QUOTE(Aleksandra41 @ 2014 06 19, 13:07)
kai esi bedarbis, su nulinėmis pajamomis, nelabai mokėsi už portalus, nėra už ką. Iš mamos pensininkės pinigų neėmiau. Visi darbai mano tik per pažintis. Vieną turėjau be jų, tai už mėnesį sumokėjo..... 177 Lt. Pasakė, kad įmonėj nėra pinigų, o realiai paną vežė į Tailandą. Savininkas. Tai buvo darbas ne per pažintis. Norint turėti geresnę vietą, pažintys būtinos. Taip ir darbo biržoje sakė, psichologas, reikėko kursus privaloma tvarka klausyti. Sakė, jei neturit pažinčių, darbo galit nepradėt ieškot. Pasakiau, kad neturiu, atsakė, kad be šansų. Nepatikėjau, vėliau įsitikinau. Nes išsiųsta tūkstančiai CV, kur galėjau nemokamai prieiti, daug pokalbių, nei vieno įdarbinimo, išskyrus tą už 177 Lt. Dabar draugė darbo ieško, lygiai tas pats - nulis procentų. Jau du metai, kaip ieško.
Ne JUMS portalai mokami, o ĮMONĖMS, kurios talpina skelbimus.
Kuo toliau, tuo labiau stebinate

Jums lietuviškai rašau, kad nė vieno darbo negavau per pažintis. Uždirbu ne minimumą. Ir taip - absoliuti dauguma mano draugų rato.
O jūs vistiek savo

Papildyta:
QUOTE(Siaip111 @ 2014 06 19, 13:13)
Nebūtų graudu, tai būtų siaubingai juokinga šita diskusija
Aš pasakysiu, kad su vyro gerumu ir jo minimumu toli nenukeliausi. Nereikia tokių vyrų normalioms moterims, NEREIKIA ir čia ne kažkoks išsidirbinėjimas, o sakyčiau sveikas protas. Socialiniuose būstuose 25 kv . m. kambarėliuose ir po penkis žmonės gyvena, kurių metinės pajamos tik keli tūkstančiai, bet ar tai visuotinis pavyzdys? 30+ metų vyras, neišsilavinęs, uždirbantis minimumą, kad ir koks geras bebūtų irgi nėra sektinas pavyzdys
Taip, kad Aleksandra41 nuoširdžiai nesuprantu, kodėl bandot įrodyti, kad geltona yra raudona, nors tiesa yra akivaizdi 

Aš imu sprasti - tik todėl laikosi įsikandusi savo pozicijos, kad jos simpatija būtent toks