Suplesyti dzinsai, kaip ir mini ar sortai, ne amziaus, bet figuros klausimas.
Heida -
Asstule - ir sukuosena, ir figura, ir stiliukas. Tik gal akinius stilingesnius reiktu isigyti, su ryskesniais remeliais.
June24 - irgi super, ner prie ko prikibti
QUOTE(Heida @ 2014 05 09, 12:16)
Yra apsaugos spec. bateliams kad nenutrint vairuojant , dar padeda neilonine puskojine su daugiau denu uzmauta ant bato, cia is praktikos
va kazkas tokio dar
http://fille.lv/?lang=EN
va kazkas tokio dar
http://fille.lv/?lang=EN
Man pasiteisino tekstilinis kilimėlis. Su guminiais suvariau pačias mylimiausias Diesel balerinas iki skylių
QUOTE(Asstule @ 2014 05 09, 14:09)
Vasarą aš irgi persiaunu
QUOTE(Heida @ 2014 05 09, 14:26)
Sportiskas penktadienis, plesyti dzinsai ir conversai, terba didele nes reikejo dokumentu segtuva sutalpint
neblogai heida, tik man rankinės čia norisi šviesesnės, nes convesai balti, bet visumoje neblogai
Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2014 05 09, 15:13)
Mano vienas panasus laisvalaikio (ir dukryte kadre )
džinsiukų spalvytė labai graži labai gražu
Papildyta:
QUOTE(June24 @ 2014 05 09, 15:44)
puikus derinukas su ta višta šilkinukė, pati tokius turiu, tik man biškutį per pečius varžo ji, nėra patys jie man mėgstamiausi
nu vat koks gėris tie suplyšę džinsai , gražios šiandie moteros pasirodė . Ne į temą , bet ir aš su suplyšusiais šiandien .
mano kasdienė avalynė tik mokasinai,oksfordai,balerinos,sportbai...... Nekenčia mano kojos kablų
mano kasdienė avalynė tik mokasinai,oksfordai,balerinos,sportbai...... Nekenčia mano kojos kablų
Mama-gita, tai kad labai i tema, siandien suplysusiu dzinsu penktadienis
Pradejau ziurinet basutes, na ir tikrai nieko gero nerandu, perziurejau Asos, zara, clarks, next, nieko idomaus jei pasipuosti, tai taip yra, bet graziu ir patogiu, su vidutiniu kulnu tikrai nera , Tkmaxx yra keliatas graziu Diesel modeliuku, bet dydziu nera.
http://www.tkmaxx.co...mp;brand=Diesel
p.s ne visos jos man patinka, bet neduoda isrankiot
Pradejau ziurinet basutes, na ir tikrai nieko gero nerandu, perziurejau Asos, zara, clarks, next, nieko idomaus jei pasipuosti, tai taip yra, bet graziu ir patogiu, su vidutiniu kulnu tikrai nera , Tkmaxx yra keliatas graziu Diesel modeliuku, bet dydziu nera.
http://www.tkmaxx.co...mp;brand=Diesel
p.s ne visos jos man patinka, bet neduoda isrankiot
QUOTE(besteller @ 2014 05 09, 17:30)
Suplesyti dzinsai, kaip ir mini ar sortai, ne amziaus, bet figuros klausimas.
Heida -
Asstule - ir sukuosena, ir figura, ir stiliukas. Tik gal akinius stilingesnius reiktu isigyti, su ryskesniais remeliais.
Heida -
Viso fainos.
Dėl akinių. Vengiu visų šitų storais rėmeliais. Labai sugriežtina veido bruožus. Ypač pretenzingai atrodo šviesiaplaukės, pasidabinusios tamsaus rėmelio masyviais akiniais. Pati renkuosi akinukus, kad jie būtų kuo mažiau pastebimi, su kuo mažesniu metaliniu rėmeliu.
