Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(Gnulia @ 2014 05 09, 12:42)
jau praejo tie laikai, kai vertino uz kojas  mirksiukas.gif  dabar darbdaviai tik uz profesionaluma, o jei kvaila, tai nesvarbu kokios tos kojos...
o jei renkasi darbuotoja kavai nesiot, tada turbut renkasi kas grazu akiai
ir beje, graziai atrodanciai dar sunkiau, nes puola tikrinti ar ji tikrai turi profesiniu ziniu, ar tik graziai mirksi

Kur gi - vyrai yra vyrai. Jeigu rodai, tai ir žiūri. Patikėkit kokių komentarų išgirstu apie kaimynes iš kitų firmų biggrin.gif

QUOTE(*Salt* @ 2014 05 09, 14:27)
Nebutu moterys,jei is karto nepultu i krastutinumus.Niekas ir nesako,kad nori,jog vertintu grozi,o ne darba ir pan.apie tai net nera kalbos,taip pat ir apie issaukiancia apranga,darbas ne ta vieta,kalba ejo tik apie parodyta suknele,kuri nebuvo nei vulgari,nei issaukianti,tai gal nedramatizuokit.O jei moteris grazi,tai vyrai ziures vis tiek,ka tu beapsirengtum.

O kas gi puola į kratuninumus? Tik mano manymu trupoka darbui. Juk į darbą ateini dirbti o ne kojas rodyti smile.gif

Aš pati šiandien žiūrėjau sijonuką - panašų:
user posted image

Foto jo ilgis iki kelių, o man - gerus 10 cm virš, nes ūgis 178 cm smile.gif Ir svarstau g.gif
Užsimaniau dryžių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 09, 14:27)
Pas mane irgi automatas,bet kulnai vis tiek nusivaro,tiesa,tik vienos kojos  lotuliukas.gif .
Mano trenere,jai 50m.,reiktu ja pamatyti,aisku,oda nebe tokia,bet uzpakalio ir as pavydziu,pilvas neatsikises,kojos lieknos,rankos isryskintos,noreciau jos metu taip atrodyti.Su odos senejimu nepakovosi,bet su svoriu,kuno linijom,tikrai galima.

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif mano irgi visu batu vienas kulnas atrodo prasciau uz kita doh.gif

Del sporto itakos, nors kaip ir rase Didenybe, kad galima be galo gincytis, o bet taciau biggrin.gif daro sportavimas isvaizdai didziule itaka, kokiam amziuje bebutum. Ir atsikises pilvas bei padribus sedyne dar tikrai ne 35+ amziaus problema, kuri negaletu buti istaisyta. Klube, kuriame sportuoju irgi yra trenere apie 50 (gal ta pati rolleyes.gif ) , tai uzpakalio, preso ir bendrai figuros, galetu pavydeti didzioji dauguma 20 - meciu.

Siandien, panasu, kad bus temoje plesytu dzinsu diena biggrin.gif pateiksiu ir as savaji varianta, fotografavausi pries keleta valandu, kai dar nebuvo kitos ideje biggrin.gif Sorry, uz nekokybe - mokysiuos geriau 4u.gif
user posted image
Marskinukai silkiniai va tokie wub.gif
user posted image

Ant virsaus ruda odine moto jacket.
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 05 09, 14:43)
O kas gi puola į kratuninumus? Tik mano manymu trupoka darbui. Juk į darbą ateini dirbti o ne kojas rodyti  smile.gif

Nebukit davatkos 4u.gif ,toks vaizdas,kad bijot bent koki kojos lopineli parodyti biggrin.gif ,normalus tas ilgis,iki mini sukneles dar toli smile.gif .Toks vaizdas,kad kojos,tai papai,neduok dieve bent truputi matysis doh.gif .
Papildyta:
Nerodo sijono.
Papildyta:
QUOTE(June24 @ 2014 05 09, 14:44)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  mano irgi visu batu vienas kulnas atrodo prasciau uz kita  doh.gif

Del sporto itakos, nors kaip ir rase Didenybe, kad galima be galo gincytis, o bet taciau  biggrin.gif  daro sportavimas isvaizdai didziule itaka, kokiam amziuje bebutum. Ir atsikises pilvas bei padribus sedyne dar tikrai ne 35+ amziaus problema, kuri negaletu buti istaisyta. Klube, kuriame sportuoju irgi yra trenere apie 50 (gal ta pati rolleyes.gif ) , tai uzpakalio, preso ir bendrai figuros, galetu pavydeti didzioji dauguma 20 - meciu.

