bus solidžiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
šaunuolė, Margaretta, gražiai atrodot smile.gif
Atsakyti
Margaret, vau, labai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Man tai visai negražu, žinokit, lauksiu, kol ataugs... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 10, 21:11)
Man tai visai negražu, žinokit, lauksiu, kol ataugs... unsure.gif

tikrai graziau,tik reikia,kad kritimas butu lygesnis ir galai tiesus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2014 05 10, 22:13)
tikrai graziau,tik reikia,kad kritimas butu lygesnis ir galai tiesus 4u.gif

Manau, kad misija neįmanoma. Arba kas rytą keltis pora valandų anksčiau ir tvarkytis. Be jokių garantijų, kad prėjus per lauką visi tvarkymaisi nenueis šuniui ant uodegos.
Džiaugiuosi, kad turiu tiesius plaukus. O buvo laikas, kai norėjau banguotų.
Atsakyti
Komplimentai Margarettai! smile.gif
Kai as turejau tokio ilgio plaukus, tai ryta issiplovus galva ir plaukus siek tiek pradziovinus su fenu, juos susukdavau ant xxxl dydzio suktuku (uztekdavo kokiu 4-5 vnt.). Palaikydavau kol gerdavau kava ir apsirengdavau ir to uztekdavo, kad plaukai atrodytu kaip isejus is kirpejos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 10, 13:38)
Nu ką, nusirėžiau plaukus vakar kirpykloj, dabar auginsim visus tiesius....sau tai juokingai atrodau lotuliukas.gif

Man, kaip ir daugumai, patiko thumbup.gif
Kas dėl akinių, tai visai plonais rėmeliais, ar be rėmelio gali nešioti tos, kurių stikliukai ploni. Žinoma, galima ploninti, bet jei "minusas" didelis, tuomet stiklai tikrai labai brangiai kainuoja.
Aš sau visai gražiai su tokiais atrodau blush2.gif Vidine pusė šviesiai alyvinė (violetinė).
https://fbcdn-sphoto...671538614_n.jpg

i 
Įkeliamų nuotraukų dydis turi neviršyti 640x480 taškų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 11 gegužės 2014 - 12:41
Misija įmanoma, mergaitės, mano plaukai yra visiškai lygūs, jau rašiau, čia likučiai nuo cheminio banguojasi, jie nusikirps biggrin.gif

O rytais tai jau neeee lotuliukas.gif , tikrai nesikelsiu 6, man darbas 8, o keliuosi 7 biggrin.gif , galiu leisti plaukams ne daugiau 10 minučių.

Linaguste, gerai akiniai atrodo. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 11 gegužės 2014 - 10:30
Tik ir susivėlusi, ir nepasidažiusi aš čia - vaizdas gal ir ne pats geriausias biggrin.gif Plaukiojom jachta po marias.
Atsakyti

http://www.part.lt/i...ff6550bb269.jpg
Dar nelygūs galai ir apačia cheminio likučius turi...buvau graziai susukuota, bet kai davė lietus, tai vėl viskas papuro, ai..

dabar daug,daug geriau thumbup.gif
Papildyta:

dabar daug,daug geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 10, 13:38)

Daug geriau smile.gif thumbup.gif Kai visi cheminiai nusikirps, bus liuks. Dar su tais kirpčiais reikia kažką daryti, man nesižiūri jie... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LinaGustė @ 2014 05 11, 10:28)
Man, kaip ir daugumai, patiko  thumbup.gif
Kas dėl akinių, tai visai plonais rėmeliais, ar be rėmelio gali nešioti tos, kurių stikliukai ploni. Žinoma, galima ploninti, bet jei "minusas" didelis, tuomet stiklai tikrai labai brangiai kainuoja.
Aš sau visai gražiai su tokiais atrodau  blush2.gif  Vidine pusė šviesiai alyvinė (violetinė).

LinaGuste, labai fainiai, akinukai labai tinka, ir pati neatrodot, kad įtilptumėt į temą pagal amžių- paaugti dar reikėtų smile.gif Ir voila- žmogus, išmanantis praktinę akinių reikšmę drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 11, 10:28)
Misija įmanoma, mergaitės, mano plaukai yra visiškai lygūs, jau rašiau, čia likučiai nuo cheminio banguojasi, jie nusikirps biggrin.gif

O rytais tai jau neeee lotuliukas.gif , tikrai nesikelsiu 6, man darbas 8, o keliuosi 7 biggrin.gif , galiu leisti plaukams ne daugiau 10 minučių.

Aš anksčiau irgi taip sakydavau, bet su amžium bigsmile.gif išmintis blink.gif ateina, škias, darbas nuo 8, keliuosi prieš 6, bet laiko vis pritrūksta... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 11 gegužės 2014 - 12:42