Mačiau vieną moterį su ypatingais akiniais Pilies gatvėje, kurią norėjau pasivyti ir paklausti, kur įsigijo. Tikriausiai ne lietuvė.
QUOTE(niedulis @ 2014 05 10, 07:57)
Viso fainos.
Dėl akinių. Vengiu visų šitų storais rėmeliais. Labai sugriežtina veido bruožus. Ypač pretenzingai atrodo šviesiaplaukės, pasidabinusios tamsaus rėmelio masyviais akiniais. Pati renkuosi akinukus, kad jie būtų kuo mažiau pastebimi, su kuo mažesniu metaliniu rėmeliu.
Mačiau vieną moterį su ypatingais akiniais Pilies gatvėje, kurią norėjau pasivyti ir paklausti, kur įsigijo. Tikriausiai ne lietuvė.
O ką, lietuvės - "no chance" stilingus akinius pasirinkti /isigyti?..
Ir aš įdėtas paskutines aprangas giriu
Vo, kad prirašėt
Vakar baliavojau iki vėlumos, nebuvo kada prisėst.
Derinukai visu faini, labiausiai Astulės patiko.
akiniai man irgi gražiau plonesniais rėmeliais(man), nors turiu tik skaitymui, pastoviai nešiot nereikia. Mano veidas peliuko, tai paskęstu tuose rėmuose išvis.
as tai pasitiesus tekstilini kilimeli ant guminio, batu negadina mašinoj. Pas mane mechaninė pavaru deze, tai gadino abu batus, desinį, aišku, labiau.
Čia vis tie 90 minimi, tai nera nė rūbų pirkt tokių, kur 90 buvo, nu kas tada buvo, atėjo trumpi sijonai, pagrinde siauri, timkės atsirado, platformos atsirado, džinsai buvo klasikiniai, bliuzės liemenuotos...
Vakar baliavojau iki vėlumos, nebuvo kada prisėst.
Derinukai visu faini, labiausiai Astulės patiko.
akiniai man irgi gražiau plonesniais rėmeliais(man), nors turiu tik skaitymui, pastoviai nešiot nereikia. Mano veidas peliuko, tai paskęstu tuose rėmuose išvis.
as tai pasitiesus tekstilini kilimeli ant guminio, batu negadina mašinoj. Pas mane mechaninė pavaru deze, tai gadino abu batus, desinį, aišku, labiau.
Čia vis tie 90 minimi, tai nera nė rūbų pirkt tokių, kur 90 buvo, nu kas tada buvo, atėjo trumpi sijonai, pagrinde siauri, timkės atsirado, platformos atsirado, džinsai buvo klasikiniai, bliuzės liemenuotos...
Tai kad tie ploni metaliniai remeliai ar akiniai be remeliu jau labai "out"...Manau, ir blondinems galima prisitaikyti ryskius tinkancius remelius. Rysku juk nereiskia juoda. Gali buti rusvos, zalsvos ar net baltos spalvos arba neutralesniu priekiu, bet ryskiom kojelem.
Bottega veneta 2014
Balmain 2014
Cavalli 2014
Bottega veneta 2014
Balmain 2014
Cavalli 2014
QUOTE(besteller @ 2014 05 10, 10:45)
Tai kad tie ploni metaliniai remeliai ar akiniai be remeliu jau labai "out"...
Bottega labai dailūs
QUOTE(besteller @ 2014 05 10, 11:45)
Tai kad tie ploni metaliniai remeliai ar akiniai be remeliu jau labai "out"...
koks įdomus požiūris - nesvarbu, kad man netinka, nesvarbu, kad atrodau baisiai, SVARBIAUSIA-kad MADINGA
per pastaruosius kelis metus teko nemažai pakeliauti po užsienį ir bendrauti su paprastais žmonėmis, tad kas mane sužavėjo, tai jų laisvumas ir požiūris į gyvenimą. Ir daugelis jų rengiasi labia stilingai, nors paprastai ir aklai neseka mada, kaip kai kurie lietuviai