Va va lotuliukas.gif .
Butent,kas sportuoja,tas zino,kad figurai tikrai padeda ir net labai,pilna yra tokiu pvz.,kaip ta trenere,ateina moteru jau metuose,bet lieknos,standzios biggrin.gif ,zodziu,svarbu neieskoti pasiteisinimu ir "dirbti",kad butum grazense smile.gif .
As ta pati esu apie ja pasakius,kad jai ir 20m.gali pavydeti biggrin.gif .Kaune sportuoji?
Kaip graziai ant taves sitie dzinsai ziurisi thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 09, 15:49)
Nebukit davatkos 4u.gif ,toks vaizdas,kad bijot bent koki kojos lopineli parodyti  biggrin.gif ,normalus tas ilgis,iki mini sukneles dar toli smile.gif .Toks vaizdas,kad kojos,tai papai,neduok dieve bent truputi matysis doh.gif .
Papildyta:
Nerodo sijono.

Davatkos? biggrin.gif
Juk kalbu apie vyrų perdėtą dėmesį darbe. Jeigu to nori - kodėl gi ne smile.gif
Atsakyti
[quote=migliux,2014 05 09, 15:43]
Kur gi - vyrai yra vyrai. Jeigu rodai, tai ir žiūri. Patikėkit kokių komentarų išgirstu apie kaimynes iš kitų firmų biggrin.gif
O kas gi puola į kratuninumus? Tik mano manymu trupoka darbui. Juk į darbą ateini dirbti o ne kojas rodyti smile.gif

tai, kad ten nera ka rodyt, juk normalaus ilgio ta suknute g.gif kazkaip net susimasciau ar cia tik man vienai normalu, nes dauguma rase, kad per trumpa i darba. man svarbu, kad neatrodyti vulgariai
Atsakyti
Asstule, kaip grazu, rysku bigsmile.gif plaukai labai graziai atrodo, super abi mergaites.

June24, irgi labai grazu, grazios vistos , man tik gal dirzo noretusi i dzinsus, bet gal as tiesiog nematau jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 05 09, 14:56)
Davatkos?  biggrin.gif

Uzsidejus ta suknute,perdeto demesio nebutu,juk ne koks mini sijonas,ar bliuske su gilia iskirpte,ko cia bijoti tu vyru zvilgsniu?Svarbu paciai dirbti savo darba.Ar cia kazkoks kompleksas,kad neduok dieve,joks vyras nepaziuretu?

QUOTE(Gnulia @ 2014 05 09, 14:59)

tai, kad ten nera ka rodyt, juk normalaus ilgio ta suknute  g.gif  kazkaip net susimasciau ar cia tik man vienai normalu, nes dauguma rase, kad per trumpa i darba. man svarbu, kad neatrodyti vulgariai

Butent biggrin.gif ,matytusi kojos,bet tikrai ne per daug,neisivaizduoju,kam ji gali buti per trumpa i darba g.gif ,juk akivaizdziai matosi,kad ji yra vidutinio ilgio.
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2014 05 09, 15:04)
Asstule, kaip grazu, rysku  bigsmile.gif plaukai labai graziai atrodo, super abi mergaites.

June24, irgi labai grazu, grazios vistos , man tik gal dirzo noretusi i dzinsus, bet gal as tiesiog nematau jo  ax.gif

As ir pagalvojau,ko cia truksta,dirzo juk ! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 05 09, 15:56)
Davatkos?  biggrin.gif

