Įkraunama...
Įkraunama...

Damų nuo 35 aprangos ypatumai.

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 09, 09:29)

sitos man grazios, turetu buti patogios
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 09, 12:08)
o jei dar pamiršti ir išeini su ta kojine...  lotuliukas.gif

biggrin.gif

As dabar praktijuoju veziotis kitus batus masinoje, kurie skirti vairavimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2014 05 09, 10:16)
Man dar toks klausimas iškilo- o su kuo tamstos derinate mokasinus? Man jie atrodo tinkami prie kokių džinsų ar kitos laisvos aprangos, pvz. džinsinio  bigsmile.gif sijono  g.gif

su kelnėm iki kauliuko ( siaurom arba chinos ), su polo suknelėm, su lininiais sijonais g.gif
Atsakyti
Sportiskas penktadienis, plesyti dzinsai ir conversai, terba didele nes reikejo dokumentu segtuva sutalpint ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal neisjuoksite, su tokiu prasymu,
po ligos sulysau, raumenis sunyko, dabar po truputi darau manksta, bet kaip apsirengti g.gif
dzinsus pirkau paaugliu skyriuje, pati mezgu, bet neisivaizduoju kas tiktu, mano figura primena berniukiska tongue.gif
busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 05 09, 08:53)
Į šiuos visus postus turiu vieną atsakymą - darbe aš noriu kad mane vertintų už profesionalumą, o ne už ilgas kojas. Kadangi mano tikslas yra būtent toks, todėl neturiu jokio noro kelti vyrų susidomėjimo šiais būdais, todėl stengiuosi rengtis pakankamai dalykiškais ir neišaukiančiais rūbais, kurie pabrėžtų mano moteriškumą, figūrą, tačiau neatrodytų vulgariai. Vyrų dėmesio sulaukiu tikrai daug, jo netrūksta, bet tikrai nenoriu jo sulaukti darbe  schmoll.gif Aš sutinku kad galbūt kai kuriuose darbuose yra kiek kitaip. Aš tikrai nesu prieš trumpus sijonus ir šortus, tačiau tam yra laisvalaikis.
Sutinku  drinks_cheers.gif

Nebutu moterys,jei is karto nepultu i krastutinumus.Niekas ir nesako,kad nori,jog vertintu grozi,o ne darba ir pan.apie tai net nera kalbos,taip pat ir apie issaukiancia apranga,darbas ne ta vieta,kalba ejo tik apie parodyta suknele,kuri nebuvo nei vulgari,nei issaukianti,tai gal nedramatizuokit.O jei moteris grazi,tai vyrai ziures vis tiek,ka tu beapsirengtum.

QUOTE(June24 @ 2014 05 09, 09:55)
Mane automatas gelbeja truputi  smile.gif  Nors va pernai vasara nusipirkau espadriles, tai po pirmo vaziavimo kulnas pajuodavo  doh.gif 

Ziauru  biggrin.gif  Cia antrojo pastebejimo atzvilgiu.  Bet tiesa  biggrin.gif

Pas mane irgi automatas,bet kulnai vis tiek nusivaro,tiesa,tik vienos kojos lotuliukas.gif .

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 09, 10:37)
Kartais diena būna beprotiška. Nesąmonė terliotis dar su tom kojinėm ar apsaugom. Tarkim, varai iš darbo, sustoji prie bankomato, sustoji prie valyklos, sustoji vaiką paimt, sustoji prie pardės. Ir visą tą laiką apsimaut, nusimaut???

O šiaip matau daug moterų užstrigusių laike. Ir pati kartais noriu keistis, bet nežinau kaip... Tas pats makiažas, spalvos. Jau reiktų rinktis kitas. Bet kokias? ir figūra keičiasi. Sakykim ką norim, bet oda aplink kelius, žąstai darosi nebe tokie... Užpakalis pasmunka, pilvas atsikiša. Galima ginčytis iki begalybės, bet figūra kinta. Nesvarbu, kad sportuoji arba sveri tiek pat. Tai savęs apgaudinėjimas.

Mano trenere,jai 50m.,reiktu ja pamatyti,aisku,oda nebe tokia,bet uzpakalio ir as pavydziu,pilvas neatsikises,kojos lieknos,rankos isryskintos,noreciau jos metu taip atrodyti.Su odos senejimu nepakovosi,bet su svoriu,kuno linijom,tikrai galima.
Atsakyti
Skonio reikalas tie plesyti dzinsai,bet mano nuomone tie dzinsai ir sportbaciai tinkavaikui kieme lakstyti,nepagalvokit,
Kad man kokie smailianosiai ar blizguciai patinka,bet dzinsai neplesyti,obatai kokie mokasinai ar kas,nu ,nemadinga as :4
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2014 05 09, 13:09)
biggrin.gif

As dabar praktijuoju veziotis kitus batus masinoje, kurie skirti vairavimui  biggrin.gif

as irgi veziojuosi zemus, tik man ne vairavimui reikia. mintis gera
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2014 05 09, 14:27)
Sveikos merginos,
gal neisjuoksite, su tokiu prasymu,
po ligos sulysau, raumenis sunyko, dabar po truputi darau manksta, bet kaip apsirengti g.gif
dzinsus pirkau paaugliu skyriuje, pati mezgu, bet neisivaizduoju kas tiktu, mano figura primena berniukiska tongue.gif
busiu dekinga 4u.gif

net matant zmogu sudetinga pasakyt kas jam tiktu (turetu matuotis, rodytis, tada gautu nuomone), o nematant g.gif ... gal pabandykit atsiusti savo nuotrauka, kad ir su tais naujai pirktais dzinsais, tada bent jau komentuoti bus galima
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2014 05 09, 14:26)
Sportiskas penktadienis, plesyti dzinsai ir conversai, terba didele nes reikejo dokumentu segtuva sutalpint  ax.gif

Man patinka laisvalaikinis toks thumbup.gif

Mano vienas panasus laisvalaikio wub.gif (ir dukryte kadre wub.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 09 gegužės 2014 - 14:16
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 09, 14:58)
as irgi veziojuosi zemus, tik man ne vairavimui reikia. mintis gera
Papildyta:
net matant zmogu sudetinga pasakyt kas jam tiktu (turetu matuotis, rodytis, tada gautu nuomone), o nematant  g.gif ... gal pabandykit atsiusti savo nuotrauka, kad ir su tais naujai pirktais dzinsais, tada bent jau komentuoti bus galima

meginsiu ideti foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2014 05 09, 15:13)
Man patinka laisvalaikinis toks  thumbup.gif

Mano vienas panasus laisvalaikio  wub.gif (ir dukryte kadre  wub.gif )

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Asstule, labai gerai atrodai thumbup.gif plaukai super, ir marškinukai, džinsai bigsmile.gif ir mergytė spalvinga linksmuolė wub.gif
Atsakyti