QUOTE(migliux @ 2014 05 09, 08:53)
Į šiuos visus postus turiu vieną atsakymą - darbe aš noriu kad mane vertintų už profesionalumą, o ne už ilgas kojas. Kadangi mano tikslas yra būtent toks, todėl neturiu jokio noro kelti vyrų susidomėjimo šiais būdais, todėl stengiuosi rengtis pakankamai dalykiškais ir neišaukiančiais rūbais, kurie pabrėžtų mano moteriškumą, figūrą, tačiau neatrodytų vulgariai. Vyrų dėmesio sulaukiu tikrai daug, jo netrūksta, bet tikrai nenoriu jo sulaukti darbe
Aš sutinku kad galbūt kai kuriuose darbuose yra kiek kitaip. Aš tikrai nesu prieš trumpus sijonus ir šortus, tačiau tam yra laisvalaikis.
Sutinku
Nebutu moterys,jei is karto nepultu i krastutinumus.Niekas ir nesako,kad nori,jog vertintu grozi,o ne darba ir pan.apie tai net nera kalbos,taip pat ir apie issaukiancia apranga,darbas ne ta vieta,kalba ejo tik apie parodyta suknele,kuri nebuvo nei vulgari,nei issaukianti,tai gal nedramatizuokit.O jei moteris grazi,tai vyrai ziures vis tiek,ka tu beapsirengtum.
QUOTE(June24 @ 2014 05 09, 09:55)
Mane automatas gelbeja truputi
Nors va pernai vasara nusipirkau espadriles, tai po pirmo vaziavimo kulnas pajuodavo
Ziauru
Cia antrojo pastebejimo atzvilgiu. Bet tiesa
Pas mane irgi automatas,bet kulnai vis tiek nusivaro,tiesa,tik vienos kojos
.
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 09, 10:37)
Kartais diena būna beprotiška. Nesąmonė terliotis dar su tom kojinėm ar apsaugom. Tarkim, varai iš darbo, sustoji prie bankomato, sustoji prie valyklos, sustoji vaiką paimt, sustoji prie pardės. Ir visą tą laiką apsimaut, nusimaut???
O šiaip matau daug moterų užstrigusių laike. Ir pati kartais noriu keistis, bet nežinau kaip... Tas pats makiažas, spalvos. Jau reiktų rinktis kitas. Bet kokias? ir figūra keičiasi. Sakykim ką norim, bet oda aplink kelius, žąstai darosi nebe tokie... Užpakalis pasmunka, pilvas atsikiša. Galima ginčytis iki begalybės, bet figūra kinta. Nesvarbu, kad sportuoji arba sveri tiek pat. Tai savęs apgaudinėjimas.
Mano trenere,jai 50m.,reiktu ja pamatyti,aisku,oda nebe tokia,bet uzpakalio ir as pavydziu,pilvas neatsikises,kojos lieknos,rankos isryskintos,noreciau jos metu taip atrodyti.Su odos senejimu nepakovosi,bet su svoriu,kuno linijom,tikrai galima.