perdetas demesys buna, jei tai buna 1 karta metuose, tada bet kas pasiziures, o jei pastoviai, tai nebeuzkliuna uz zvilgsnio niekam.
g.gif dabar galvoju, kad cia gal nuo pacios devincios drabuzi jausmo viduje atrodo, juk visada taip - issoka ant kaktos spuogas ir jau tokia tragedija, atrodo, kad visi i ta spuoga ir ziuri, o realiai tai tik pati ji ir matai. tas pats ir su rubais - metus vaikscioji su kelnem ir net nebepastebi zvilgsniu, o uzsidedi trumpa suknele, pati viduj nejaukiai jautiesi, nes galvoji, kad gal per trumpa ir atrodo, kad bet kas paziurejes ta pati galvoja, o is tiesu gal negalvoja isvis nieko, siaip aki uzmete kaip i bet kuri kita zmogu.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 09, 16:07)
Uzsidejus ta suknute,perdeto demesio nebutu,juk ne koks mini sijonas,ar bliuske su gilia iskirpte,ko cia bijoti tu vyru zvilgsniu?Svarbu paciai dirbti savo darba.Ar cia kazkoks kompleksas,kad neduok dieve,joks vyras nepaziuretu?
Butent  biggrin.gif ,matytusi kojos,bet tikrai ne per daug,neisivaizduoju,kam ji gali buti per trumpa i darba g.gif ,juk akivaizdziai matosi,kad ji yra vidutinio ilgio.
Papildyta:

As ir pagalvojau,ko cia truksta,dirzo juk !  biggrin.gif

Kiekviena rengiasi pagal savo įsivaizdavimą. Tik tiek 4u.gif
Atsakyti
[quote=*Salt*,2014 05 09, 15:53]
Nebukit davatkos 4u.gif ,toks vaizdas,kad bijot bent koki kojos lopineli parodyti biggrin.gif ,normalus tas ilgis,iki mini sukneles dar toli smile.gif .Toks vaizdas,kad kojos,tai papai,neduok dieve bent truputi matysis doh.gif .
Papildyta:
Nerodo sijono.
Papildyta:

Va va lotuliukas.gif .
Butent,kas sportuoja,tas zino,kad figurai tikrai padeda ir net labai,pilna yra tokiu pvz.,kaip ta trenere,ateina moteru jau metuose,bet lieknos,standzios biggrin.gif ,zodziu,svarbu neieskoti pasiteisinimu ir "dirbti",kad butum grazense smile.gif .
As ta pati esu apie ja pasakius,kad jai ir 20m.gali pavydeti biggrin.gif .Kaune sportuoji?
Kaip graziai ant taves sitie dzinsai ziurisi thumbup.gif .
[/quote]
Aciu smile.gif Kaune sportuoju biggrin.gif Klubas Jurbarko g.

[quote=Gnulia,2014 05 09, 15:59]
[quote=migliux,2014 05 09, 15:43]

tai, kad ten nera ka rodyt, juk normalaus ilgio ta suknute g.gif kazkaip net susimasciau ar cia tik man vienai normalu, nes dauguma rase, kad per trumpa i darba. man svarbu, kad neatrodyti vulgariai
[/quote]
Nors pati suknute man ne visai patiko, bet del kitu priezasciu nei ilgis rolleyes.gif Ilgis, man pasirode, koks delnas virs keliu, tai, manyciau, be problemu tinkama praktiskai bet kuriam ofisui. Vulgarumo joje 0. Nebent jau foto sumaisiau ir nezinau apie ka kalbu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2014 05 09, 16:04)
Asstule, kaip grazu, rysku  bigsmile.gif plaukai labai graziai atrodo, super abi mergaites.

June24, irgi labai grazu, grazios vistos , man tik gal dirzo noretusi i dzinsus, bet gal as tiesiog nematau jo  ax.gif

Buvo dirzas, bet nutariau , kad netinka ir nusiemiau biggrin.gif Dabar ziuriu pati i foto, tai gal ten jo ir tikrai truksta. Reik man naujo grazaus dirzo tamsiai melynos spalvos, nes turimi kazkokie nelabai hihihi.gif
Atsakyti
labai fainų derinių padavet drinks_cheers.gif
Ne kokių " laiko mašina atkeliavusių iš šlovingu '90-ųjų" cool.gif
Ir gerai, mano galva, kad šiuo atveju be diržo, kai kuriuos džinsus visas svietas taip nešioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 05 09, 15:18)
Aciu  smile.gif  Kaune sportuoju  biggrin.gif  Klubas Jurbarko g.

Nors pati suknute man ne visai patiko, bet del kitu priezasciu nei ilgis  rolleyes.gif  Ilgis, man pasirode, koks delnas virs keliu, tai, manyciau, be problemu tinkama praktiskai bet kuriam ofisui. Vulgarumo joje 0. Nebent jau foto sumaisiau ir nezinau apie ka kalbu  biggrin.gif

As ir Kaune,bet ne ten pat biggrin.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti