Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

Suplesyti dzinsai, kaip ir mini ar sortai, ne amziaus, bet figuros klausimas.
Heida - thumbup.gif
Asstule - thumbup.gif ir sukuosena, ir figura, ir stiliukas. Tik gal akinius stilingesnius reiktu isigyti, su ryskesniais remeliais.
June24 - irgi super, ner prie ko prikibti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2014 05 09, 12:16)
Yra apsaugos spec. bateliams kad nenutrint vairuojant , dar padeda neilonine puskojine su daugiau denu uzmauta ant bato, cia is praktikos  biggrin.gif
va kazkas tokio dar
http://fille.lv/?lang=EN

Man pasiteisino tekstilinis kilimėlis. Su guminiais suvariau pačias mylimiausias Diesel balerinas iki skylių doh.gif

QUOTE(Asstule @ 2014 05 09, 14:09)
biggrin.gif

As dabar praktijuoju veziotis kitus batus masinoje, kurie skirti vairavimui  biggrin.gif

Vasarą aš irgi persiaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2014 05 09, 14:26)
Sportiskas penktadienis, plesyti dzinsai ir conversai, terba didele nes reikejo dokumentu segtuva sutalpint  ax.gif

neblogai heida, drinks_cheers.gif tik man rankinės čia norisi šviesesnės, nes convesai balti, bet visumoje neblogai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2014 05 09, 15:13)

Mano vienas panasus laisvalaikio  wub.gif (ir dukryte kadre  wub.gif )

džinsiukų spalvytė labai graži wub.gif labai gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(June24 @ 2014 05 09, 15:44)

puikus derinukas su ta višta šilkinukė, thumbup.gif pati tokius turiu, tik man biškutį per pečius varžo ji, nėra patys jie man mėgstamiausi g.gif ax.gif
Atsakyti
nu vat koks gėris tie suplyšę džinsai 4u.gif , gražios šiandie moteros pasirodė ax.gif . Ne į temą , bet ir aš su suplyšusiais šiandien lotuliukas.gif .

mano kasdienė avalynė tik mokasinai,oksfordai,balerinos,sportbai...... Nekenčia mano kojos kablų
Atsakyti
Mama-gita, tai kad labai i tema, siandien suplysusiu dzinsu penktadienis lotuliukas.gif
Pradejau ziurinet basutes, na ir tikrai nieko gero nerandu, perziurejau Asos, zara, clarks, next, nieko idomaus schmoll.gif jei pasipuosti, tai taip yra, bet graziu ir patogiu, su vidutiniu kulnu tikrai nera , Tkmaxx yra keliatas graziu Diesel modeliuku, bet dydziu nera.
http://www.tkmaxx.co...mp;brand=Diesel
p.s ne visos jos man patinka, bet neduoda isrankiot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 09 gegužės 2014 - 19:40
QUOTE(besteller @ 2014 05 09, 17:30)
Suplesyti dzinsai, kaip ir mini ar sortai, ne amziaus, bet figuros klausimas.
Heida -  thumbup.gif
Asstule -  thumbup.gif  ir sukuosena, ir figura, ir stiliukas. Tik gal akinius stilingesnius reiktu isigyti, su ryskesniais remeliais.
June24 - irgi super, ner prie ko prikibti smile.gif

Viso fainos.
Dėl akinių. Vengiu visų šitų storais rėmeliais. Labai sugriežtina veido bruožus. Ypač pretenzingai atrodo šviesiaplaukės, pasidabinusios tamsaus rėmelio masyviais akiniais. Pati renkuosi akinukus, kad jie būtų kuo mažiau pastebimi, su kuo mažesniu metaliniu rėmeliu.
Mačiau vieną moterį su ypatingais akiniais Pilies gatvėje, kurią norėjau pasivyti ir paklausti, kur įsigijo. Tikriausiai ne lietuvė.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 10, 07:57)
Viso fainos.
Dėl akinių. Vengiu visų šitų storais rėmeliais. Labai sugriežtina veido bruožus. Ypač pretenzingai atrodo šviesiaplaukės, pasidabinusios tamsaus rėmelio masyviais akiniais. Pati renkuosi akinukus, kad jie būtų kuo mažiau pastebimi, su kuo mažesniu metaliniu rėmeliu.
Mačiau vieną moterį su ypatingais akiniais Pilies gatvėje, kurią norėjau pasivyti ir paklausti, kur įsigijo. Tikriausiai ne lietuvė.

O ką, lietuvės - "no chance" stilingus akinius pasirinkti /isigyti?.. g.gif g.gif
4u.gif
Atsakyti
Ir aš įdėtas paskutines aprangas giriu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vo, kad prirašėt thumbup.gif
Vakar baliavojau iki vėlumos, nebuvo kada prisėst.
Derinukai visu faini, labiausiai Astulės patiko.
akiniai man irgi gražiau plonesniais rėmeliais(man), nors turiu tik skaitymui, pastoviai nešiot nereikia. Mano veidas peliuko, tai paskęstu tuose rėmuose išvis.

as tai pasitiesus tekstilini kilimeli ant guminio, batu negadina mašinoj. Pas mane mechaninė pavaru deze, tai gadino abu batus, desinį, aišku, labiau.

Čia vis tie 90 minimi, tai nera nė rūbų pirkt tokių, kur 90 buvo, nu kas tada buvo, atėjo trumpi sijonai, pagrinde siauri, timkės atsirado, platformos atsirado, džinsai buvo klasikiniai, bliuzės liemenuotos... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 10 gegužės 2014 - 10:45
Tai kad tie ploni metaliniai remeliai ar akiniai be remeliu jau labai "out"...Manau, ir blondinems galima prisitaikyti ryskius tinkancius remelius. Rysku juk nereiskia juoda. Gali buti rusvos, zalsvos ar net baltos spalvos arba neutralesniu priekiu, bet ryskiom kojelem.

Bottega veneta 2014
user posted image

Balmain 2014
user posted image

Cavalli 2014
user posted image
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 10, 10:45)
Tai kad tie ploni metaliniai remeliai ar akiniai be remeliu jau labai "out"...

drinks_cheers.gif
Bottega labai dailūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 10, 11:45)
Tai kad tie ploni metaliniai remeliai ar akiniai be remeliu jau labai "out"...

koks įdomus požiūris - nesvarbu, kad man netinka, nesvarbu, kad atrodau baisiai, SVARBIAUSIA-kad MADINGA doh.gif
per pastaruosius kelis metus teko nemažai pakeliauti po užsienį ir bendrauti su paprastais žmonėmis, tad kas mane sužavėjo, tai jų laisvumas ir požiūris į gyvenimą. Ir daugelis jų rengiasi labia stilingai, nors paprastai ir aklai neseka mada, kaip kai kurie lietuviai
Atsakyti